icon

Náraz bokem hlavy nad uchem do zdi. Je to vážné?

mili11111111
23. říj 2025

Ahoj mám dotaz ,byla jsem u psycholožka dala mi jiné léky je mi líp ,jen mám dotaz není to zebych panikarila nebo tak jen spíš dotaz dnes jak sem se probouzela tak sem si nevšimla že jsem kousek od zdi a narazila bokem hlavy nad ucho do zdi rana jak zdela bolelo to hodně ale nijak sem to neřešila až sem se divila prostě jsem normálně znova usnula abylo v se v pohodě pak sem se vzbudila ,mela jsem dnes jit k doktorce byla jsem obednana ale ,ta hlava bolela a a necítila jsem se nato tam jít tak sem volala ,a řekla že nepřijdu dnes ptala se proč tak sem řekla že sem prastila hlavou ozeda zemeto bolí , tak že nepřijdu, no a doktorka poměrně vyjela že když sem se bouchla hlavou oběd že už sem měla být na úrazové že muzu mit subduralni hematologie krvaceni, jako popravdě vůbec mwto ani nenapadlo opravdu jsem byla vpihodw nepanikarila říkala jsem si jen že dnes spíš budu odpočívat vklidu atd ,no a pak doktorka rekne tohle ,nechce se mi nikam jít a když veru prasky a panička úzkosti ustupuje a nejsou tolik tak mito připadá i zbytečně zesi říkám že byto mělo být v pohodě že by byla polovina lidstva v háji kdyby se mělo každému stát něco z natazu do hlavy ,snažím se to brát opravdu v pohodě a nepanikarit neřešit to na druhou stranu si říkám že vždy když sem panikatila měla úzkosti tak se nic nestalo nebylo vážně, a teď když se to snažím prostě nevnimat nepanikarit prostě normálně v pohodě být tak mě doktorka vystrasi a serve ze sem nikam stim nešla co vy myslíte

radi51cka
23. říj 2025

Sleduj se. Nemusí se ti nic stát, jen sleduj, jestli si nevšimneš nějakou změnu, nebo bolest nebo prostě něco. Pak bych rozhodně šla.

1pomnenka
23. říj 2025

Myslím, že opět panikaříš jako vždy. Už se těším, až ti léky zaberou, protože tohle není normální. Řešíš tu 2x do týdne prkotiny, nad kterými se ostatní ani nepozastaví.

mili11111111
autor
23. říj 2025
@radi51cka

Sleduj se. Nemusí se ti nic stát, jen sleduj, jestli si nevšimneš nějakou změnu, nebo bolest nebo prostě něco. Pak bych rozhodně šla.

@radi51cka děkuji Já mám právě problém stim že mívám těžní bolesti hlavy a migreny a pak špatně vidím hlava se točí atd , bolela mě hlava už včera a bolí do dnes i blbě vidím zeslabla ale to mívám to prostě mám chronické to už tak mám roky zese štimhle trápím ,tak právě nevím co pozorovat jiného čím bych poznala zese něco děje to je právě, to ale snad to bude v pohodě

mili11111111
autor
23. říj 2025
@1pomnenka

Myslím, že opět panikaříš jako vždy. Už se těším, až ti léky zaberou, protože tohle není normální. Řešíš tu 2x do týdne prkotiny, nad kterými se ostatní ani nepozastaví.

@1pomnenka opravdu nepanikarim právě že se snažím být v pohodě a vůbec sem nad tim nepřemýšlel jak sem se bouchla ,ani nebála nic jen sem psala o radu ohledně toho cořekla doktorka která mě seriálu že mám jít na úrazové což mě samotnw přijde jako blbost kdybych panikarila tak byto bylo opravdu jiné a určitě bych natu úrazové šla ještě když mito řekla doktorka,,

miryp
23. říj 2025

Až ti zvíře hodí v noci během spánku ze skříně na hlavu dřevěnou truhlu, poznáš, co je rána jako z děla. Když si vzpomenu na telefonáty s lékaři na urgentu a s praktiky, když jsme řešili takové úrazy u mě či dětí, tak ani jeden hystericky nevykřikoval, že už jsme měli kvůli krvácení sedět na urgentu. Jestli ona tvoje lékařka není také v nějaké panické fázi života. Nebo že by to bylo tím, že už nejsi schopna odhadnout, kam až to můžeš šroubovat?

mili11111111
autor
23. říj 2025
@mili11111111

@radi51cka děkuji Já mám právě problém stim že mívám těžní bolesti hlavy a migreny a pak špatně vidím hlava se točí atd , bolela mě hlava už včera a bolí do dnes i blbě vidím zeslabla ale to mívám to prostě mám chronické to už tak mám roky zese štimhle trápím ,tak právě nevím co pozorovat jiného čím bych poznala zese něco děje to je právě, to ale snad to bude v pohodě

@mili11111111 kdyby mě ta doktorka nesetkala kvůli toho tak bych to opravdu ani neřešila fakt se snažím být vpohode leky co mám teď jiné tak zabírají a já jsem o hodně klidnější nebojím se tolik nepanikarim snažím normálně fungovat ajeto fakt úleva

lv
23. říj 2025

K jakému doktorovi jsi měla jít? Objednací doby jsou dlouhé, doktor je taky jen člověk a ráno volat, že jsem se v noci bouchla do hlavy, tak asi taky vyjedu, no.

mili11111111
autor
23. říj 2025
@lv

K jakému doktorovi jsi měla jít? Objednací doby jsou dlouhé, doktor je taky jen člověk a ráno volat, že jsem se v noci bouchla do hlavy, tak asi taky vyjedu, no.

@lv měla jsem jít k obvodní ohledně vypsání lazni jenže neurolog měl dovolenou tak ještě mito nevypsal že doporučuje lazne a zas by měla kecy tak ,kdybycvto takhle řekla tak sem řekla to co se stalo že sem se udeřila do hlavy a že se omlouvám

xxx3d
23. říj 2025

nechtělo se ti k praktické
proč si jí nezavolala, neomluvila se s tím, že tě bolí hlava a nepřeobjednala se na jiný den?
jestli je to tvoje praktická, která tě zná, záleželo podle mě i na tónu, kterým ti to řekla, navíc se jí teda nelze divit, lidsky.

lv
23. říj 2025
@mili11111111

@lv měla jsem jít k obvodní ohledně vypsání lazni jenže neurolog měl dovolenou tak ještě mito nevypsal že doporučuje lazne a zas by měla kecy tak ,kdybycvto takhle řekla tak sem řekla to co se stalo že sem se udeřila do hlavy a že se omlouvám

@mili11111111 ono to vážně zní jako blbá výmluva. Pokud jsi ještě neměla podklady, mohla jsi zavolat den, dva a víc dopředu.

vendulis
Autor odpověď smazal
petlep
23. říj 2025

@mili11111111 pochopila jsem, že si jen blbě otočila hlavou takže si myslím, že to na tuty bude dobrý. Já před 3mi roky omdlela , praskla sebou na dřevěnou podlahu, ucho napůl (krve jak z vola) a rozhodně žádný hematon jsem neměla. Nárazy do ucha strašně bolí a trvá to než to odezní ale to bude u Tebe myslím dobrý. Btv. jestli Tvá dr ví, že máš problémy s psychikou tak s tebou jednala dost neempaticky

reeeza
23. říj 2025

Ta hlava tě může bolet z psychiky.
Pokud budeš mít rozostřené vidění a budeš zvracet, tak si zajdi na urgent projistotu, jinak to zkus zaspat, poslouchej audioknihu, koukej na filmy.

mili11111111
autor
23. říj 2025
@xxx3d

nechtělo se ti k praktické
proč si jí nezavolala, neomluvila se s tím, že tě bolí hlava a nepřeobjednala se na jiný den?
jestli je to tvoje praktická, která tě zná, záleželo podle mě i na tónu, kterým ti to řekla, navíc se jí teda nelze divit, lidsky.

@xxx3d vždyť sem to udělala právě že sem ji volala a ona mi právě řekla že mám jít na úrazové abych neměla nějaké zranění v nitrni z tw rany proto sem napsala sem jinak sem to neresila

xxx3d
23. říj 2025

říct - bolí mě hlava, nepřijdu
anebo říct - bolí mě hlava, protože jsem s ní praštila o zeď, nepřijdu
je propastný rozdíl

ee.liska
23. říj 2025

Myslím si, už máš být dávno hospitalizována. Přestaň si vymýšlet diagnózy a běž se léčit.

tereza0111
24. říj 2025

on je dost zasadni rozdil, jestli lekarce reknes boli me hlava, neprijdu NEBO prastila jsem se hlavou do zdi, byla to obrovska rana skoro spadl barak a ted mi hlava tresti zpusobem, ze nemohu vyjit z domu, bolesti skoro nevidim a mam zavrat...
na varinatu B te lekar samozrejme posle na pohotovost, protoze to zni rizikove. Ale ty dobre vis, ze hlava te neboli z bouchnuti se do zdi

Nemas brat prasky, ty mas byt hospitalizovana.