icon

Zoufalá bolest po extrakci zubu: co dále?

lucaaaaaaqa
9. lis 2021

Ahoj chci se zeptat před půl rokem mi začala bolest zubu.
Po půl roce už jsem řekla zubari ať stim něco udělá zub byl v pořádku ale asi špatná plomba. Zub otevřel dával vložky které byly ještě horší tak zub zablomboval ze to třeba pomůže nepomohlo zub musel ven šílený bolesti neslo to vydržet ale stále mi tvrdil ze je zdrava byla to 6tka nahoře jenže me hned potom začala bolest i ta na druhé straně která je prý taky v pořádku všechny rentgeny jsou krásný a čistý. Pan zubař me tedy poslal na neurologii kde mi řekl ze neurologický problém to není. Poslali na CT na magnetickou rezonanci mozku a tepen a na krev na orl jsem také byla prý jen zvětšené uzliny. Jenže po vytrhnuti ještě horší bolí me po té díře půlka hlavy ( už je to měsíc skoro ) obě čelisti spanky hlava dokonce začali i uši na orl jsem dostala antibiotické kapky ale zánět prý nemám 🙄. Jsem objednána na sono krku. To je vše ale ja mám každý den takové bolesti ze to není možné každou půl hodinu me tak bodne v hlavě ze si myslím ze je to poslední bodnutí. Kolem díry po zubu celá ta kost to samé neměl jste to náhodou někdo aspoň podobně? Už nevím kam jit jsem fakt zoufalá.. a pomalu nemůžu fungovat už jsem snad 2 měsíce na práškách zatím děkuji

Strana
z2
lucaaaaaaqa
autor
13. lis 2021

@hojda tak já to asi zkusím teď jsem 2 dny už v pohodě jediný co tak me bolí ta díra po tom zubu vždycky vemu prášek a dobrý ale to je bolest jakoby me bolela kost v ty díře přitom to už není možné vždyť je to měsíc 😭

geonisa
19. pro 2021

Zkusila bych ještě jinou neurologii , takový problém měla moje Mamka a přišly ji po dlouhé době na trojklaný nerv .

lacehea
19. pro 2021

@levandule_k to neni pravda v nemecku neni homeopathie hrazena pojistovnami

lacehea
19. pro 2021

https://svethomeopatie.cz/cs/
zkuste se tady zeptat, pripadne po nejakem zkusenem homeopatovi.

Myslim, ze DMSO by mohlo taky pomoci.

Kdysi jsem neco cetla, co je na trojklanny nerv, ale nevzpominam si.

levandule_k
19. pro 2021

@lacehea Tak podle tohoto článku, je homeopatie v Německu částečně hrazena a jsou hrazeny i homeopatické konzultace. https://zdravi.euro.cz/clanek/sestra/homeopatie... Nicméně článek, je to starší, tak jestli nedošlo ke změně nevím.

lacehea
20. pro 2021

@levandule_k nevim jestli v nejakych fakultnich nemocnicich v tech pripadech co pisi, ale jina 0. Vsechno si kupujes sama.
S pravdivyma informacema ve clancich to byva hodne spatne......

maja2021
30. lis 2023

@hojda Ahoj, ty jsi řešila podobný problém, jako zakladatelka? Koukala jsem, že si jí psala SZ. Mám to stejně jako ona, jen už to v prosinci bude rok. Jsem zoufalá

hojda
30. lis 2023

@maja2021 ja sz neposilala

kami1984
30. lis 2023

Mně bolí čelist, vystřeluje to až do ucha a je to kvůli špatnému skusu, mám špatné zuby, čekají mě korunky. Následně by se to mělo uklidnit. Někdy ani nevím, že mě něco bolí, někdy to je na léky a zaspat to...

maja2021
30. lis 2023

@kami1984 mě právě taky přijde, že me bolí ta kost pod zuby a ucho u toho bolí hrozně😔Já mám malinko předkus

petulkadodo
30. lis 2023

@lucaaaaaaqa Já měla velké jednostranné bolesti zubů, bolela mě celá čelist, ne tedy nen jeden zub a byla to neuralgie trojklanného nervu od bloklé krční páteře. Pomohla mobilizace páteře a uvolnění. Diagnostikovali mi to na neurologii.

hanka_12345
30. lis 2023

@maja2021 co trojklanny nerv? Znama taky mela a po xx litani u zubare a nevim kde.jeste se prislo na trojklanny nerv..taky trpela jak pes . Ake.vim ze rikala ze.nejvic ji honili po zubarech

Strana
z2