Rovnátka ve 30letech. Šli byste do toho tak pozdě?
Už cca od 20 let zvažuji rovnátka, teď už to bude 10 let rozmýšlení 😁. Ne z estetického, ale spíš praktického hlediska. Některé zuby se špatně čistí. Ale. Šli by jste do toho takto pozdě?
A kdo jste byl. Jaká byla výsledná celková cena? Nevím jestli jsme se nezbláznila, ale to opravdu stojí rovnátka 75 000,- 🤔 ? tuto cenu na mě vybafli všude kde to mají zveřejněné spíš tedy soukromé kliniky.
Šla jsem do toho v sedmatřiceti - problém je totiž v tom, že křivé zuby nezůstanou křivé tak jako ve dvaceti, ale postupně se to zhoršuje, takže v těch sedmatřiceti to už skutečně bylo z estetického důvodu. Mě to tak kolem těch 70 vyjde, ale je to soukr. klinika a mám keramické. Kovové by stály kolem 50.
Ahoj ☺️ Rozhodne bych sla. Ja si je nechala nasadit v 27 letech. Pro me to byla nejlepsi investice v zivote. Zvladla jsem s nema i tehotenstvi 👍. Me rovnatka vysly na cca 24tis (obe celistu) i s retancnim dratkem a snimatelnyma rovnatkama na noc. Mela jsem ty klasicke kovove. Rada na ne vzpominam ❤️☺️
Upřímně si myslím, že nikdo kdo je měl vám neřekne ze toho lituje nebo že to za to nestojí. Protože to za to prostě stojí. Lidé co jsou proti že by do toho nešli je sami v dospělosti neměli a tudíž podle mě prostě nevědí o čem mluví 🙂

@danvitka nesla bych do toho. Bohate mi to stacilo absolvovat s dcerou a hrozi to i se synem🙄😅