Mám po dvoch potratoch , spontánnych , problémy vždy začali v 6 tt.
Na podnet gynekologa som absolvovala genetické vyšetrenie, kde mi zistili leidenskú mutáciu genu pre trombofíliu. Chcem sa spýtať, či má ešte niekto skúsenosti s týmto ochorením , najmä v tehotenstve.
Janul pekneee pribral maly Branko, tak chvalabohu ze mu chuti....
Ty tiez len kojis? Ci aj prikrmujes?
Ja sa citim ok, viacmenej 🙂 mala mi sice dost tlaci na zaludok, takze ku veceru hlavne ma dost pali zaha, ale je to vydrzatelne, takze pohodka... A v piatok mam hemato, tak som zvedava ako na tom som.....
Ty ako zvladas mamickovanie? 🙂 A ozaj, ako domcek? Kedy sa planujete stahovat?
Vavenka, ja len kojim, zatial mame mliecka dost 🙂
ej u mna bola zaha najhorsia v 7- 8.mesiaci..to som nevedela dychat..lezat, nic..hlavne, ze ste poriadku 😉 Vidim, ze uz mate aj kociarik doma, super 🙂
Mamickovanie je zatial super, 😵 az na ten deficit spanku 😅
Domcek cez zimu stoji, nic nerobime, ale zacneme hned ako sa trochu otepli..stahovanie planujeme na jesen 2010, pripadne jar 2011 😉 ale ktovie..mozno to bude leto 2018 😀
LENKA 😀 uzasnee..AMrek je sikulko a parada,ze tak rastie 😀 to musela byt sranda.ako maminy tak kukli..no, MArek je spravny velky chlap
W-h, JAnulka..tie vsae fotky..uzasne..
BEttynka..ty si ale stihlotina..brusko rkasne vytrca..
a vsetkych zdravim..
cukor..tebe drzim palce
a VSETKYCH VAS POZDRAVUJE KAPPUSKA..s Dominikou sa maju dobre..len ju chudatko velmi trapia zubky ☹
ahojte 🙂
leni teda on už pluje po ľuďoch? puberta začala skoro 😀
wh musím už aj ja kuknut tie foto 😉
ahoj janul, zulocka, vavca, cukrik a aj všetky nepritomne 🙂
najprv sa ospravedlnujem este som chcela vcera co to reagovat na prispevky no ta neskutocna rychlost kona ma zabila.
nie nekojim.marekovi by nestacili ani 3 najvacsie mliekarne slovenska 😀
no on uz mesiac pluje po kazdom.jasne ze nevie co robi alebo zeby vyjadril svoj nazor na ockovanie?????
dnesny zazitok : no zazila som ukaz nevidany dali sme 1x mrkvu .radost z lyzicky bola nesmierna no to sklamanie co nasiel na nej tak ho striaslo ako keby ja som do seba hrkla poldecak 52% slivky ked prisiel na to ze to je o mrkve zatal ,,zuby" a nechcel jest.ked zbadal flasu tak rozjasnene slniecko z neho bolo.
nielen ze vyzorom je ako dedo ale tiez stichne a tesi sa najviac flaske 😀 (to je svokrine konstatovanie)
zdravim snazilky , stoji to za to cakanie
tehulky uzivajte si bruska
mamicky pekne chvile s detickami
ahojte trombosky.........lenka...ten tvoj mareček je uz poriadny marek.....vaha ako ročne dieta....no čo ked mu tak chutí.......hlavne,ze je zdraví a robí radost 🙂
......a ostatnym kamoškam pekny snehový den prajem....
I tobe cukor hezký den 🙂
ahojte 🙂
leni tak náš matko bude asi taký istý - zeleninu všetku vygrcam a v poslednom čase stále na pozoruhodnejsich miestach- minule v centre mesta, včera som ogrcala auto a dnes mobil. No vytocila som ho 😀 ráno o tretej som sa totiž snažila ignorovať ten vlčí hlad čo ma prepadol a neskoršie pokusy udobriť si ho už nepomahali 😅
cukor, zakajda ahojte 😉
inak cukor aj u nás brutálne sneží. a to tu bežne bývajú zimy bez snehu 😕 a ešte aj bez minusovych teplot. ale nestazujem sa, páči sa mi to, len sa bojim aby zas v strede a na východe neboli zaplavy 😒
Ahojky bettynka. 🙂 🙂 🙂 Jak se vede?
Tady už sněžit přestalo,ale ten mráz už mě přestává bavit.
zakajda ahooooj 🙂 už mám v sebe raňajky číslo 3 a zatiaľ držia na správnom mieste 😀 aj mne sa sneh páči, ale takáto zima tu už dávno nebola- že mínus 7 brrrrrrr teda neviem koľko stupňov je teraz, ale včera večer toľko bolo 😝 a na prechádzku asi dnes môžem zabudnúť- niektorí si nepoodhrnali chodníky, tie zamrzli, lebo minuly týždeň prsalo a teraz keď je na tom ľade sneh, tak sa to strašne smyka. A kedže vkuse sneží, tak sa nedá odhaliť kde ten ľad pod snehom je a kde nie. Mohla by som ich zazalovat kebyze spadnem, ale ako tehula sa teda neodvazim ísť sa smykat 😝
ty vo robkas?
ahojte...tak u nás v košiciach tiež sneží a je asi - 10........bola som vonku nakúpit...brrrr.....zima.........ten hysteroskop ešte stále nie je opravený....osud hrá proti mne ....čo mam robit?...neviem...musím byt trpezlivá
Bettynka.- využila jsem polední pouzi abych se podívala co je tu nového, jinak se budu připravovat na druhé IUI, příští čtvrtek se jdu domluvit co a jak, tak uvidíme 😒 😒
Cukor tak byd skús tu druhu nemocnicu alebo vydrž, inú radu nemam 😒
Zaky to je inseminacia? Aký máte problém?
Bettynka- Intrauterinní inseminace je zavedení spermií do dutiny děložní.
technika asistované reprodukce patří mezi základní metody. Sperma partnera a nebo dárce je speciálně upraveno. Před inseminací obvykle podstoupí žena stimulaci vaječníků.
Po potratuu nemůžu otěhotnět, jinak manžel je v pořátku a já jinak taky. 😒
zakajda.......je to tvoje prvé iui.....
ja ich mam za sebou uz 6....z toho jedno vyslo ale potom zauradovala trombofília..........
cukor - mám za sebou jednu a teď čekám na druhou 😒
tak ti budem silno drzat palčeky.....nech sa dlho netrapite.....tfuj,tfuj,tfuj nech to vyjde 😉
cukor - díky. Jinak už se snažíme pěkně dlouho, někdy to na mě doléhá, ale nevzdávám to 😉
tak to aj my....a mam o 2 mesiace 39 rokov.....takze ma to uz poriadne štve 😀
Cukor - mě vude příští měsíc 32, tak že už taky nejsem nejmladší. Na druhou stranu jsem ráda, že máme v péči Patrika, to je manželův syn s prvního manželství. Nesmíme ztrácet naději, určitě to vyjde 😉 😉
zakajda to je zvlastne....zistovlai vam imunitne prekazky v otehotneni? moj gyn dokaze zoistovat ibe nepriechodnost hlienu - teda protilatky proti spermiam...aj to moze byt problem a s pomocou IUI sa obide 😉
tak bude spolu s cukrikom spolubojovnicky 😉 ja zhanam tie zazvorove lizatka...lebo to je kakastrofa v poslednom case 😝
😉 bettynka- zkoumali na nás všechno možmý i nemožný, ale na imunologii jsme nebyli. Ve čtvrtek jdu zase do caru, tak uvidíme, co si na mě vymyslí. 😉
bettynka222
Na pálení žáhy mi holky doporučily citron nebo plnotučnou hořčici.
Mě se ale osvědčily tablety mallox. Nejsou škodlivé. Pálila mě žáha celé těhotenství až jsem z toho zvracela. Po porodu to pěkně odeznělo, teď ani nevím co to je 😅 .
zakajda na tu imunitu by som sa na tvojom mieste opytala 😉
martinka ale mna zahájila nepali, mne je zo všetkého na vracanie 😒 ale ďakujem za radu 🙂
ahojte všetky.......matelko este si stale 3 v1 .....tento rok tu tuším este nepribudlo žiadne babätko...matelko bude asi prvá na rade a hned 2 detičky....
ahoj holky, tož stále píchám a včera jsem se pokoušela jehlu píchnout asi 6x, než jsem přišla na to, že když mi předtím spadla na zem, tak se trošku pokazila a nešlo to a nešlo...
betty, myslím, že v těhu se můžou na žáhu pastilky rennie, ty taky pomáhají
Trombosky musim sa pochvalit 😎 vcera som pichla posledneho fraxika a od dnes budem brat este dva tyzdne len anopyrin 🙂 fibrinogen mi uz konecne klesol pod hornu hranicu 🙂 juchuuuuu
fiali ale mna nepali zaha, ja grcam z hladu a aj z jedla 😒
janul gratulujeme 😉
Ahojte 🙂
Leni, teda aj mna si pobavila 😀 ty kojis?
Vavenka, wow uz 26tt 😵 parada 🙂 ako sa citis?
W-h Zuzanka je krasnucka 😵 😵
My sme mali vcera prvu poradnu, nas maly tiez pekne pribral..porodnu vahu mal 3040g a teraz ma 4050g 😵