Plavání a tričko do vody. Řešil někdo?

avestsikova
23. únor 2023

Prosím o zkušenosti. Dcera začne chodit se školkou na plavání. Máme doma plavecká trika kupovaná k moři. Jenže do toho bazénu si nejsem jistá jestli by jí nebyla menší zima v jednodílných. Přeci jen je tam menší plocha,která bude nepřetržitě mokrá. Řešil někdo?

zet83
23. únor 2023

@avestsikova já bych dala jednodílné plavečky. V tom triku jí zima bude, muselo by to být neoprenové. Beru to podle zkušenosti, trénovala jsem holčičky cca 1. třída. Ke všemu oni měli velký problém se pak z toho svlékat, oblékat (myslím, když někdo měl neoprenovou krátkou kombinézku)

dyechampion
23. únor 2023

@avestsikova plavecka trika jsou fakt jen k mori, chrani pred UV zareni, v krytem bazenu nemaji zadny efekt a bude v tom zima

konidana
23. únor 2023

Určitě jen plavky. Jednodílné. A pokud by holčička neprotestovala, tak bych dávala jen kalhotky - kalhotkové plavky (ale musí pořádně držet) - prostě bez horního dílu, který podle mne nemá v předškolním věku vůbec opodstatnění. Ani v mladším školním věku, 1, 2. třída... ale tam už ty holčičky jsem schopná nějak pochopit.

avestsikova
autor
23. únor 2023

Děkuji moc za rady 🙂

mishka87
23. únor 2023

U nás tedy holčičky smí mít pouze jednodílné plavky a kluci nesmí mít koupací šortky. Kluk si na zimu nestěžuje. Asi záleží na jednotlivém zařízení.

jjasmina
23. únor 2023

@avestsikova jednodílné

katarinali
23. únor 2023

@avestsikova já bych dala jednodílné plavky. Plavecké tričko by ji spíš chladilo, pokud není neoprenové.

journals
23. únor 2023

UV tričko jí v bazénu moc nepomůže. To není na zahřátí, ale proti spálení

kakba
23. únor 2023

@avestsikova mladsi plave v neoprenu jinak by zmrzla uz jen pri pohledu na vodu😀😀. Nikdo si nestezuje.

janule0123
23. únor 2023

@avestsikova bude ji v tom zima ..je to jen kvůli slunci to co mas koupeny … musela by byt v krátkým neoprenu aby ji to “hřálo”… normálně jednodilny… jinak my chodíme plavat od prcka a holky mají normálně celkový jednodilny plavky všechny (od doby co nemají plinku 😂)opodstatnění to nemá, stačil by jen spodek … ale jsou spoko🤩asi ze jsou jak ty velký holky co chodí plavat