Menstruace po porodu u maminek, které nekojily
Zdravím, měla jsem od začátku problémy s kojením a bohužel jsem kojila ani ne 14 dní, byla jsem z toho na nervy a mléko se mi nakonec ztratilo v podstatě ze dne na den. Chci se zeptat těch mamin, které nekojily, kdy vám po porodu dorazila první menstruace?
První dítě se mi nedařilo kojit, menstruace dorazila přesně po šestinedělí
Hned po šestinedělí 😰 a od prvního cyklu pravidelna. Jedine, co se mi po druhem porodu zmenilo je to, ze me pri ovulaci boli/picha v podbrisku a to docela intenzivne, predtim jsem to nemela a ovu necitila.
nekojila jsem ani jedno z dětí a menstruace vždy dorazila cca 14 dní po šestinedělí a mám ji pravidelnou +-2 dny a jak píše paní nade mnou poznám přesně kdy mám ovulaci 🙂
Za sest nedel. Ukazkove.
Já rodila 5.10 mléko jsem neměla MS ještě nedorazila
Kojila jsem jen částečně tři měsíce a první dorazila hned po šestinedělí a hned pravidelně
Kojila jsem a částečně dokrmovala UM necelý měsíc. Malá byla nedonošená, neměla sílu dlouho sat a hned usínala. Na konci šestinedělí MS dorazila a od té doby mám antikoncepci ;)
Všem děkuji za odpovědi, no vidím, že téměř všechny jste dostaly MS těsně po konci šestinedělí....nevíte čistě náhodou do jaké doby je ještě normální nemít MS po porodu při nekojení a kdy už by se to mělo řešit s doktorem? Bohužel jsem se zapomenula při poslední návštěvě zeptat 🙄
Já nekojila vůbec a ms jsem dostala 4tydny po porodu, vím že to byla ms, ocistky už nebyly žádné . A ihned pravidelně
Kojila jsem ani ne dva týdny a MS jsem dostala 4mesice po porodu

Dva měsíce po porodu 🙏🙄😀 ale ještě dlouho byla dost nepravidelná