icon

Sháním tmavě modrého medvídka s mašličkou

lin18
25. dub 2015

Holky mám velikou prosbu. Synovi se ztratil na výletě jeho oblíbený medvídek. Je tmavě modrý, kolem krku měl mašličku, velký cca 18 cm. Pamatuji si, že mu ho donesla babička asi před třemi lety, byl součástí nějaké reklamy, bohužel už nevím jakého produktu, takže nevím pod čím hledat pokud bych mu chtěla obstarat nového. Medvídků je všude v inzerátech mraky...pokud bych věděla aspoň kdo ho prodával měla bych větší šanci (tuším, že Nivea, nebo snad Orion?). Pokud byste ho náhodou některá měly doma zbytečného velice ráda odkoupím...syn by byl šťastný. Přidávám fotku...není moc kvalitní, ale lepší jsem nenašla. Děkuji všem za pomoc

Sháním tmavě modrého medvídka s mašličkou
Strana
z2
anetka1701
11. kvě 2015

já bych se nebála to nasdílet na FB a prosit o sdílení :o) on by se našel...

lin18
autor
12. kvě 2015

@anetka1701 ja zas tolik pratel na fcb nemam...navic skoro samy chlapy...ti by asi nesdileli 🙂. Ale hodila jsem na mimibazar tak snad se nekdo ozve

mavanka
12. kvě 2015

@jipe teda Ty jsi šikovná, taky jsem zkoušela hledat, ale nic 🙂

@lin18 na těch stránkách máš i seznam výherců http://mep.zverina.cz/577/cz/normal/staty-evrop... a těch plyšáků určitě nechali udělat víc, i když je to už šest let, ale mezi lidma budou... a podle mě s tím Brusel moc společného nemá, byla to soutěž tady u nás - přímo se to jmenuje "kvíz Jaroslava Zvěřiny.... co kdyby ses zkusila zeptat přímo jeho, jestli nenajdou ještě nějakého zapomenutého? je tam na něj i link na fb... 🙂 hodně štěstí 🙂

lin18
autor
12. kvě 2015

@mavanka děkuju za info. Obeslala jsem teď všechny výherce, které jsem našla na fcb....problém je, že jim to bude ve zprávách padat do složky další (já sama jsem teprve teď zjistila, že něco takového existuje), protože je nemám v přátelích...takže je otázka kdo si to vůbec přečte. Zvěřinovi zkusím napsat...ale těch výherců teda bohužel zase tolik nebylo, takže ani moc nepočítám s tím, že by se někdo ozval na inzerát. Navíc předpokládám, že výherci budou většinou starší lidi...a ti určitě nechodí na bazary s hračkama...ach jo...

linee
12. kvě 2015

@lin18 zkus napsat jak pise mavanka primo jemu a popis, co se stalo. Je mozne, ze ještě něco budou mit, i kdyz je to uz několik let. Za pokus nic nedas. Drzim palce, at to vyjde!

lin18
autor
12. kvě 2015

@linee jo jo Zvěřinovi už jsem taky psala...nevím jestli při jeho vytížení ho bude zajímat nějakej medvídek navíc z akce před 6ti lety....ale třeba mě překvapí 🙂

linee
12. kvě 2015

@lin18 budu drzet palce a mj., ma na to lidi🙂)

lin18
autor
12. kvě 2015

@linee
@mavanka
@anetka1701
@jipe
Holky tak si představte, že se mi ozvala jedna paní na tu mou nevyžádanou zprávu na fcb...že ho doma má a klidně mi ho pošle. To je neuvěřitelný, že se najdou takový hodný lidi. Mám obr radost a všem vám tady děkuju za pomoc

elinka89
12. kvě 2015

@lin18 celou dobu sleduji "medvídkův příběh" a teda valím oči 😀 jsi neskutečně akční mamina. Syn bude mít určitě velikou radost. Bohužel jsem nemohla pomoci, nejsem v hledání na netu tak zběhlá ☹
@jipe klobouk dolů 😉

lin18
autor
12. kvě 2015

@elinka89 celkem mi to trhalo srdce...prohlížel si fotky a najednou slzy v očích ...pokaždé když narazil na fotku kde byl s medvídkem. Nebo když v televizi někdo vyprávěl jakýho má mazlíčka...tak začal vyprávět jak on už nikoho nemá....je taková citlivka a já jsem teď v hormonální bouři tak jsem to pokaždé obrečela 🙂. A když si představím ty jeho oči až rozbalí balíček....to bude štěstí 🙂

jipe
12. kvě 2015

@lin18 Tak to je super!!!

mavanka
12. kvě 2015

@lin18 tak to je skvělý! mám obrovskou radost! pak dej vědět, až medvídek dorazí a co syn na to 🙂

lin18
autor
12. kvě 2015

Holky normalne mi dnes napsal i MUDr. Zverina, ze jeste nejake maji...tak jsem zas honem rusila tu hodnou pani...aby se nam jich doma neseslo vic...to bych asi tezko vysvetlovala 🙂. Chci synovi rict, ze nam ho poslali z hotelu kde ho ztratil. Takze dnes obrovska radost...i diky vam vsem 🙂

anetka1701
12. kvě 2015

tyjo to je super!!! Je krásný že lidi umějí být takto hodný :o)

frufrunka
20. kvě 2015

@lin18 Tak jak to dopadlo, už je medvídek doma? A co synek? Sama jsem pomoci nedokázala, tak jsem "medvídkův" příběh s napětím aspoň sledovala... 🙂 A mám velkou radost z těch, které tady pomohly i z těch, kteří se nabídli, že medvídka pošlou... 🙂

lin18
autor
20. kvě 2015

@frufrunka děkuju za podporu. Zatím pořád čekám...doktor Zvěřina mi psal, že medvídka skutečně odeslal...ovšem mně nic nepřišlo. Zítra jdu obejít pošty....stává se poměrně často, že do schránky nehodí upozornění a sledovat zásilku nemůžu, protože nevím podací číslo...s tím už fakt dr. Zvěřinu obtěžovat nechci... 😉

amazonka.k
20. kvě 2015

Já bych je neobcházela, normálně si zavolejte na jejich infolinku, jestli nemají zásilku na Vaše jméno...

pabka
20. kvě 2015

@lin18 Ahoj, přečetla jsem si teď tady celý příběh a musím tedy říct, že jsi super máma, taková snaha o nalezení stejného médi, že píšeš až do Bruselu 🙂 🙂 To mě pobavilo a připomnělo mě... 🙂
Dcerka má taky méďu, který je pro ní vším... nosí ho odmala 24hod. denně sebou, do vany, do postýlky, ven, do auta, když ještě neuměla chodit a lezla, nosila ho v puse.... přesně této situace ztráty jsem se obávala a tak jsem sháněla druhého do zásoby... Byl kupovaný v CA, napsala jsem po celé ČR a pro posledního jsme jeli do Hradce (jsme z Prahy). Schovala jsem ho doma do skříně a protože všichni říkali, že pak případně malá pozná, že je jiný, nový, tak jsem ty dva médi střídala, aby byly oba stejně obnošení 🙂 A jednou, když malá spala po obědě, tak jsem toho jednoho, co neměla u sebe vyprala a dala na sušák. Zapomněla jsem na něj a když malá přiběhla do obýváku, kde byl sušák a doslova dostala "záchvat", došlo mi, co se stalo 🙂 🙂 Viděla ho na sušáku, začala běhat ode mě k němu, koukat z médi v ruce na méďu na sušáku a doslova křičela, kroutila hlavou, oči navrch hlavy.... Byly jí necelé dva roky a nemohla pochopit, co to jako znamená 🙂 Popadla ho do ruky a už ho nepustila... je to rok a od té doby všude nosí médi dva 🙂 🙂
Takže Ti moc držím palce, abys méďu sehnala a určitě nám sem napiš, jak to dopadlo! 🙂

lin18
autor
21. kvě 2015

@amazonka.k no to jsem zkoušela a prý jen podle podacího čísla anebo osobně s občankou. My to máme blbý kvůli směrovacím číslům.....spadáme pod Vyškov, ale městská část má jinou poštu a jiný číslo směrovací...no a já všude píšu to vyškovský...tak nevím kam to poslali

@pabka no z Bruselu kupodivu neodpověděli...ale aspoň jsem si potrénovala english 🙂
už mám fakt strach vozit ty mazlíčky někam sebou...ale syn třeba odmítal do cca 3,5 let spát kdekoliv jinde než doma...a to i se mnou a manželem....jedinou útěchou pak byli právě plyšáci....tak chápu, že chce mít něco svýho....holt co bysme pro ně neudělali 🙂

frufrunka
21. kvě 2015

@lin18 Tak přinejhorším bude v záloze ještě ta jedna hodná paní,ne? 🙂 Doufám, že medvídek dorazí, klidně bych i Zvěřinovi napsala a zároveň ho pak někde veřejně pochválila... 🙂 Vzpomněla jsem si na Tebe znovu včera, když jsme málem ztratili oblíbeného spinkáčka, kterého prodávali před třemi lety v Kiku jako součást deky, taky jsem málem sháněla novou hračku! 🙂 Tak snad už medvídek brzo najde svůj nový domov a teplou milující náruč! 🙂

lin18
autor
25. kvě 2015

Tak holky medvídek dnes dorazil. Velký dík vám všem co jste pomáhali hledat a hlavně dr. Zvěřinovi...do balíčku přidal i spoustu dalších reklamních předmětů (ty jsem musela před synem utajit). Očekávala jsem výbuch radosti...ten se teda nekonal....jasně...medvídek není ošoupaný a sepraný jako ten jeho....namluvila jsem mu, že mu ho na hotelu před odesláním vyčistili. No jako radost měl, ale teda nijak extrémní....tak nevím jestli po něm netesknil proto, že chtěl být litovanej 😉 . No každopádně s ním dnes usínal....a já mám aspoň dobrej pocit....🙂

frufrunka
26. kvě 2015

@lin18 Supeeer! 🙂 Víš, ono je to možná tak, že syn díky té ztrátě i tak trochu dospěl a už nebude na medvídka tak fixovaný, i když ho bude mít pořád rád a bude s ním spát... Zažili jsme něco podobného, i když to odloučení od milovaného krtečka bylo podstatně kratší než u vás, nakonec jsme ho doopravdy našli, takže měl toho původního. Taky mu bylo kolem pěti let. Do té doby bez něj neudělal ani krok, krtek musel všude s námi. Po jeho znovunalezení s ním už jen spal a po dalších pár měsících už byl schopný usnout i bez něho. Má ho tedy dones - je mu 7 let a kousek, ale už je jen součástí postele, když spí jinde, nepotřebuje ho... Monžá to tedy jen nastartovalo přirozený proces odpoutávání se od medvídka... 🙂 Každopádně jsem moc ráda za vás, že ho máte zase doma! 🙂

Strana
z2