icon

Přírodní metody pro oddálení menstruace: Jak na to?

katy166
7. zář 2024

Krásný večer všem. Chtěla jsem se zeptat, dá se nějak "přírodně" oddálit MS nebo musím zavolat svému gyndaři, aby mi na to něco napsal? Ovulace mi totiž přišla tento cyklus o cca týden dřív než normálně chodí, tudíž přijde o ten týden dřív i MS, jenže tento cyklus je to pro mě problém, neboť v tom termínu, kdy by měla teď přijít MS, pojedu na 4 dny na wellnes a s MS bych pak nemohla do bazénu atd. (tampony z určitých důvodů nesnáším).
Moc děkuji za odpovědi 😊

Strana
z2
telios
8. zář 2024

@ileni hele hadat se nebudu, ja napsala svou zkusenost, a informace, ktere mi byli predany. Co mi bylo receno tak neni podminkou ho uzivat 10 dni… ja uzivala 5-6 (receno mi bylo idealne 3 dny pred - coz jsem nesplnila jelikoz jsem mela tyden zpozdeni; a uzivat po dobu dovolene 🤷‍♀️). Ale to je jedno. Chtela jsem se podelit o to jak to bylo u me, coz se stalo 🙂

telios
8. zář 2024

@katy166 jasny 🙂 chapu. Tak drzim palce at se zadari 🍀
A uzij si wellnes

arevb
8. zář 2024

@telios jaké noční tampony? Musím si k tamponu na noc vzít i vložku. Tampon mi celou noc nevydrží

arevb
8. zář 2024

@katy166 letos poprvé jsem potřebovala posunout MS k moři, po třetím porodu jí mám silnější a s 3 dětmi je náročné odejít na WC. Na gyndě mi předepsala Norethisteron a fungovalo to

katy166
autor
8. zář 2024

@telios Děkuji moc 😊

katy166
autor
8. zář 2024

@arevb Ja zítra budu volat na gyndu, tak uvidím co mi řekne a doporučí, protože jak jsem psala, je i šance, že se u nás tento cyklus mohlo zadařit.

telios
8. zář 2024

@arevb Dělá je značka OB..kdysi byly jen na noc, ale teď se mohou používat i přes den, a nepoužívám jiné (taky mi vbc nekloužou jako jiné)... mají takovou sukýnku a za mě fakt super (mají rzné velikosti - mini, normal, super, super+). Posílám odkaz

https://www.dm.cz/o-b-extraprotect-tampony-supe...

lv
9. zář 2024

@petulkadodo na mě to funguje

Strana
z2