icon

Pásový opar na zádech. Co pomáhá?

14. bře 2025

Ahoj holky třeba někdo poradí 🙏🏻 co vám pomohlo na pásový opar? Tak týden mě svědí kůže jako by níž mezi lopatkami. Furt jsem se drbala. Dneska mi to nedalo a řekla jsem si mamce ať se mi podívá co tam mám, že to svědí. Říká máš tu několik červených pupínků, vypadá to jako beďary. Stále to svědí. Když se toho dotkni je to velmi citlivé až to bolí, pálí. Takže beďary to nebudou. Podle fotek jsem usoudila, že to může být pásový opar. Respektive na netu jsem našla obrázky a vypadá to podobně. Takže jsem se chtěla zeptat... Nějaká mastička na to? Četla jsm vitamíny atd.... Vzhledem k tomu že je víkend tak Dr musí počkat 😂 děkuji

elesse
14. bře 2025

Totez co na nestovice, dala bych fenistil… a fakt bych s tim sla k doktorovi, manzel si pres tyden zkousel “nevsimat” a pak mel horecky pres 40 a 14 dni lezel

vlasta1981
15. bře 2025

Trpím na pásáky nejlepší je požádat praktika aby vás zalecil antivirotikem herpesin .bere se po 4 hodinách a mně už 3-4prasek pomáhá od šílené bolesti a pálení. Na pupínky je dobrý bílý pudr jako na neštovice a fenistil . Jinak je to peklo a pozor na to ať si ho neroznesete na sliznice a na spodek . Tonje potom to správné utrpení

mia_von_prag
15. bře 2025

Zajdi k doktorovi.

lujhu
15. bře 2025

Mě pomáhaly brát antivirotika po 4hod zirvin a na úlevu svědění a pálení zinková mast..