icon

Po poslední MS špiním 3 týdny, nemoc nebo prkotina?

1kolousek1
8. črc 2015

Mám takový menší problém. A chci vědět, zda to je jen nějáká prkotina, nebo jestli mám radši zajít k doktorovi. Proto hledám odpověď zde v davu samých žen. Teď k mému problému. Je to asi 4 měsíce zpět, kdy mi menstruace začla přicházet místo po cca 25 dnech, až po 31 dnech. Po poslední mentruaci, špiním 3 týdny v kuse, přičemž se intenzita stupňuje a objevují se známky krve. Měla jste to některá, popřípadě nevíte, čím by to mohlo být?.

drrregy
8. črc 2015

Nestalo se mi to nikdy, pouze po porodu když jsem měla HA pro kojící a už jsem nekojila a užívala ji stále (přece ji nevyhodím-říkala jsem si) a to byla doba, kdy jsem špinila. Ae zajdi a na nic nečekej. Ne z důvodu vážné nemoci, ale takhle se stresuješ a jsi na nerva 🙂

alcar
8. črc 2015

Jak mas stare dite? Kojis jeste?

1kolousek1
autor
Autor odpověď smazal
1kolousek1
autor
8. črc 2015

@alcar Dva roky a nekojím. 🙂 😖

alcar
8. črc 2015

@1kolousek1 aha, tak to bude asi opravdu nejaky problem. Ale nemyslim si, ze by to bylo neco vazneho. Spis bych rekla, ze nejaka hormonalni nerovnovaha. To, ze mas cyklus o neco delsi, je podle me uplne v pohode. Zajdi radsi k dr. Vysetri ti hormony a budes vedet. 😉 A bolesti nemas? Jeste me napadla endometrioza...

1kolousek1
autor
8. črc 2015

@alcar Jsi hodná. 🙂 Bolesti nemám žádný, asi týden mě pobolívá v oblasti levého vaječníku, ale není to nic hroznýho a přes den to sotva vnímám. Asi to fakt třeba nic nebude, doktora tim teda obtěžovat ani nebudu .. 😀 🙂

lu777
8. črc 2015

@1kolousek1 no mně to nezní jako něco co by bylo dobré nechat být jen tak... zašla bych k dr., může to být třeba cysta apod...

jinak doporučuju kapky Gynex .... ale fakt bych to nechala zkontrolovat, aby se něco nezanedbalo

alcar
8. črc 2015

@1kolousek1 ne, tak to zas nenechavej byt! Urcite k dr. zajdi, jistota je jistota. Urcite te nevyhodi a hlavu ti neukousne. To krvaceni urcite neni normalni, takze nejaka kontrola by probehnout mela. Ja osobne si myslim, ze to nebude nic vazneho (nebo te chci spis trosku uklidnit), ale co ja vim, ze jo... takhle od PC... 😅

1kolousek1
autor
8. črc 2015

@lu777 Já už jsem zanedbaná dávno .. 😀 Můj skvělý a milý pan gynekolog mi totiž neprovedl ani kontrolu po císařském řezu a řekl mi, ať přijdu až budu zase sexuálně žít, že mě prohlídne a napíše mi antikoncepci. Tím nechci říct, že to je tím císařem. Jen můj pan gynekolog je tak trochu věčný optimista a flegmouš .. 😀 Ty kapky nevypadají vůbec zle. Díky. 🙂

cepanka
9. črc 2015

Nemusi to znacit problem..vliv na hormony ma vse - nemoc, stres, ......neresila bych to... Kdybys videla me cykly, tak nechapes🙂

1kolousek1
autor
9. črc 2015

@cepanka Taky si říkám, že je to určo nějáká blbost. Ale jestli budu ,,krvácet" , další měsíc v kuse. Tak už s tím radši půjdu. Máme v rodině rakovinu dělohy, tak bych nerada něco podcenila. 🙂

cepanka
9. črc 2015

@1kolousek1 to kazdopadne..ale v klidu vyckej..ja krvacela 7-14dni...pokazde jinak..cykly taky jinak dlouhe, no des..dostala jsem vzdy akorat prasky na srovnani...ktere nezabiraly, takze vim, ze se vyplati pockat, az se telo samo srovna...me se srovnalo po 3letech a to jeste + - 5dnu..

1kolousek1
autor
9. črc 2015

@cepanka Nestraš .. 😀 Jinak děkuju moc. 🙂

cepanka
9. črc 2015

@1kolousek1 nestrasim..poukazuji na to, ze hricka prirody jsem tu ja...:D

pumpi
29. lis 2015

1kolousek1, jak jsi nakonec dopadla? Mám to tento měsíc to samé, špiním 3 týdny po menstruaci s příměsí krve, zatím to nevypadá, že by to mělo končit.

1kolousek1
autor
Autor odpověď smazal