icon

Nepravidelná menstruace a špinění. Mohu mít gynekologický problém?

14. led 2025

Ahoj , nikdy se mi to nestalo .
Moje menstruace je vždycky přesná jak hodinky . Teď jsem to dostala o 4 dny později a ještě ke všemu sem ji měla jen 2 dny a teď celí den jen takové špinění a nic víc . Nevíte co se děje ? Myslíte si že můžu mít nějaký gyn. Problém ? Má s tím někdo zkušenosti ? Děkuji za vaše odpovědi. 🙃🙃

misha31
14. led 2025

Tak urcite bych si udelala tt.
Jinak ja osobne mam nekdy ms 2 dny, jindy 5 dni.

1pomnenka
14. led 2025

Už zase? Tento dotaz je zde každý týden. Ty nejsi robot a tvoje tělo není stroj. Zavolej si na gyndu, tam ti řeknou, že 4 dny zpoždění nic neznamená. Pokud si myslíš, že je v tom problém, tak tě objednají, není nic jednoduššího. A nepiš sem každý týden to samé.

autor
14. led 2025

@1pomnenka nezlob se na mě , ale já jsem tu úplně poprvé . Jestli se můj příspěvek shoduje s někým kdo sem píše pravidelně . Tak se omlouvám ale to není můj problém . 🙂 Jasné že se objednám k Dr , jen sem chtěla zjistit zda už se to někomu taky stalo . To není důvod ,hned urážet a psát nenávistně . Děkuji 🙃

autor
14. led 2025

@misha31 děkuji za odpověď 😊

1pomnenka
14. led 2025

Promiň, nic urážlivého jsem ti nenapsala, nevím, proč se tak čertíš. Je ti 15, že se ptáš na 4 dny zpoždění? Mohla bys vědět, že pokud je možné těhotenství, je dobré udělat si TT. Já to vidím, že máš čerstvě založený účet.