icon

Výsledky z magnetické rezonance. Co to znamená a jak se to léčí?

ivkasolavova
20. bře 2025

Dobrý den , prosím co tam zjistily , jak se to léčí dál? Viz . Foto .Děkuji moc

Výsledky z magnetické rezonance. Co to znamená a jak se to léčí?
pavca1982
20. bře 2025

@ivkasolavova Tak to je spíš dotaz na lékaře, který indikoval MRI.Ten by měl podle výsledku určit další postup a případnou operaci.Než se ptát tady směřovala bych otázky na něj.

lachipie
20. bře 2025

Přetržená šlacha, defekt hlavice pažní kosti, volná tekutina v kloubu... To je jediné co z toho rozumím. Doktor by ti to měl všechno vysvětlit.

ivkasolavova
autor
20. bře 2025

@pavca1982 ano doktor vysvětlí ale , až za týden až k němu půjde že zprávou .A byli jsme zvědaví jestli někdo neví třeba tady .Může tu být i nějaká maminka nebo slečna ,paní co má zdravku

ivkasolavova
autor
20. bře 2025

@lachipie Děkuji moc .A nevíte jestli tohle se operuje? K Dr jdeme až za týden tak jsme nedočkaví

lachipie
20. bře 2025

@ivkasolavova Defekty hlavice pažní kosti se operují, ale nejsem ortoped, jsem zdravotní sestra a stejně to už dlouho nedělám, takže nemůžu přesně říct, já v tom nerozumím přesně o jaký defekt se jedná, zda tam jsou výrůstky nebo ne, to by se operovalo určitě a tomu poslednímu bodu v té zprávě vůbec nerozumím, o co se jedná.

ivkasolavova
autor
20. bře 2025

@lachipie děkuji moc , za odpověď . Jste hodná že jste odpověděla 🙂 To se málo kdy vidí že lidé bez rejpání odpoví 🙂 pěkný zbytek večera

lachipie
20. bře 2025

@ivkasolavova V pořádku, hlavně ať je co nejlíp. Já tomu rozumím, jak se cítíte, když jsem držela v ruce zprávu z magnetické rezonance hlavy našeho syna, taky jsem googlila co jsem nerozuměla, protože člověk to prostě nevydrží nic nevědět. Tak se držte.

ivkasolavova
autor
6. kvě 2025
@lachipie

@ivkasolavova V pořádku, hlavně ať je co nejlíp. Já tomu rozumím, jak se cítíte, když jsem držela v ruce zprávu z magnetické rezonance hlavy našeho syna, taky jsem googlila co jsem nerozuměla, protože člověk to prostě nevydrží nic nevědět. Tak se držte.

@lachipie tak se to bude operovat nakonec