První menstruace po revizi dělohy (anembryomola)

lentixx
17. kvě 2016

Ahoj,
11.4.2016 jsem byla na revizi dělohy - nevím jak to nazvat, když nešlo o těhotenství, ale přišlo se na to až na konci tzv. 9 týdně "jakoby těhotenství". Doktor mě hned druhý den poslal na revizi. Ta dopadla v pořádku, na kontrole 28.4.2016 doktor našel 7mm sraženiny, prdnul mi oxytocin - který nezabral, ale to je prý také ok, prý se to vstřebá, nebo odejde s menstruací. A teď se dostávám k otázce 🙂 Je to již 5 týdnů a jeden den, menstruace zatím nikde, žádné příznaky, žádné výrazné problémy. Nekrvácím, ani nešpiním už dva týdny. Asi tři dny mě mírně píchá v podbřišku na pravé strašně. To předtím nebylo .... Za cca dva týdny máme jet na dovolenou a já nevím, co bude ! jestli je to "píchání" předvoj menstruace? Na kontrolu jsem k MUDr. objednaná na 26.5.2016. Pokud se do té doby menstruace nerozjede, čeká mě vyvolávačka?

Jak jste blíží se menstruaci po revizi poznaly? Pokud jste to vůbec poznaly? 😕 Moc děkuji za komentáře!

A co další otěhotnění? Podařilo se? Piju kontryhelový čaj (od druhého dne po kyretáži), už týden po večerech ucucávám skleničku červeného vína a baštím femibion.
P.

asa2
17. kvě 2016

Nevím co znamená, že nešlo o těhotenství (???), ale já po revizi dostala menstruaci až tak po 8 týdnech. Jinak klasicky by se měla dostavit tak po 6 týdnech. Ale je to hodně individuální. Ještě bych neplašila. Příznaky byly stejné jako vždycky, bolest v podbříšku, akorát menstruace byla o hodně silnější než jsem byla zvyklá. Je to normální po revizi a může být i hodně bolestivá.

lentixx
autor
17. kvě 2016

@asa2 anembryomolu nepovažuji za těhotenství. Nikdy tam miminko nebylo, pouze prázdný váček a proto si dovoluji napsat, že nešlo o těhotenství. Je to pro mě tak lepší, i když mě to moc mrzí - šlo o náš první pokus a dopadlo to takhle špatně hned od začátku.
Neplaším, ale jsem nervózní kvůli té dovolené 😢
S rychlým otěhotněním nepospíchám... po téhle zkušenosti... ráda bych počkala do podzimu, až se vše zahojí a připraví na nový pokus.

asa2
18. kvě 2016

@lentixx aha...tak to jsem nevěděla. Zkus zavolat svému doktorovi a ten ti poradí. Pochopí, že nechceš mít ty dny o dovolené a něco vymyslí 🙂

lentixx
autor
18. kvě 2016

@asa2 Jdu k němu příští čtvrtek na kontrolu, tak pokud do té doby potvora nedorazí, tak ho tam uprosím o nějaké rychlé řešení, abychom mohli co nejdříve odjet pryč.
Doufala jsem, že to tedy přijde přirozeně. Kamarádce přišla po 25ti dnech, bývalé spolužačce po 28mi dnech, na diskuzích taky holky píšou že normálně po měsíci. Já čekám 37 dní 🤐 🙄 🙄

rennni
Autor odpověď smazal
Zobraz
lentixx
autor
18. kvě 2016

@rennni Děkuju 😉 No já u sebe ovulaci nepoznám 🙄 Přijde mi, že jsem celá rozhozená a vyrabovaná, že už snad ani nemůže nic fungovat tak, jako předtím... (i když ani předtím jsem ovulku nepoznala 😀 )
Právě taky čekám ještě týden, k doktorovi jdu na kontrolu ve čtvrtek 26.5. .. nechci mu volat a pofňukávat, když jsem ještě pořád v tom rozmezí 4-8 týdnů... Ale pokud do čtvrtka nic, tak mu tam teda pofňukám 😀 😀 😀

obyvatelka
18. kvě 2016

@lentixx ahoj. Já si prožila anembryomolu letos v lednu, 11. 1. doktor zjistil, že tam není žádný plod a 15.1. jsem byla na kyretáži. Menzes jsem dostala přesně měsíc poté, co mi oznámil ZT, tzn. 11.2., březnová menzes už nepřišla 🙂 teď jsem v 15.týdnu těhotenství. držím pěsti, aby se taky brzo zadařilo, já v to nevěřila, byl to už náš druhý potrat, pokaždé jsme čekali dlouho, než se zadařilo, a teď najednou to šlo tak rychle a samo 🙂 je to hrozně individuální, kdy menzes přijde, to tělo se bohužel chová úplně jinak po té kyretáži, přece jenom tam nějaké těhotenské hormony ještě jsou. určitě bych trvala na nějaké vyvolávací injekci, aby sis to odbyla před dovčou, jen jsem chtěla říct, že ta menzes po potratu byla výrazně delš a silnější než normálně, jak se tělo zbavuje všech zbytků, ale i to může být individuální.

lentixx
autor
18. kvě 2016

@obyvatelka Moc děkuji za tvojí reakci! 😉 Povzbudivý příspěvek 😉
Jak jsem už psala, byl to náš první pokus, na podzim mi bude 28 let a doktor říká, že nemáme kam spěchat, že pokud se necítím hned na další snažení, že je to ok. Chceme to zkusit až koncem léta/začátkem podzimu. Nepočítám, že se hned zadaří.. . ale možné je všechno.
Při poslední kontrole říkal, že by měla přijít po měsíci, nebo po šestinedělí. Ale že je normální i těch 8 týdnů.
Právě tam mám 7mm sraženinu, takže jsme smířená se silnou menstruací. Mám nakoupeny zásoby vložek a nadělala jsem si dva dny na náhradní volno v práci, abych mohla případně ležet doma 😀 I když, v práci bych to zvládla, mám sedavé zaměstnání... no, spíš jen pro jistotu 🤐

marti1977
21. pro 2016

@asa2 Ahoj,
můžu se zeptat, měla si hodně velké bolesti? Já jsem 7týden po revizi a hodně mě bolí břicho a stále nic. minulý týden mi dal mudr i vyvolávačku a pořád nic...

lentixx
autor
5. led 2017

@marti1977 mě po vyvolávačce přišla přesně po 10ti dnech.

marti1977
5. led 2017

@lentixx mě nic. tak jsem byla v nemocnici na prohlídce a vše v pořádku, že jsem dostala injekci na začátku cyklu a proto nepřišla ms.