Co pro 6letou dceru k Vánocům?

petulak
6. lis 2014

Vůbec netuším co koupit dceři k Vánocům máme spoustu společenských her a nové nakoupené chtěla bych něco s čím si vyhraje i trochu sama.samozřejmě,že si bude psát ježíškovi,ale to určitě bude chtít to co vidí v reklamách.Barbínek má spostu oblečků taky.Co kupujete vy pro stejně staré holčičky???

lucieandrlova
6. lis 2014

@petulak Já jsem teď pomáhala kamarádce vymýšlet dárky pro 6-tiletou a byly to: knížky Disney (www.egmont.cz), Albi má teď krásné knihy s Chytrým perem http://www.modernihry.cz/kouzelne-cteni-c-58_90..., pak klasické naučné knížky (třeba dětská encyklopedie), vtipná razítka abeceda: http://www.agatinsvet.cz/vtipna-abeceda-razitka, razítka, trojúhelníkové voskovky atd. na kreativní tvoření, nažehlovací korálky, boby, povlečení na postel s oblíbeným motivem, interaktivní zvířátko.
Tak snad jsem něco poradila... 🙂
Jinak je na koníkovi skupina na dárky dětem...

lv
7. lis 2014

Lego, cesaci hlava, kostým oblíbené postavy, kolo, k tomu co je napsáno..u nás ty Barbie vedou, oblečky, pokojicky /ty vyrabime/ a lego, to je prostě top.

brambora20
7. lis 2014

@petulak Co nejakou log.hru Mindok,syn si hraje sam

berynka
7. lis 2014

Lego Friends, knížky, panenky Disney, domeček + zvířátka Littlest Pet Shop 😉

seifertina
7. lis 2014

Na tohle jsme narazili minulé Vánoce - http://www.piccolina.cz/. Máme doma koníka... a je úžasnej. Jejich domečky jsou prostě nádherné...

seifertina
7. lis 2014

@lucieandrlova Agatin svět je skvělý... o peru jsme letos taky uvažovali 😉

katevema
8. lis 2014

U nás bude hlavní dárek "barbína" Steffi Locika s dlouhými vlasy a Barbie princ (ty si dcera přeje), a dále několik menších dárků - knížky Hravé pohádky, Lotta z Rošťácké uličky a Na vlásku, stolní hra Alles Tomate, puzzle s princeznami, válečková razítka z Tchiba. Od dalších příbuzných co vím - batoh Deuter Junior, hra Dostihy a sázky junior, raznice na papír z Lidlu, hra Na ledové kře.

petulak
autor
8. lis 2014

Děkuji všem za nápady.Hodně toho už i máme.Je to rok od roku těžší ☹ a příjde mi,že ted sama neví co by.Tak už jí nutím at píše Ježíškovi 😀