icon

Mohu užít Diclofenac Duo na bolest zad?

6. led 2025

Dobrý den. včera mi křuplo v zádech a sotva sem došla domů..Dneska práva strana lepší levá ještě trochu bolí... Nahřávám, tepla sprcha,vana, francovka,olfen gel nepomáhá ani jiný gel...A tak jsem zavolala doktorovi a řekl mi že si mám dát tento prášek jestli ho mám doma říkám že ještě ano.Co myslíte mohu si ho dát ? Já si myslím že sem to brala na něco úplně jiného... Děkuji za rady

Mohu užít Diclofenac Duo na bolest zad?
drep
6. led 2025

Fakt bereš vážněji názor anonymních žen na Mk než svého lékaře, který ti ho nejspíš v minulosti předepsal?! Kristovanoho.

1pomnenka
6. led 2025

No když ti ho doporučil, tak asi ví. Hodně dlouho na to studoval. Jinak záda chtějí suché teplo, vana a sprcha ti nepomůže.

miryp
6. led 2025

@1pomnenka teď jsem to zrovna chtěla napsat. První, co mi doktorka řekla, když mi odešla esíčka, tak že záda nikdy nenahřívat mokrým teplem, ale pouze suchým. Totéž pak na fyziu.

kajacob
6. led 2025

ulevuje od bolesti a zmenšuje zánět (otoky) ,třeba na googlu píšou na co je 🙂 jinak mám ho předepsaný taky po autonehodě na krční páteř. Zatím jsem ho nebrala , mám jiný koktejl vícero prášku najednou , ale já už toho za 3 měsíce vyzkoušela víc , a nemůžeme s doktorem přijít na něco co by zabralo pořádně .

sinorina
6. led 2025

Je to lék na bolest, pokud vás to bolí, tak si ho vemte

martt
6. led 2025

Dicoflenak Duo75 mg mi předepisují na bolest krční páteře + ještě k tomu beru guaquran( nebo jak se to píše) na odblokování. Manžel tenhle lék dostal na bolesti když mu křuplo v bederní pateri.

jeyre
6. led 2025

Kdysi jsem ho dostala na bolest kolene. Je to celkem síla, pamatuju si, že jsem po něm byla jak praštěná do hlavy...ale lepší než velké bolesti.

pampeliska1313
6. led 2025

Tohle mi taky ted napsala doktorka kvůli esicku. Zatim jsem si ho nedala, mam problem “jen” kdyz si mam lehnout. Jakkoli. Každopádně suchý teplo. 🙂 a asi i fyzio by bylo dobrý no. Náplasti mi taky nepomáhají.

levandule_k
7. led 2025

Když si přečteš příbalový leták, tak tam je uvedeno na co se to dá brát, tedy jsi ho klidně mohla brát na zánět kloubů, jestli máš takové problémy a dá se použít i bolesti, buď v klidu tvůj dr. ví, co dělá.

V případě pochyb se vždycky ptej, akorát si hlídej zdroj informací, tady jsou laici a dostane se ti pouze laické odpovědi a v tomto kontextu tu informaci musíš vnímat. Kdo je tady zdravotník, tak ví o tvém zdravotním stavu velké kulové a dá ti maximálně obecnou informaci.