Třes rukou po kávě. Máte zkušenost?
Ahojte, prosím, prosím, proč se mi povypití kávy třesou ruce?
PS Kávu piji asi 2x do týdne 2 deci. Měla bych s tím přestat?
A musíš ji pít? Proč?
Kdyby se mi po ní třásly ruce nebo bych měla jiné nepříjemnosti, nepila bych ji.
Zkus černý nebo zelený čaj namísto kafe.
@anonym_96e12d Díky.
Kofein zvyšuje nervozitu, úzkost a způsobuje i ten třes. Nejsi na kávu zvyklá tak tělo reaguje takto. Mě třeba káva vadila před zkouškami, právě proto, že bych pak byla u zk. doslova vyklepaná tak jsem ji nepila.
Kofein zvyšuje nervozitu, úzkost a způsobuje i ten třes. Nejsi na kávu zvyklá tak tělo reaguje takto. Mě třeba káva vadila před zkouškami, právě proto, že bych pak byla u zk. doslova vyklepaná tak jsem ji nepila.
@amfora Díky za odpověď.
@anonym_autor Hodně i záleží jakou kávu piješ a kolik v těch 2 deci je kávy. Jiný obsah kofeinu má espresso, jiný filtrované kafe a jiný turek.
@anonym_autor Hodně i záleží jakou kávu piješ a kolik v těch 2 deci je kávy. Jiný obsah kofeinu má espresso, jiný filtrované kafe a jiný turek.
@petulkadodo Budu se tomu věnovat, dík.
Jestli máš ráda chuť kávy, zkus bez kofeinu, různé pražírny prodávají moc dobré, mně třeba moc chutnala z Uprazeno.cz, kterou jsem pila v těhotenství.
Taky mám intoleranci kofeinu, kromě třesu rukou i bušení srdce a úzkosti, klidně i druhý den po kávě. Piju pouze bezkofeinovou (Tchibo nebo prostě co mají v kavárně) a je mi fajn 🙂

A musíš ji pít? Proč?
Kdyby se mi po ní třásly ruce nebo bych měla jiné nepříjemnosti, nepila bych ji.
Zkus černý nebo zelený čaj namísto kafe.