Máte zkušenosti s operací žaludečního bypassu?
Ženy máte za sebou operaci žaludku? Čeká mě žaludeční bypas a pořád nevím zda do toho jít. Jsem celoživotní dietář, pořád hubnu a přibírám 😔
Máte s tím zkušenosti?
Já ne, ale znám matku a dceru, které do toho šly. Dcera si stále drží shozená kila, je jako proutek. Matka vyžrala shozená kila zpět. Je to o silné vůli, o celoživotní dietě, nejíst, ale uzobávat z dezertního talířku.
@1pomnenka Děkuji, je to jak píšes, je to taková pomocná berlička.. Jen mi dr právě řekla, že u mě musí být žaludeční bypas. Tenhle typ dle dr zaručuje, že nepřiberu. Na žaludek se napojí tenké střevo a jde jídlo nestrávené rovnou do střeva, vitaminy se nevstřebávají, celoživotně už bych musela brát vitaminy a mineraly. Je více druhů operaci, u kterých právě pak ten žaludek zase roztahnes a priberes.
Jdi na terapii, zpracuj si spouštěče přejídání, pak si ujasni, proč chceš zhubnout a půjde to i bez zásahu lékařů do orgánů.
Znala jsem holčinu, která to přežrala a musela na reoperaci (ale tam to nejspíše byla opravdu závislost na jídle), moje mamka na tom byla a je spokojená, jen škoda, že si nenechala opravit břicho po zhubnutí, měla by to mnohem hezčí. I teď po letech sní jen malou porci a je plná, ale prý necítí hlad, takže musí jíst a nesmí zapomenout, jinak jí klesne cukr.
Jdi na terapii, zpracuj si spouštěče přejídání, pak si ujasni, proč chceš zhubnout a půjde to i bez zásahu lékařů do orgánů.
@anonym_4eb5cd jenze ja se neprejidam, ani nic nezajidam, ani v noci nejim.. na terapii chodim rok, na obezitologii 5 let..
Znala jsem holčinu, která to přežrala a musela na reoperaci (ale tam to nejspíše byla opravdu závislost na jídle), moje mamka na tom byla a je spokojená, jen škoda, že si nenechala opravit břicho po zhubnutí, měla by to mnohem hezčí. I teď po letech sní jen malou porci a je plná, ale prý necítí hlad, takže musí jíst a nesmí zapomenout, jinak jí klesne cukr.
@uzivatelkapetra Moc diky za zkusenost ❤️
Já bych do toho nešla.
Já bych do toho nešla.
@natysnovec spatna zkusenost nebo proc?
A jak se Ti dari? Jak vzal manzel, ze si tehotna? Cetla jsem diskuzi, ze se mu to bojis rict, tak snad je vse v poradku🙏🏾🙂
@anonym_autor tak pokud bys zásadní problém s jídlem neměla, nezvažovali by lékaři tak zásadní zásah do tvých orgánů, nebylo by to třeba. Pokud jsi rok na terapii a nikam ses neposunula, možná by stálo za zvážení, zda jsi toho schopna dosáhnout se současným terapeutem. Případně se dá kombinovat klasická terapie s alternativními metodami, které třeba pomohly mně. No a pak už stačí jen disciplína a není možné, aby se to neposunulo i bez operace.
@natysnovec spatna zkusenost nebo proc?
A jak se Ti dari? Jak vzal manzel, ze si tehotna? Cetla jsem diskuzi, ze se mu to bojis rict, tak snad je vse v poradku🙏🏾🙂
@anonym_autor Ne nemám zkušenosti ale přijde mi to zbytečné extrémní zásahováni do těla. Já měla 135kg. A také jsem zhubla. Naposledy jsem měla 89kg. Teď jsem bohužel malinko přibrala těma grilovačkama na které nás zvou.😀
@anonym_autor Ne nemám zkušenosti ale přijde mi to zbytečné extrémní zásahováni do těla. Já měla 135kg. A také jsem zhubla. Naposledy jsem měla 89kg. Teď jsem bohužel malinko přibrala těma grilovačkama na které nás zvou.😀
@natysnovec Já nemám problém zhubnout, ale udržet to.. Nejvíc jsem zhubla 55kg, ale prostě to neudržím. Proto se ptám přesně na tenhle typ operace, dle dr jediný typ kdy kila nepřiberu zpět. Držím pěsti ať se Ti daří🍀🙂
Moje mamka na operaci byla asi před 9 lety.byl to typ příkazem žaludku,tehdy nám tvrdila, že tento jediný se nedá prezrat. No ji se to povedlo. Před operací musela něco zhubnout sama,po operací šla váha rychle dolů.asi po roce šla na odstranění převisu, po operaci se objevila zvětšená uzlina,diagnostikovana rakovina,asi 2 roky léčby. To zhubla extrémně.pak doba kovidova, kdy začala znovu pribirat a už je zpátky na své extrémní váze.k tomu má problém se zažíváním, trpí prujmama, bere na to léky na předpis, které stejně moc nezabírají.
Moje mamka na operaci byla asi před 9 lety.byl to typ příkazem žaludku,tehdy nám tvrdila, že tento jediný se nedá prezrat. No ji se to povedlo. Před operací musela něco zhubnout sama,po operací šla váha rychle dolů.asi po roce šla na odstranění převisu, po operaci se objevila zvětšená uzlina,diagnostikovana rakovina,asi 2 roky léčby. To zhubla extrémně.pak doba kovidova, kdy začala znovu pribirat a už je zpátky na své extrémní váze.k tomu má problém se zažíváním, trpí prujmama, bere na to léky na předpis, které stejně moc nezabírají.
@betelgeuzz dekuji, muzes mi moc prosim zjistit jaky mela typ operace? Tady jde jidlo nestravene do streva..
@betelgeuzz dekuji, muzes mi moc prosim zjistit jaky mela typ operace? Tady jde jidlo nestravene do streva..
@anonym_autor se dívám,že se mi to opravilo. Typ operace byl plikace.
@anonym_autor se dívám,že se mi to opravilo. Typ operace byl plikace.
@betelgeuzz ses hodna, dekuji. Tenhle typ uz doktori nechteli ani operovat, z duvodu prejezeni a roztazeni zaludku prave. Mrzi me, ze ma mamka takovou zkusenost😔
@anonym_autor ahoj zakladatelkou už si byla na zákroku?
Já nad tím přemýšlím ale chtela bych více info.
Snažím se nejíst neprejidat, nemám tendence se nějak rvát když slyším jiné holky jak se cpou
Mám 20kg nahoru Štítná žláza asi dělá taky svoje
Díky za info

Já ne, ale znám matku a dceru, které do toho šly. Dcera si stále drží shozená kila, je jako proutek. Matka vyžrala shozená kila zpět. Je to o silné vůli, o celoživotní dietě, nejíst, ale uzobávat z dezertního talířku.