icon

Zlomený prst: Kdy je nutné jít na rentgen?

misar91
15. led 2022

Dobrý den, včera jsem se dost nešťastně potkala s gaučem. Slyšela jsem krupnuti,zanadacavala si.Za hodinu to zmodralo a v noci jsem toho bolestí moc nenaspsla :( jeli byste na rtg? Váhám....

camelinka
15. led 2022

@misar91 Ja si nejspis nastipla palec u nohy a nejela sem nikam, oni s tim stejne neudelaji nic jinyho, nez paskou pritahnou k druhemu prstu🤷

vnikan
15. led 2022

Ano, určitě bych jela k dr

misar91
autor
15. led 2022

Takhle to vypadá.Boli to jsk čert 😣

jipe
15. led 2022

@misar91 přitáhni si to náplastí nebo tejpovací páskou k vedlejšímu prstu, k dr. pokud máš úrazovou pojistku, tak za to třeba něco dostaneš, ale sádru ti na prostředníček nedají, i když to bude zlomené

camelinka
15. led 2022

@misar91 Ja to mela takhle a zustala mi tam akorat hrcka, jinak plne funkcni😅, stejne by s tim nic nedelali...🤷

misar91
autor
15. led 2022

@camelinka No au😲

camelinka
15. led 2022

@misar91 Jo, malem sem se posrala, s prominutim😅...Ja celkove nerada lezu k doktorum, kdyz to neni zivotne dulezity 🤷

misar91
autor
15. led 2022

@jipe jj sádru bych ani nechtěla ale spíš aby mi to stáhli pořádně. Bojím se že si to sama neudělám dobře a když vidím jak mě to bolí tak se bojím aby to bylo v cajku a netrápilo mě to do budoucna

jipe
15. led 2022

@misar91 já si ukopla malíček, k dr. jsem nešla, bolelo to dlouho, ale ted už je to úplně ok. Ale právě bych blbec asi dostala něco z pojistky, kdybych šla k doktorovi. Nad tím, že by to doktor zafixoval nějak líp jsem moc nepřemýšlela 🙂 Ale když si na chíru zajdeš, tak ti nikdo nadávat nebude

littlebee124
15. led 2022

Pokud si platis urazovku, určitě bych jela 😀 Jinak prsty svázat k sobě a nosit volnou obuv.

martulka88
15. led 2022

Pokud máš úrazovku, tak mudr. Pokud ne, tak jediné, co oni udělají, tak ti to přilepí k vedlejšímu prstu páskou. Já jsem takto nakopla futra a nalomila si malíček. Sami mi řekli, že u prstou na nohou leda páska.

cilkat
15. led 2022

Je to poslední článek prstu... Takže bych to neřešila. (Naopak bych to na noc klidně napatlala nějakým Voltarenem nebo něčím podobným s analgetickym účinkem, ať se vyspíš. Při pohybu používám analgetika nerada, protože tam se bojím zbytečného přetížení, když mě boles nezastaví, ale v klidovém stavu nevidím důvod si neulevit.)

gracinka7
15. led 2022

@misar91 nějakou dobu to bude bolet, ale nic s tím stejně neudělají. Tak vydrž 😉