Bolesti zad. Co pomůže?

renatkaa1996
10. lis 2020

Holky neco na bolest zad? Mam to z lezeni nejspis😞jelikoz jsem ale nemocna, tak nic jineho ani nepripada v uvahu... boli me uz i sedet😭 v noci jsem vstala asi 10x bolesti a jedine co pomohlo asi tak na pul hod bylo namazani alpou😟 a dneska tepla vana (jen na zada) nejsou to krize ale cele zada 🙁na brichu ani na zadech lezet nemuzu😒chtela jsem spat v sede na gauci v noci... jsem zoufala nejske rady? Jsem v 29tt

mamikry
10. lis 2020

@renatkaa1996 Mate tehotensky polstar? Ten mi hodne ulevil v tehotenstvi. Jeste bych poradila najit si na netu cviky ma zada v tehotenstvi. Treba klasicka kocka uvolnuje.

renatkaa1996
autor
10. lis 2020

@mamikry ten nemam ale vse si prokladam tak, jak kdybych ho mela 😄 zada si podpiram a z druhe strany nohu i bricho 😄pripadam si uz srandovne

mamikry
10. lis 2020

@renatkaa1996 On by mel byt prave udelany tak, aby zadum a brisku ulevil, jak je dlouhy, podepre vam vse od hlavy az po brisko. Mne se na nem spalo dobre. Samozrejme zada bolet budou, jak miminko roste. Jeste muzete zkusit fyzioterapii.

zuzkaasteli
10. lis 2020

Sestrenice mela taky problem a nastudovala si SM system podle pana Smiška,poridila gumy a cvicila doma..uvolnuje to stlacene plotynky..

alik20
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru