Vaše zkušenosti s fermentovaným mlékem Hami 6+

konik_testuje9.10.2017

Hami kojenecké mléko od ukončeného 6. měsíce, je první fermentované mléko u nás a testovalo ho 20 maminek dětí ve věku od 6 do 10 měsíců.

Je to první a jediné fermentované mléko, které kombinuje proces fermentace, Lactofidus, s prebiotickou vlákninou GOS/FOS a potřebnými vitamíny a minerály pro vaše mimčo. Je to jednoduče jedinečný recept na spokojené bříško.

A navíc, Hami vyslyšelo názor vás, maminek, a nové mléko „zabalilo“ do praktické uzavíratelné dózy. Hami mléko je nyní větší a s vyšší gramáží (800 g), takže balení vydrží déle. Odměrka se dá snadno uložit hygienicky přímo do víčka dózy a uvnitř balení se nachází i praktický pomocník pro přesné dávkování a zarovnání mlíčka.

Ale jistě se shodneme na tom, že kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře, je to potravina pro zvláštní výživu.

Bylo to milé a zajímavé testovaní a zde si můžete přečíst recenze všech maminek.
Pokud vás mlíčko zaujalo, tak více informací naleznete zde:

https://www.klubmaminek.cz/cs/clanek/1001/jedin...

---

Recenze maminek, které už měly šanci Hami kojenecké mléko od ukončeného 6. měsíce se svým miminkem vyzkoušet naleznete tady: https://www.modrykonik.cz/forum/modry-konik-testuje/vase-zkusenosti-s-fermentovanym-mlekem-hami-6-druha-kampan/