Velké a rychlé hubnutí při kojení
Mám otázku,
Řešil někdo problem s velkým úbytkem váhy při kojení? Za těch 8 týdnů jsem zhubla 15kg(jo neco budou tucky jeste z těhotenství)... a jsem na váze co před tehotenstvim tj 52kg(164 Cm) ale přijde mi ze to hubnutí nemá v plánu přestat a trochu se bojím aby se mi neprestalo dělat mlicko.
Eliáškovi budou 2 měsíce a plně kojim(Elda je docela nenažránek, ale mlika mam tolik ze musím odstrikavat kvůli zánětům)
Jim tak nějak normálně podle hladu a chuti(ale dodržují jaterní dietu - jeste se mi nespravily jaterní testy z těhotenství)
Díky moc za tipy.
@maximaty tak ja na tom nejsem zatím nějak zle. Eli me nechá celkem najíst jen ta dieta mi zas az tak moc nedovolí... nicméně rozhodne nemam hlad. Ale Eli je taky pěkný tlusťoch a vycucávač. Tak uvidíme jak se to vyvine.
@klarkamatej držím pěsti... hlavně to nepodceňovat... Já si tenkrát ani neuvědomila co se děje, najednou mě skoro nebylo... ale vy to máte očividně dobře pod kontrolou 🙂
@radecka1 to nic ono uz toho tu je tolik, že se v tom těžko orientuje 🙂
Ale rozhodne se hladem netrapím jen nejim mastné smažené atp a bohužel ani tučné mléčné výrobky...
Ale na druhou stranu objemově si myslím ze toho fakt sním hodně jím asi 2x víc než v těhu 🙂
@maximaty díky no snad jo 🙂
@klarkamatej No tak to je úplně v pohodě si myslím 🙂. Ony se pak vytáhnout ty děti, takže to bude v pohodě nebude to nějaký buřtík 🙂

@klarkamatej Promiň, to jsem nepostřehla. To je docela oříšek. Tak ať se ti to brzy zlepší a budeš moct něco přidat.