Potřebuju se vypovídat...
Zdravím všechny holky, jdu si k vám ani nevím pro co. Nemám to komu říct, kudy se vypovídat. Manžel to nechápu. Celý život trpím atopickým ekzémem. Na výšce se hrozně rozjel a to se mě drží už 10 let. Vždycky během těhotenství a porodu vystrčí strašně moc drápy a já vypadám strašně. Mám ho všude, v obličeji, na rukou, na krku... prostě všude. Strašně to svědí a jsem hrozně oteklá. Myslím, že je mi to hrozně zhoršuje kojení. Prsa mám v jednom ohni, z bradavek teče krev a chybí mi na nich kousky kůže.Víte, cítím se strašně. Jako obluda 🤢👿. Všechny ženy jsou krásné, nalíčené a já
.. Už jsem ekzému hrozbě moc obětovala, dělám všechno, jak se má.. Držím dietu, mažu se, prostě všechno a výsledek se nedostavuje. Třeba teď to totálně nezvládám, mám postižené všechny končetiny, dekolt, obličej, krk... Trpím. Trpím představou, že si mé lidé prohlížení. Že se za mě manžel a děti určitě stydí. Vždyť já bych si hrozbě přála, aby se to zlepšilo a nejde to. Každý večer pláču tajně v koupelně, aby mé nikdo neviděl. Manžel pořád říká , abych to neřešila, že se to jistě jednou spraví. Ale já nevidím cestu. Začínám ztrácet naději. Jsem objednaná k doktorce do nemocnice, pravděpodobně mí navrhnou, abych ukončila kojeni a začnou mé léčit na vyšší úrovni než mastmi.
Ale stydím se za to, že chci obětovať výživu dcery pro své dobro. Chci jí poskytnout jen to dobré a ... přitom se těším, jak kojení ukončit dostanu léky a bude zase hezká. Připadám si jako zavrženíhodné monstrum. Díky, kdo docezz až sem. ❤️❤️💚💙💛 Vím, že jsou na tom lidé i hůř a že jsou nevyléčitelně nemocní..ale..😭😭😭

@veritanas jenom uplne kratce, hodne bylo napsano. Nikdy nevis, jak dlouho by se dite kojilo. Ja u starsiho kojila 3 roky (roky!) a mladsi se bez jakychkoliv naznaku odstavila ve 3 mesicich. Radsi by umrela hlady nez vzit prso nebo odstrikane milko. Takze presla na UM a ja opet jednou pochopila, ze planovat detem cokoliv je naivni. Takze klidne udelej co potrebuhes pro sebe, nikde neni dano, ze ted se obetujes kvuli kojeni a pujde to, mozna se ti dite odstrihne jako moje. Ekzem znam, je to peklo. Drzim moc palce