icon

Nekončící menstruace po očkování. Jaké máte zkušenosti?

mavakuba
14. zář 2021

Prosím o radu. Na konci července jsem byla na druhé dávce. Od té doby mám menzes. Někdy slabší, pak silnější. Trvá to už celý srpen a záři s mírnými přestávkami.
Doktor řekl počkat do řijna. Prý by to mělo ustat. Nejsem prý jediná. Na kontrole jsem byla v červnu a vše ok.
Měla jste to některá? Beru ascorutin, piju citron. Nic nepomáhá.

Strana
z4
marge_s
15. zář 2021

@normalnimatka tak to asi vsechny vykrvacime, mozna i chlapi, pan buh s nami

@mavakuba neporadim co s tim, ale hlasit to je dulezite. Jiste je, ze prodelani covidu muze udelat totez, jen s vetsi devastaci. Stejne tak to muze zpusobit jine ockovani, nemoc, leky. Asi opravdu nezbyva nez cekat, telo se zase srovna, je to proste zatez, byt regulovana. (A to rikam jako nekdo, kdo si uzil mnoho jinych poockovacich radosti, ale nemenila bych. Za covid fakt ne). Drzim palce!

hojda
15. zář 2021

@normalnimatka Takže všechny tvé informace pocházejí pouze ze zdrojů, které jsou označeny jako hoax a od anonymních lidí na internetu? Osobní zkušenost z tvého okolí s tím, že někomu ovlivnila zdravotní stav skutečnost, že se pohybuje mezi očkovanými je tedy jaká? Já si to nějak nedovedu reálně přestavit. Někoho neočkovaného třeba bolí hlava, protože sedí vedle očkovaného? Jak chceš dokázat tu provázanost mezi tím, že je někdo očkovaný a jeho okolí má z toho zdravotní komplikace?

daasqua
15. zář 2021

Zkus ten kontryhel pít opravdu hooodně. Kyselé věci a teplo mi taky pomáhaly mít kratší ms (nebo ji dostat dřív), ale tady bůhvíco dělají ty hormony. Vedle toho to železo, abys nebyla chudokrevná, k jídlu třeba řepu, ta je taky na krvetvorbu.
Je to tedy docela debilní, zvlášť pro ty, co chtějí otěhotnět - daly si očkování, aby byly víc v klidu, a teď ani nemají kdy otěhotnět 😀 Kamarádka tedy měla přímo covid, celkem hnusný, ale za dvě měsíce už byla těhotná, tak jí to nijak neomezilo.
Tchýně není očkováná (je militantní odpůrce a čte pořád konspirační weby), ale když byla poprvé ve styku v práci s očkovanými, tak prý dostala taky menses a to je bůhvíkolik let v přechodu 😀 Plus se jí udělaly prý modřiny všude možně, no nevím (u ní by to bylo dost i psychosomatické, bych tipovala).
Já očkovaná ještě nejsem (dost kojím, tak vyčkávám, plus taky co nového vymyslí), ale snad mi potom nevypadají vlasy, už takhle mám po porodu pár chlupů, jako Glum tedy nechci vypadat 😀 Delší krámy bych asi přežila, i když i to o vakcínách obecně něco vypovídá...

marge_s
15. zář 2021

@daasqua tak vypovida o vakcinach to, ze je to zatez. Nic vic-nic min 🤷🏾‍♂️ Kazdy reaguje jinak, neni pravidlo. Nedelejme z toho iluzi, ze tu jsou zastupy menstruujicich “snazilek”. Vetsina lidi s tim fakt nema problem. Jestli je to ve stovkach pripadu na 5mil vakcin, tak to porad vychazi pozitivne ocko x covid. Ale otazka byla zda se s tim nekdo setkal a co s tim. Tak uz jsem zticha 🙂

bigbig
15. zář 2021

@daasqua Tyjo tchýně po přechodu začala menstruovat po setkání s očkovanou kolegyní jo? Tak to je hustý. Máme tady naději pro všechny ženský v předčasným přechodu! A pro všechny vystreslý náctky po nechráněným styku, co se modlí aby to konečně dostaly😁 Klidně se jako očkovaná hlásím, ze někomu pomůžu...

odula
15. zář 2021

@bigbig hele, ted z opacnyho konce. Ja zase cetla clanek, ze nejakymu chlapovi se zacalo stavat, ze kdyz prosel kolem domacich spotrebicu, tak zrovna nefungovaly. Covece - tohle se mymu chlapovi treba stavalo i pred ockovanim.... :D :D

odula
15. zář 2021

@daasqua lepsi zenska plesata nez vousata... :D PS - tohle jsou navstevnici twe... predstav si, ze jsme na to koukali jako deti .... :D a nebylo to s hvezdickou!

hojda
15. zář 2021

@odula Recept na růst vlasů podle Marie Treben
Do studené vody se dají po jedné hrsti kopřiva, listy ořechu, břízy a bezu černého a jedna lodyha vlaštovičníku a pomalu se vše ohřívá do varu. Vyluhuje se tři minuty. Polovice vody se použije na umytí vlasů jádrovým mýdlem, opláchneme čistou vodou. V druhé polovici výluhu se pak vlasy a pokožka několik minut máčí a už se čistou vodou neoplachují.
Jinak sestřenici po chemo a ozařování pomohlo sněžení vlasů tekutým dusíkem. Babičce zase jen kortikoidy (padání vlasů má kvůli lékům, které bere).

daasqua
15. zář 2021

@odula Tomu se říká "elektrorezistence" nebo "faktor ePsí"... že někdo má takové elektromagnetické vlny, že to prostě ruší elektrospotřebiče 🙂 A jakmile jde ke spotřebiči někdo jiný, hned to začne fungovat 🙂

daasqua
15. zář 2021

@marge_s Jo, to jsem myslela o všech vakcínách obecně (i dětských), že je to zátěž (ale s tím se nedá nic moc dělat). Sama odpůrcem nejsem, i když tchýně mě asi nebude chtít deset let vidět, když se nechám očkovat 😀
@bigbig Jo, to je vtipný, bůhví jak to s ní tenkrát bylo, podle mého to bylo psychosomatické, nastudovala si všechny fake news a všechno dostala, včetně krámů 😀

jelenice_zavodnice
15. zář 2021

@mavakuba
@odula
Poslala jsem vám sz.

chasing_rabbits
15. zář 2021

Taky jsem očkovaná Pfizrem a žádná změna… cyklus stále pravidelný jako hodinky 🤷🏻‍♀️

veroniqess
16. zář 2021
dixi86
16. zář 2021

Jsem očkovaná, rodina je celá očkovaná komplet i děti 12+ a nikdo žádný problém v tomto ani jiném ohledu. A pro ty, co plánují očko, doporučuji homeo přímo k očkování(jakémukoliv), opravdu pomohlo a nejen mně. A zkusila bych pít samotný kontryhel na spodek je nejlepší.

normalnimatka
16. zář 2021

@hojda ne všechny. říkám právěže mi stačí zkušenosti lidí z okolí. internet to pak jen podporuje. že se to prostě děje.

tak dá se to snadno vysledovat, když se to pořád opakuje po kontaktu.
bolest hlavy se taky někomu děje, ale třeba ty menstruační problémy jsou dost očividný. náhlý krvácení po přechodu je třeba docela nápadný. ale tak si žij na růžovým obláčku. o to bude drsnější to sednutí na prdelku, až zjistíš, že je to pravda, a že ve skutečnosti je to mnohem větší průser, mít v sobě tu blbost, než sis kdy i v nejdivočejších snech představovala. nepotřebuju se objajovat. když budeš chtít, informace si najdeš. jenže nechceš. tak prosim🙂

odula
16. zář 2021

@normalnimatka hele, bejt tou pani, ktera krvacela po prechodu, tak se celkem slusne vy**ru na konspiracni teorie o ockovani, a ze je to kvuli tomu, ze POTKALA ockovanou, a mazu na gynekologii. Tohle neni prca. Nahly krvaceni po prechodu totiz muze spis docela napadne ukazovat na nejakej myom. v lepsim pripade.
@daasqua zkus to tchyni vyridit.

hojda
16. zář 2021

@normalnimatka ja prave chci, infirmace si hledam a overuji, ale u techto sokujicich informaci se vzdy dopatram nejakeho hoaxu nebo dezinfornace. Pokud mas ty relevantni informace, tak sem s nimi, rada si poctu a dovzdelam se v tomto smeru. Staci relevantni info k tomu ovlivneni neockovanych ockovanymi.

hojda
16. zář 2021

@normalnimatka ockovanych je vic jak 50 % dospelych obyvatel. Jak se jim chces v beznem kontaktu vyhnout, aby te tedy neovlivnili?

mamio
16. zář 2021

@mavakuba hele a byla si na krevním obraze?ono totiž ta menstruace vůbec nemusí souviset s cyklem jako samotnym ,ale může to být po očkování rozhozený krevní obraz, špatná srážlivost cokoliv...

daasqua
16. zář 2021

@odula Tchýně už na gyndě tenkrát byla (to bylo asi před 4 měsíci) a vše bylo v pořádku, co tak vím. A asi se jí to nevrátilo, protože o tom už nemluvila (mluví o jiných konspiračních věcech, je tím posedlá... je fakt, že já se nově naučila vypínat a neposlouchat, když o tom začne). Já na tyhle extrémní konspirační věci moc nevěřím a normálně bych to sem netahala, jen že to bylo podobné téma (menstruace)... a spíš mi to přišlo zajímavé a k pobavení, než abych tím říkala, že očko ne-e.

mavakuba
autor
16. zář 2021

@mamio nebyla. volala jsem jen na gyndu, chtěla se objednat, dr. mi řekl, že kouká na moje poslední vyšetření v červnu, kde bylo vše v pořádku. že mám ještě počkat. že jsem ten den třetí, co mu volá, že krvácí a je po očkování. jinak se mám objednat až na začátek října ať už se to spraví nebo ne. On viděl souvislost s očkováním a ví, že jsem s tím měla problém i třeba po ATB. Kdy mi to cyklus rozhodilo. Jinde jsem to neřešila. Nic mi není. Nic mě nebolí. Nejsem unavená. Nic. Já ani nekrvácí hodně. Je to na vložku denně. Ale te´d už je to 3 týden

mamio
16. zář 2021

@mavakuba no je to zvláštní no 😐to krvácení jako celkové a tak dlouho se musí z něčeho spouštět přece...když pominu tvoje sklony k tomu...

mavakuba
autor
16. zář 2021

@mamio na těch fb skupinách, kde lidé píší s problémy po očko. se mi ozvalo plno žen, které to trápí nebo trápilo stejně jako mě. krvácení 2 a více měsíců. Je tam žena co krvácí už 5 měsíc. podstoupila různá vyšetření a nic. toho se děsím. někomu to ustalo a některé se s tím trápí jako já. ač jsem nikdy nebrala moc HA, tak kdyby mi teď cokoliv dal, beru. Mě to "zatím" trápí cca 6 týdnů, kdy v srpnu to bylo minimální špinění. řekla bych, že nejhůře jsem na tom psychicky. fyzicky se cítím dobře. nic mě nebolí, žádná únava, jiné problémy, nic.

normalnimatka
16. zář 2021

@hojda a co je podle tebe ověřený info? však řikám, že to jsou zkušenosti lidí okolo mě. a jak ti to mám předat jinak, než tak, že ti to napíšu?:D dokud ti to neřekne někdo blízkej, že má po setkání s tebou xy, tak ti to je k ničemu.
@odula no.. takže polopaticky. ona žena, když je ve styku se svým partnerem, s kterým se momentálně rozvádí, tak HNED krvácí. když s ním není, krvácet přestane.... není to o POTKÁNÍ někoho opíchanýho. je to o delším kontaktu. takovejch svědectví je víc, spojila si to až po tom, co se jí to takle opakovaně dělo. konspirace, žejo? mně je to jedno, holky. jste prostě naivní, stejně ednou pravda vyjde najevo, ale už bude pro vás pozdě, až zjistíte, že jste si tím totálně dokurvili zdraví.

jelenice_zavodnice
16. zář 2021

@normalnimatka Tento konkretni pripad vypada spis na psychicke problemy, stres dokonce i ten skryty, dokaze napachat velke zdravotni problemy. Kolik zen prave po tezkych a vleklych rozvodech trpi rakovinou bez geneticke zateze, chronickymi zenskymi problemy nebo psychickymi poruchami. K tomu soucasna doba vyhradne o covidu a zena ma zadelano na problem. Nic, za co by se zeny mely stydet, je to naprosto normalni ale svalovat to na ockovani jineho cloveka je science fiction.

bigbig
16. zář 2021

@normalnimatka No přiznám se, že pravděpodobně z důvodu že jsem biolog a mám doktorát z fyziologie, nějak víc tihnu k tomu, jak říkáš naivně, věřit vědeckému konsenzu, než údajným informacím z druhé až páté ruky od anonymních zdrojů na internetu.
Neexistuje žádný mechanismus, jak by mohl očkovaný působit na svoje okolí. Fakt ne. Pokud přistoupím na tohle, tak pak už můžu fakt začít věřit na Aštara a Jolandiny věštby.
A jinak pokud přistoupím na tvůj styl získávání informací, tak v mojí sociální bublině jsou očkovaní všichni, přátelé, kolegové, celá široká rodina z obou stran a naprosto nikdo neměl žádný problém.
Jenom moje švagrová, jediná neočkovaná široko kolem, měla na naší letošní společný dovolený zrovna krámy. Předpokládám že za to můžeme my, co?

jelenice_zavodnice
16. zář 2021

@mavakuba Jsem rada, ze si se neco dozvedela, tyto problemy se hojne vyskytuji po covidu ale jak vidis, nejsi vyjimka, ze i po ockovani.
Chtelo by to jeste poresit i psychiku, hodne te to trapi a to tomu neprizpiva. Snad se to brzy upravi.

mavakuba
autor
16. zář 2021

@jelenice_zavodnice jj seberte mi internet, zakažte mi google. i když mě chce dr. vidět až začátkem října, věřím mu. a taky že předtím jsem byla ok. chodím na kontroly co půl roku. tak snad...

hojda
16. zář 2021

@bigbig Mne dneska zmoklo pradlo a zacinam si myslet, ze za to urcite muze nadprumerne vysoka proockovanost duchodcu u nas. Dokud se neockovalo, tak se mi to nikdy nestalo!

Strana
z4