Nekončící menstruace po očkování. Jaké máte zkušenosti?
Prosím o radu. Na konci července jsem byla na druhé dávce. Od té doby mám menzes. Někdy slabší, pak silnější. Trvá to už celý srpen a záři s mírnými přestávkami.
Doktor řekl počkat do řijna. Prý by to mělo ustat. Nejsem prý jediná. Na kontrole jsem byla v červnu a vše ok.
Měla jste to některá? Beru ascorutin, piju citron. Nic nepomáhá.
@jelenice_zavodnice Poprosím o odkazy na informace ohledně poškození plodů a odkazy, kde se dočtu o poškozením zraku miminek, kde matky v těhotenství prodělala covid. Děkuji
@ivi88 V anglictine a nemcine. Vyhovuje?
Já si tedy ten "jed" taky dala, dobrovolně, ráda a bez problému půjdu na třetí dávku, až to bude třeba, a rozhodil se mi taky cyklus (zpoždění skoro měsíc), do dvou měsíců zase vše naprosto ok (opět jako hodinky), předpokládám, že u tebe to bude podobné. 😊
Všechny ty pindy jsem tady nečetlw, nicméně rozhozeny cyklus je reakce, která může nastat u jakéhokoliv očkování,.není to žádná zázračná reakce.
@veroniqess děkuji. kéž by dva měsíce. jak jsem psala. mě to rozhodí atb, stres, dieta. ale nekrvácela jsem nikdy 6 týdnů. většinou to byl cyklus navic nebo vynechaný.
@aklin dík a mrknu na fb
@jelenice_zavodnice v angličtině může být.
to je legrační, jak ty doktoři věděj absolutní hovno, i tak to všem cpou, jak to je super, a pa jen krčej ramenama a řeknou, že to někdy přejde... :D to je opravdu smutný.
co je dost zarážející, je to, že i kdyyž do sebe vakcínu nenecháš vpravit, ovlivnit tvůjcyklus můžou i ty druhý, co se nechali otečkovat, a ty jsi s nima v blízkým kontaktu. takovejch svědectví je bohužel moc. no, takže je to asi nějakej neškodnej vitamínek, žejo?
zkus hledat trochu "neoficiální" informace, rady jak si odpomoct o těch sraček už se daj nějaký najít. ale IMHO to je průser a není cesty zpět. tak snad si to myslim špatně. a taky to koukej hnát nahoru. hlásit na súkl, dotlač k tomu i další, který potkáš, o tom se doprčic musí mluvit! navštiv i víc doktorů, řeš to s nima! ONI se hlavně musej probudit, a pochopit, o co jde.
@mavakuba Zkus kontryhel https://www.prozeny.cz/clanek/nejlepsi-bylinny-...
po očkování cyklus úplně v pohodě. ale v srpnu jsem měla ATB a to byl teprve zážitek🤦♀️ krvacela jsem týden, dalších x dní jsem špinila, navíc mykóza jako bonus🤦♀️ držím palce, ať to brzy přejde, co mám zkušenost v okolí, tak problémový byl jenom ten první cyklus po, potom už ok.
Mam po ocku prodlouzeny cyklus o 10 dnu a krvaceni o 3 dny. Celkem nyni 43/8 misto 33/5. Jsem zvedava, kdy se to srovna.
jinak můžu něco poslat do IP, chceš-li.
@ivi88 Tady je jedna v anglictine tykajici se tech ocnich poruch. Dalsi dve mam jen v nemcine ale mrknu se nekde po netu, jestli je nekdo neprelozil i do anglictiny, neslibuji ale zkusim.
https://assets.researchsquare.com/files/rs-6152...
@normalnimatka pošli. budu ráda za každou radu.
@hojda piju čaj, směs kde kontryhel je a kapu gynex.
@sudylichozrout ať je to brzy ;)
@mirecka.jaroscakova už mi to trvá 6 týden od očko.
@normalnimatka můj dr to ví, víc budu řešit s další návštěvou. tyto problémy jsou již na sukl hlášeny. teď něco kolem 274 případů s cyklusem
@normalnimatka Ahojky, prosim, muzes mi taky poslat IP? Zajima me hlavně ten vliv naockovanych na neockovane. Děkuji.
@hojda tohle je velmi sprostý vůči všem, kterejm se to neoddiskutovatelně děje. takže se nevyjadřuj, a buď ráda, že se to tebe netýká.
@normalnimatka
@hojda
není to žádná legrace. Člověk hledá jaké koliv info, pomoc, radu.
Je jedno proč jsem se nechala naočkovat, Nechala. Teď jen potřebuji pomoct.
@jelenice_zavodnice Tahle studie mě teda nepřesvědčila o nějaké nebezpečnosti, až si říkám, jestli si ji pořádně četla, a pokud ano, jestli si ji vůbec porozuměla 😃😃😃
@veroniqess V navaznosti na tu dalsi ktera k tomu je, akorat jen v nemcine, mne to presvedcilo dostatecne. Ale v poradku, tvuj nazor.
Budu tyto tvoje slova tlumocit tem maminkam, co se jim ty zrakove postizene miminka narodili 🤔
@normalnimatka Já fakt nemůžu za to, že je vliv očkování na okolí očkovaného klasifikován, jako hoax a dezinformace. Ráda si přečtu validní info, pokud ho máš. Já to hledala a všude mě to bohužel dovedlo jen k hoaxům.
@mavakuba Já tomu rozumím, i očkování s sebou nese rizika, stejně jako covid. Vím o případu, kdy dcera skončila s covidem na ARO a málem to nepřežila. Její matka se kvůli tomu nechala naočkovat, i když původně asi nechtěla a ona zase měla nepěknou reakci po očkování. Někteří lidé prostě na ten virus a i na vakcínu prostě více reagují než ostatní.
@mavakuba Pokud mas FB, jsou tam minimalne dve moderovane skupiny lidi po covidu i ockovani, kde se tento problem resi. Zeny, jak po covidu casto, tak nektere i po ockovani maji rozhazene cykly. Je tam pekne vysvetleno proc se to deje (bez hoaxu a jinych vesmirnych hlouposti) a i nejake rady, jak s tim nalozit.
Ja jsem to bliz nezkoumala, netyka se mne to, jsou tam i alternativni rady tak treba bys tam mohla najit reseni. Sorry za pleveleni diskuze odbocenim od tematu.
@jelenice_zavodnice a poradíš kde tu skupinu najdu, název. FB mám.
@jelenice_zavodnice me by to taky zajímalo. Třeba by někdo věděl co s těma vlasama. Jestli budeš posílat do pm prosím pošli mi taky, dík 🙂
@hojda jako hoax je samozřejmě označeno všecko, co se nehodí.
mně stačej zkušenosti lidí, který znám. nemaj, proč by si to vymejšleli. další stovky anonymních tváří na internetu to jen doplnily.

@mavakuba pomoc a radu najdeš i ve fb skupině vedlejší účinky po očkování - bez cenzury. Neodsuzuji tě, sama si poznala co je to za jed. Přeji ti brzké uzdravení a hlavně, ať nemáš trvalé následky. 😊