Záhada rozostřeného vidění a stínů. Jaký je váš názor?
Ahoj, vím žen tato otázka má směřovat pro neurologa, s tím ale budu mluvit v pondělí.
Setkal se někdo z vás.. A může odpovědět i linka, která dělá oční lékařku na tuto záhadu?
Řeším delší dobu náhle rozostřené vidění a jakoby stíny u každé věci kterou vidím... Nevím jestli to nazvat jako rozdvojene vidění... Na základním očním vyšetření jsem byla již 2x , nic nezjisteno, jen klasicky dioptrie. Ovšem mě roztříštěný zrak trápí, nejsem na to zvykla. Rozjelo se mi říká po porodu. Postupně lítám po vyšetřeních.
Stalo se nekomu z vás, že měl horší vidění když se díval na nějaký předmět před sebe, ale jakmile hlavu ohnul buď k pravému rameni, nebo k levému... Jako když cvičíte krcni pater, že by ty stíny zmizely a viděli jste najednou pěkně ostře? S tím že zase tu hlavu zvednete zpět a díváte se před sebe a opět ten horší zrak se stíny?
Nemůžu o tom nikde nic dohledat, přijde mi to minimálně divné, když jsem poslední dobou trochu mimo a to i se zrakem.
Předem díky za postřehy
P. S. Bolí mě i pater, žebra a často hlava.
Díky
.
@apokalismus snad jo, cítím že nejsem v pořádku
@esmeralda11 jsem Vám (Ti) vděčná za zodpovězení podrobnějších informací, trochu mě to uklinuje.

Nehadejte se tu prosím. Já si moc vážím každém rady, už tak jsem v současnosti skoro troska.