Jakou kuchyňku vybrat? Lidl nebo zlatá varianta?
Holky objednala jsem obe, ale nejsem si jistá, ta lidl je větší, ale ta zlata se mi líbí detaily proste.. nejsem si vůbec jistá, lidl je levnější o stovku takže ani tam není nějaký rozdíl..
Já fakt nevím 😀🤦🏽♀️

@jasemin26 Mně právě taky a moc.. vše co je na fotce, tak vše je k ní.. ale je taková mensi má tuším i 87 cm
Což lidl je velká a má 97 cm nějak možná i víc, ale nelíbí se mi to provedení 😑
mně jako dospělé se líbí víc ta první 🙂 ale dítěti bych objednala tu druhou, je hravá, veselá, taková prostě kuchyňkovská 🙂
ještě - pokud je vaše kuchyň doma podobná té první, tak potom bych objednala tu první.
Máme lidl a je super, má spoustu vychytávek. Uchytky jsem prestrikala bronzovou barvou a zadek prelepila samolepící jednobarevnou tapetou.
Máme tu z Lidlu a je naprosto skvělá 😁
No ono nakonec se stejně budete muset rozhodnout sama🤭.. ale ať se rozhodnete jakkoliv věřím že udělá velkou radost😉👍..já tohle řešit nemusím já vybírám autíčka 🤭😆
Máme tu Lidlovskou a je boží, spousta vychytávek, navíc je taková "dětštější" a to se mi líbí 😃
Vzala bych tu z Lidlu, má tam toho více na otevírání, budou na ní lépe držet položené hrnce a má i zadní stěnu. Navíc píšete, že je i vyšší, což je lepší 🙂
Ta prvni je designovy doplnek, ta druha je hracka 😉 zalezi co chcete koupit.
První jsem viděla v dětském koutku kavárny a vzhledově je hezká, ale vadily mi ty vystouplé plotýnky a výška. K Vánocům jsem vybrala kuchyňku z Lidlu, ikdyž ne přímo tu z obrázku. Nelíbily se mi ty červené úchytky a knoflíky u trouby, a přestříkání sprejem jsem se bála 😃, takže máme tu bílo šedou variantu bez příslušenství.
Ta první 😊
Taky msme tu z lidlu - tu jeste vwtsi variantu., s troubou a prackou a je uplne bozi a ma hooodne uloznych prostoru
Ta zlata je kyc jak bic
Co vzít Lidl a trochu jí dotunit do vašeho stylu?

Mě osobně se víc líbí ta první