icon

Albi - elektronická tužka, máte ji?

veronikaka
9. lis 2014

Dnes jsem byla v Albi a zaujala mne tam elektronická tužka a kouzelné čtení knížky. Nemáte ji někdo doma? Vypadá úžasně. Děkuji i za případné komentáře těch co ji nemají a přece jen Vás něco napadlo proč by jste ji koupili x nekoupili. Je celkem drahá, ale myslím, že zabaví. Do Vánoc by měly vyjít ještě 2 knížky - angličtina a něco pro předškoláčky. http://www.albi.cz/hry-a-zabava/hry-pro-deti/ko...

Strana
z4
zzuzinda
24. lis 2014

My jí zkoušeli na jedné výstavě, předváděla jí tam paní, která jí vymyslela. Děti byly nadšené. Hrály si s tím a bavilo je to. Takže babička se strejdou pořídili tužku plus knížku - koupili přírodu a prý ještě nějaké malé klávesy a mají dárek pod stromeček. Adam o tom zrovna včera náhodou začal, jak se mu to líbilo a že asi napíše Ježíškovi, že by jí potřebovali 🙂

vorllinka
28. črc 2015

Obnovuji diskuzi a moc mě zajímá s jakými knížkami máte zkušenosti. Syn ji dostane k pátým narozeninám od babičky a od dědy a my jsme ji teď s manželem zkoušeli a jsme doslova nadšení! Dostane knížku Svět zvířat a já už koukala jaké další knížky budeme dokupovat, protože mi to přijde jako opravdu skvělá věc.

hojda
31. srp 2015

Ještě někdo má doma a je spokojený? Teď se dá sehnat za dobrou cenu, tak o ní uvažuji.

leeela
28. říj 2015

Blíží se Vánoce - prosim o recenze 😉 Dekuji

ilonne
28. říj 2015

@leeela Anežka ji dostala k narozeninám a je super 😉 . U ničeho nevydrží, ale u tohoto ano.

hojda
29. říj 2015

Prý je teď nějaké nová vylepšená. Nemáte někdo tip, kde koupit nejlevněji?

majus6
29. říj 2015

Ahoj, koukala jsem na videa na youtube a přijde mi, že ten zvuk z tužky je takový divný, hodně neosobní, jako by mluvil robot a ne člověk. Kdo ji máte doma? Můžete mi to vyvrátit? Poslouchá se to pěkně? Máte někdo ty zpívánky? Má ta tužka kvalitní zvuk? Díky 🙂 .

evelle
29. říj 2015

@majus6 Máme ji doma, je to super vzdělávací, poznávací a hlavně oblíbená věc. Mužský hlas namluvil známý starší herec, bohužel si nevzpomenu na jméno... namlouvá i večerníčky a ženský Zora Jandová tak nevím o jakého robota jde. Na youtube jsem tedy nekoukala. 🙂

klara.t
20. lis 2015

Prosím další recenze. díky

parcelads
20. lis 2015

Kolegyně v práci to kupovala synovci loni k Vánocům. První dny ji nedal z ruky a do dneška je to jeho nejoblíbenější hračka. Nevím přesně, kolik mu je, ale do školy ještě myslím nechodí, snad cca 5 let. Stále mu dokupují nové knížky.

klara.t
20. lis 2015

@parcelads děkuji, nevíte jaké má knížky, případně nemůžete zjistit co nejvíce frčí? já určitě koupím zvířata, ale dcery mám dvě a nevím co pro tu druhou.

paviv
20. lis 2015

My letos porizujeme predskolakum do skolky pod stromecek, je to bomba, deti budou nadsene 🙂 jinak budeme mit tu vseobecnou knihu... na kazde strane jsou veci z jineho soudku a to se nam libi - do skolky je to nejpraktictejsi

klara.t
20. lis 2015

@paviv myslíte to hravé učení nebo tak nějak?

paviv
21. lis 2015

@klara.t asi ano, to bude to hravé učení... je tam něco z obchodu, něco od lékaře, zvířátka, roční doby myslim apod. je to jako "všeobecná encyklopedie" 🙂

parcelads
21. lis 2015

@klara.t Tak malý má prý zatím jen jednu knížku (nějak jsem to popletla 🙂 ) a to perníkovou chaloupku. Letos k vánocům dostane zpívánky a večerníčka.

kijonkova.k
23. lis 2015

Ahoj,uvažuju,že koupím dětek k Vánocům.Nevíte,která by byla nejlepší pro 8letou slečnu a 5 letého kluka?

vorllinka
26. lis 2015

Nemáte prosím tip, kde na netu nejvýhodněji koupit knížky? 😉

vorllinka
26. lis 2015

@kijonkova.k 8letá neteř dostane k Vánocům angličtinu a syn (5 let) má zatím jen Svět zvířat a ta se mu moc líbí. K Vánocům budeme kupovat Atlas světa a teď jsem koukala, že jsou ještě nějaké novinky, tak možná ještě nějakou. Myslím, že chybu neuděláte. Jen já osobně bych nekupovala Hudební nástroje a Pohádku o perník. chaloupce, na to už mi přijdou velcí 😉

hojda
26. lis 2015

@vorllinka přímo albi mělo 10%slevu.

hojda
26. lis 2015

@vorllinka A O2extra má slevu 15% , knížka s tužkou a ještě jedna knížka k tomu vyjde na 1375,- a poštovné zdarma.

ikarkulka
26. lis 2015

@kijonkova.k Pro 5letého kluka Hravé učení, Svět zvířat nebo třeba ty Večerníčkovy pohádky. Pro 8letou bych vybrala Českou republiku, Atlas světa nebo nově je Anglický obrázkový slovník.

vorllinka
26. lis 2015

@hojda Našla jsem dokonce slevu 15%, tak objednám u Albi. Děkuji 😉

janulkav
26. lis 2015

@hojda od toho o2 je nějaký univerzalní kod který by se dal použít nebo je to individuální .děkuji

janulkav
26. lis 2015

případně neplatí sleva i v kamenném obchodě že bych to případně koupila tam

vorllinka
26. lis 2015

@janulkav Nevím jak od O2, ale tady je taky sleva 15%
http://slevovykupon.net/stores/albi-cz/

zuzkkkaaa
26. lis 2015

čau holky,

My ji máme v setu s atlasem a jsme z toho zatím nadšení. Evičku nejvíc baví ty testy si pak dělat 😀 Jinak myslím, už se z ní dost naučila. Uričtě koupíme ještě další knížky. Je to namluvené pěkně, Otakarem Brouskem.
Taky tam je taková knížečka s asi 50 nahravacíma ikonama, na který si můžou nahrát cokoliv, to je taky hodně baví. Takže zvažuju i koupi kouzelných samolepek, že bych si takhle tu kouzelnou knížku namluvila sama 🙂
Kupovala jsem tužka+atlas v obchodu dračik za 1150,- Kč 😉 pak tam bylo ještě kód, který jsem poslala do Albi a poslali mi hudební nástroje. (ty se mi ale moc nelíbí 😝 )

vorllinka
26. lis 2015

@zuzkkkaaa Taky se mi ty hudební nástroje moc, vlastně vůbec nelíbí. ... O těch ikonách slyším poprvé. Uvidím, syn dostane taky atlas k Vánocům tak to prostuduji. Také dostane Hravé učení, na to jsem úplně zapomněla 😉

klara.t
26. lis 2015

Dračik má ted akci na set tužky a knihy za 1199,- tam jsem kupovala já. Jedné dceři (6let) sadu s atlasem světa, který ale vyndám a dám tam svět zvířat, druhé sadu s hravým učením (4 roky)

janulkav
26. lis 2015

@klara.t mohla bych poprosit odkaz koukala jsem na stránky a nenašla jsem

zuzkkkaaa
26. lis 2015

@klara.t
@janulkav řekla bych že to v akci nemaj, mají to prostě levnější. Když si pořídíte tu jejich pohádkovou kartu, je tam ještě sleva navíc 😉 mají to jen v kamenném obchodě, na netu jsem to taky nenašla 😉

@vorllinka No mě se ty nástroje taky vůbec nelíbí 😀 Ale ty zvířátka mi přijdou super a Evičce se moc líbí ta perníková chaloupka, ale tu asi kupovat nebudu, přijde mi spíše pro menší děti 😉

Strana
z4