icon

Kdo taky dnes nejde do práce a zůstává s dětmi doma?

magdanaty
10. únor 2020

Ahoj ženy,zajímalo by mě, jak moc řešíte dnešní vichřici? Zůstanete s dětmi doma a nejdete do práce, nebo je v klidu dáte do školek a škol a jdete makat? Já to řeším už od včerejšího večera, ráno v pět jsem poctivě vstala jako vždy...ale když to tak za oknem pozoruji, nebudu radši nic riskovat. Naštěstí mám práci, kde se nic nestane když nepřijdu...peníze pak sice chybí, ale zdraví je přednější. Jak to máte vy?

Strana
z3
letalnica
10. únor 2020

Přijde mi to úsměvné. Pošťáci museli vyrazit ve všech krajích, ti nemůžou jen tak zavolat, že kvůli větru nepřijdou... 🙂

linee
10. únor 2020

@letalnica no nevim, u nas postaci jezdi na kole a kdyz hodne fouka a nebo cely den prsi, tak vim, ze postu nedostanu, protoze k nam na kole v tom pocasi nikdo nepojede....

letalnica
10. únor 2020

@linee Tak u nás se kola nekonají a my pěšáci jsme byli všichni...

codal
10. únor 2020

@klea81 jasný, byla místa, kde to nebylo nějak zlé, ale někdy je těžký to odhadnout, když je prostě takhle špatná předpověď a člověk se bojí. Navíc sedá opravdu těžko odhadnout, jak to bude vypadat za pár hodin až se budu se svými dětmi vracet že školky nebo školy domů. Já chápu, že někteří rodiče to vyhodnotili jako zbytečné riziko a vykašlali se na to a je jasný, že v některých krajích to třeba bylo i zbytečné, protože to tam ve finále nebylo tak zlé, ale proč riskovat, když předpověď není příznivá a není to úplně akutní.

leymea
10. únor 2020

@letalnica zrovna dneska mi postacky bylo lito.

leymea
10. únor 2020

@magdanaty u nas v ulici uletel kus plechu ze strechy bytovky, stesti, ze tam zrovna nikdo nesel. Rano to byl u nas opravdu masakr. V tom nejhorsim by me ven nikdo nedostal.

Strana
z3