icon

Elektrické auto pro děti. Je to hračka, kterou se vyplatí koupit?

klokanka31
26. led 2021

Včera jsem viděla jet po ulici malého klučinu v elektrickém autíčku, a strašně se mi to zalíbilo. Máte ho některá z vás taky doma? Zajímalo by mě, jestli to je fakt hračka která se vyplatí, nebo jestli se vám děti jednou projely a nechaly to být.

Strana
z2
veronicka89
8. srp 2024

@nelasx paní mysli tu věc ve kterém dite sedi , houby dela a jede šneci krokem, zatímco ostatní děti chodi a skáčou😀

olinka77
15. srp 2024

To je pravda, ale rozhodne bych nerikala ze auto na dálkové ovládání je nějaká zbytečná věc, je hodne děti co to vážně baví a dokazi nad tím ztratit pul dne 🙂

nelasx
23. srp 2024

A tak jake mate doma? 🙂
U nas je to fakt nejlepší hračka, nejhorší je ze to na kluky porad někde vyskakuje a pak Chodi ze chtějí další novy a novy :D

veru181
23. srp 2024

U nás mělo větší úspěch, než jsem čekala 🙂.

nat
23. srp 2024

@klokanka31 starsi syn ho dostal a byl uneseny vydrzelo mu to asi 2 roky,pouzival ho pak mladsi a vubec zadny zajem byl tam asi 3 x total ignorace...Ja osobne bych ho pri dalsim prckovi urcite nekoupila....

marketa11112
24. srp 2024

Dcera dostala první mini elektrickou motorku v roce a pul. Od prvního dne jezdila. Synovi byli v te době 4, dostal velkou trojkolku. Milovali to oba. Dcera z té malé vyrostla, tu větší syn bohužel zlomil ( najel na obrubník ). Šlo spíše o atrakci, která jim vydržela do vybití baterie. Závodili, běhali jeden za druhým a pod. Syn se na motorce naučil rozeznávat levá, pravá. Zvládal ji i se svým hendikepem. I teď miluje různá vozítka, bohužel ze všeho vyrůstá a větší se už nedělají nebo jsou šíleně drahá. Nezvládá kolo, ale miluje šlapací traktor, super bylo ,, Flintstonovo auto, nebo tříkolka). Využili jsme ale opravdu vše, i to elektrické vozítko. Motorka byla fakt skvělá.

marge_s
24. srp 2024

My nemame kde jezdit, tak jsme na narozky na par dni pujcili. Tak je to nestihlo omrzet a stridali se na prochazce vsichni (meli jsme vetsi, i 9 let syn se tam nacpal) A nasledne neprekazelo 🤣

olinka77
26. srp 2024

Doma mame par autiček z obchodu rcobchod.cz, puvodne jsem jej chteli koupit na netu, ale nakonec jsme se vydali jet podivat primo do kamenneho obchodu 🙂

Strana
z2