Nepravidelná menstruace a špinění. Mohu mít gynekologický problém?
Ahoj , nikdy se mi to nestalo .
Moje menstruace je vždycky přesná jak hodinky . Teď jsem to dostala o 4 dny později a ještě ke všemu sem ji měla jen 2 dny a teď celí den jen takové špinění a nic víc . Nevíte co se děje ? Myslíte si že můžu mít nějaký gyn. Problém ? Má s tím někdo zkušenosti ? Děkuji za vaše odpovědi. 🙃🙃
Už zase? Tento dotaz je zde každý týden. Ty nejsi robot a tvoje tělo není stroj. Zavolej si na gyndu, tam ti řeknou, že 4 dny zpoždění nic neznamená. Pokud si myslíš, že je v tom problém, tak tě objednají, není nic jednoduššího. A nepiš sem každý týden to samé.
@1pomnenka nezlob se na mě , ale já jsem tu úplně poprvé . Jestli se můj příspěvek shoduje s někým kdo sem píše pravidelně . Tak se omlouvám ale to není můj problém . 🙂 Jasné že se objednám k Dr , jen sem chtěla zjistit zda už se to někomu taky stalo . To není důvod ,hned urážet a psát nenávistně . Děkuji 🙃
@misha31 děkuji za odpověď 😊
Promiň, nic urážlivého jsem ti nenapsala, nevím, proč se tak čertíš. Je ti 15, že se ptáš na 4 dny zpoždění? Mohla bys vědět, že pokud je možné těhotenství, je dobré udělat si TT. Já to vidím, že máš čerstvě založený účet.

Tak urcite bych si udelala tt.
Jinak ja osobne mam nekdy ms 2 dny, jindy 5 dni.