icon

Jakou kuchyňku vybrat? Lidl nebo zlatá varianta?

21. říj 2022

Holky objednala jsem obe, ale nejsem si jistá, ta lidl je větší, ale ta zlata se mi líbí detaily proste.. nejsem si vůbec jistá, lidl je levnější o stovku takže ani tam není nějaký rozdíl..
Já fakt nevím 😀🤦🏽‍♀️

Jakou kuchyňku vybrat? Lidl nebo zlatá varianta?Jakou kuchyňku vybrat? Lidl nebo zlatá varianta?
jasemin26
21. říj 2022

Mě osobně se víc líbí ta první

autor
21. říj 2022

@jasemin26 Mně právě taky a moc.. vše co je na fotce, tak vše je k ní.. ale je taková mensi má tuším i 87 cm
Což lidl je velká a má 97 cm nějak možná i víc, ale nelíbí se mi to provedení 😑

xxx3d
21. říj 2022

mně jako dospělé se líbí víc ta první 🙂 ale dítěti bych objednala tu druhou, je hravá, veselá, taková prostě kuchyňkovská 🙂
ještě - pokud je vaše kuchyň doma podobná té první, tak potom bych objednala tu první.

dominikasn
21. říj 2022

Máme lidl a je super, má spoustu vychytávek. Uchytky jsem prestrikala bronzovou barvou a zadek prelepila samolepící jednobarevnou tapetou.

karkulka63
21. říj 2022

Máme tu z Lidlu a je naprosto skvělá 😁

jasemin26
21. říj 2022

No ono nakonec se stejně budete muset rozhodnout sama🤭.. ale ať se rozhodnete jakkoliv věřím že udělá velkou radost😉👍..já tohle řešit nemusím já vybírám autíčka 🤭😆

slecnami
21. říj 2022

Máme tu Lidlovskou a je boží, spousta vychytávek, navíc je taková "dětštější" a to se mi líbí 😃

myrei
21. říj 2022

Vzala bych tu z Lidlu, má tam toho více na otevírání, budou na ní lépe držet položené hrnce a má i zadní stěnu. Navíc píšete, že je i vyšší, což je lepší 🙂

mysh_me
21. říj 2022

Ta prvni je designovy doplnek, ta druha je hracka 😉 zalezi co chcete koupit.

michaela666
21. říj 2022

První jsem viděla v dětském koutku kavárny a vzhledově je hezká, ale vadily mi ty vystouplé plotýnky a výška. K Vánocům jsem vybrala kuchyňku z Lidlu, ikdyž ne přímo tu z obrázku. Nelíbily se mi ty červené úchytky a knoflíky u trouby, a přestříkání sprejem jsem se bála 😃, takže máme tu bílo šedou variantu bez příslušenství.

klokanka31
21. říj 2022

Ta první 😊

lentilkah
21. říj 2022

@jasemin26 Syn dostal kuchynku tusim ke 2.vanocum a hral si s ni dost. Ted ji prevzala dcera 🙂

jasemin26
21. říj 2022

@lentilkah no já bych mu kuchyňku i pořídila, v kuchyni ho to baví... Ale manžel to nějak zatím nějak nechce překousnout 🙄😉

kmarie81
21. říj 2022

Taky msme tu z lidlu - tu jeste vwtsi variantu., s troubou a prackou a je uplne bozi a ma hooodne uloznych prostoru

zelenaesmolda
21. říj 2022

Ta zlata je kyc jak bic

odula
21. říj 2022

@myrei ta zadni stena je super. My koupili bez zadni steny a twe - je to vetsi opruz nez bych cekala. Ja bych vzala urcite tu druhou.

journals
21. říj 2022

Co vzít Lidl a trochu jí dotunit do vašeho stylu?

lentilkah
21. říj 2022

@jasemin26 Tak mu vyrid, ze chlap uvazoval stejne a zrovna nedavno sam uznal, ze to je nejvic vyuzivana hracka.
A zrovna dneska tu mel syn kamarada ze skolky a ten se taky hned hrnul varit- doma jsou tri kluci, tak ji doma taky nemaji.

jasemin26
21. říj 2022

@lentilkah děkuji určitě mu to vyřídím😉.. já osobně v tom nevidím nic divného..osobně nevím proč tak chlapy premysli

lentilkah
21. říj 2022

@jasemin26 Taky nechapu. Dalsi argument je, ze vetsina dobrych kucharu jsou chlapi 😀

jasemin26
21. říj 2022

@lentilkah dobrý argument😉, s rádi od tebe jo těmi argumenty převálcuji😆👍... A nebo prostě Ježíšek přinese a manžel zkousne😆😆

lentilkah
21. říj 2022

@jasemin26 Ja uz ani nevim, jestli chlap nakonec ustoupil, nebo jsem ji taky proste objednala. Ale co si dobre pamatuju, ze ji montoval den pred Vanocemi a nadaval u toho jako spacek 😀

evculinda
21. říj 2022

@jasemin26 oba synové si hrají s kuchyňkou Lidl, každý den (5 a 1rok)

jasemin26
21. říj 2022

@lentilkah tak aspoň vím na co se mám připravit 😆...popřipade si ji smontuji sama aa bude😆

jasemin26
21. říj 2022

@evculinda věřím 😉, zkusím na to mamzela připravit a když to nepůjde.. přinese Ježíšek🤭😆