icon

Máte covid se ztrátou čichu a chuti? Jaké máte příznaky?

janinos
1. říj 2025

Ahojky,prosím máte teď někdo covid i s příznaky ztráty čichu a chuti.
Vím,že teď už je to jen taková viróza,ale jen jak se to u vás vyvíjelo.Děkuji

lv
1. říj 2025

Já měla 3x a ztráta čichu a chuti nebyla ani jednou.

miryp
1. říj 2025

Bez ztráty čichu a chuti, na rozdíl od přechozích variant.

prochi
1. říj 2025

Covid aktuálně teď po třetí (aspon co vím...) a ani jednou jsem čich ani chuť neztratila. Teď naposled já zatím "jen" teploty. Zbytek rodiny hrozná rýma, teploty, schvácenost, bolest kloubů.

magola
2. říj 2025

Taky jsem byla nemocná, ale čuch jsem naštěstí neztratila. 🙏

martivit92
2. říj 2025

@janinos nebyla jsem teda teď nemocná, ale předtím jsem covid měla. Šílená bolest kloubů, tehdy jsem nemohla vstát ani z postele a hned horečky. 2 dny jsem byla totálně nepoužitelná, pak jen teploty a ztráta chuti. Za 3 dny to chytil přítel, ten byl taky v horečkách a bolestech, ale ztrátu čichu ani chuti neměl.

petramana
2. říj 2025

ted od kolegyne dcera ma potvrzeny covid - pry jen horecka jeden den a dva dny prujem

monars
3. říj 2025

Teď jsme všichni doma prodělali covid (já, dcera skoro 4 roky a chlap)...

Já - 3-4dni před úplným vypuknutim extrémní bolest v krku(jako žiletky) pak 2 dny teplota, kašel a rýma. K tomu svalová bolest
Dcera - na bolest v krku si nestěžovala, následně rýma kašel bolest hlavy a nohou
Chlap - bolest v krku, kašel, rýma, bolest nohou, ale bez teplot.

Jenom já jsem přišla o čich. Ještě před rýmou a i po rýmě.
U všech pozitivní test u doktora.

tereza0111
3. říj 2025

pred cca 14 dni, ztrata chuti + cca 10 dni me strasne bolela hlava a unava. To jsem mela pri covidu vzdycky (prodelany asi 3x uz). Co je novinka, uz jsem asi zdrava, ale jsem jak s nestovicema a priserne to svedi. Pry take priznak po ustupu hlavni virove naloze... Je to snad horsi nez to boleni hlavy!

marketa11112
4. říj 2025

Vždy. 🙄I teď. I když test jsem si raději nedělala. Každopádně k tomu bolest hlavy, rýma, kašel.

krisstina93
4. říj 2025

My měli před týdnem, průběh spis jako nachlazení, rýma, kašel, lehce zvýšená teplota, bolest kloubu a svalu a mě teda bylo ještě zle od žaludku. Čich a chut v pohodě.