Úder do temene hlavy. Je nutná návštěva nemocnice?
Ahoj, necelou hodinu zpátky se mi stal kuriózní úraz, ale mně do smíchu moc není.
Mazlila jsem se s dcerou, když v tom jí z hlavy spadla čelenka. Chtěla jsem se pro ni ohnout a v tom jsem ucítila silnou ránu, moje temeno vpravo, se setkalo s lebkou mého partnera, který se pro čelenku rovněž chtěl sehnout. Okamžitě jsem ucítila jako by se mi tam rozlilo něco teplého. To místo mě bolí, i když nijak dramaticky. Vědomí jsem neztratila, zatím, až na to místo na hlavě se cítím celkem ok. Mám ale velkou zlost na partnera, ještě mi řekl, že mám dát pozor a že jsem herečka. Idiot. Já mám strach, protože jsem četla, že krvácení do mozku se může projevit až s odstupem několika dní a pak už může být pozdě. Mám si zajet do nemocnice? Nebo si aspoň zavolat na záchranku? Upřímně řečeno mám strach, abych z tak blbého úrazu (koho by to napadlo), neskončila špatně, s poskozenym mozkem.
Díky za názor.
@veroniqess Spíš troll
@klokanka31 To opravdu ne, ale můžeš si to myslet. Slovo troll je v poslední době mezi lidmi hodně oblíbené, že?
Nevim proc by muj chlap mel byt chudak, tady tomu bysme se zasmali, ja bych si parkrat potukala na celo, jaky jsem pako, ze se tak sleduju a vyreseno 🤷🏾♂️
Ty brďo, to bych tedy nechtěla být u toho, kdyby ti náš kocour poslal v noci ze skříně pod oko dřevěnou truhlu jako mně, to by byla teprve jízda 😉
Ale teď vážně - možná méně číst na internetu a hledat na sobě příznaky a spíše jít a omluvit se manželovi, který ti opravdu nic neudělal 😉 Oba dva jste udělali totéž a řval snad po tobě on, že jsi ho praštila do hlavy? Určitě ne, protože pochopil, že to byla jen blbá shoda okolností a nemůže za to ani jeden z vás...
@crejzy taťka si na nic nestezoval, omdlel z ničeho nic a podle ct,kde už byly i hematomy, to muselo téct nekolik dní. Bohužel si na to vybral špatnou destinaci, tady by mu dokazali pomoci, tam bohuzel nechali dal krvácet do lebky, dokud ho nezabil nitrolebni tlak. Nikdo z lékařů zde nechápe, proč neotevreli hned a krvaceni nezastavili a nezabranili tomu, aby se tam krev hromadila a tlak rostl.. bohužel kdyby byl v Prazr v práci, přežil. Krvaceni do mozku v patek v Turecku nebyl dobrý nápad.
@barmil panebože to je šílený. V Turecku neumí neurochirurgii nebo co ?! Pak asi i záleží kde v mozku atd. Ja krvacela intracerebrálně, bolest hlavy byla tak nesnesitelna ze jsem omdlevala a zase přicházela k sobě. Prestala jsem vidět na jedno oko, zvracela jsem. Kdyby to paní měla podobné určitě by se neuklidnovala na MK. To jsem tím chtěla říct. Vašeho tatínka je mi moc lito :(

@veroniqess Údajně ne. 🙂