Nevolnosti a hubnutí 14tyden

kikina68
3. črc 2019

Čau holky , řešil/ řeší někdo z vás problém s nevolnosti ? Mám dole už skoro 10kg ( aktuální váha 60) . Nemám na nic chuť a když už něco málo sním , většinou to vyzvracim. Jako bonus ještě kojim . Doktor straší nemocnici a kapackami, doporučuje přestat kojit ( mám docela zavislaka a přestat si neumím představit - výrazně jsme to omezili na kojení 2x denně před spaním ) . Torecan odmítám - kdo cetl pribalovy leták docela pochopí . Mám docela špatnou zkušenost - navíc krytí lékařů , kdy ve zprávě píšou ze s riziky jsme seznámeni atd ... proto torecan odmítám 🤷‍♀️ Jenže už jsem fakt unavená, chápu ze tělo už jaksi nemá kde brát energii a tak nějak nevím jak to řešit .

zmrzlinka
3. črc 2019

Já jsem u prvního těhotenství ,taky zhubla 10 kg.A na kapackach jsem skoncila.Jestli jseš dehydrovaná ,tak určitě na kapacky jdi.A kojení?Já bych na tvém místě úplně odstavila jestli takhle hubnes.Ja jsem byla po prozvracenem těhotenství ještě tři měsíce po porodu vyčerpaná a měla jsem i anémii.Ale to je můj názor a moje zkušenost.Uvidis jak to bude dál.Mozna se Ti brzo udělá líp a začneš víc jíst.

betysch
Autor odpověď smazal
Zobraz
konik4525
4. črc 2019

Zvláštní že máš ještě co kojit ...ja přišla o mléko hned po pár dnech nevolnosti kdy jsem byla dehydrazovana, tělo si řeklo, co je důležitější..., Zhubla jsem 8 kg :( doporučuju ty kapacky pokud nechceš léky na nevolnost a nejlépe ambulantně min 2x , nemocnici bych se vyhnula pokud to půjde, já tam byla 2 noci a přišlo mi to zbytečne, stejně ti tam dají kapacku a pak už jen léky na nevolnost a ty můžeš brát i doma a být se starším dítětem , jediné co, možná změna prostředí (pachů) oproti doma mi pomohla, že jsem se pak domu zas strašně těšila a uz jsem se do takové stavu dehydratace znovu nedostala , a pak ve 14tt mě to přešlo a začal mi konečně život 🙂))

kikina68
autor
4. črc 2019

@zmrzlinka vodu piju dost dělám si i kuliska s minerály s pitím problém nemám 🤷‍♀️ Jen to jidlo no 🤦‍♀️ Většina věci mi smrdí anebo to nedokážu ani spolknout. A když už něco normálně sním většinou jde po chvíli aspoň polovina hned ven 🙄

konik4525
4. črc 2019

Po kapackach se mi zázračně na týden vrátila chuť k jídlu a jedla jsem skoro jako by mi nic nebylo , jen po týdnu to bylo zpět ale i tak super! Já jsem právě nemohla ani pít vodu a to už je průšvih :( vypila jsem za den stěží 3dc , jedině v noci to šlo trošku líp ale stejně jsem to nedohnala. V nemocnici říkali, že to pití je problém, ne jídlo ....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru