Stalo se vám někdy, že někdo odejde z hřiště, když jste zrovna přišli?
Ahojky holky. Mám 18 měsíční miminko. A tak chodíme ven. A snad téměř vždy když tam vlezeme MY na to hřiště se někdo zvedne a de domu. Já mám pak po It ze je zo kvůli mě. Dítě je hodný moc toho nepotřebuje já jsem hodná. Uff tak můj dotaz zní už se vám to stalo z ze když jste šly na hřiště, Tsk hned v tu chvílích se někdo sebere s jde pryč. Případně ti, kdož odchazite, z jakého důvodu ?
A nebo jsem si to cely přebrala špatně a není to tak, ze je to kvůli mě.
Mě to vždycky v ten moment bolí.
To si takhle vůbec neber 😁🙂 myslím, že to bude jen náhoda 🙂 ale chápu tě, já mám občas také tendence si podobné věci myslet. Sem tam se mi stane, že když přijdu, tak za chvíli odchází jedna maminka, se kterou se tak trochu bavíme, tak pak také přemýšlím, jestli jí nelezu krkem (věčný můj introvertní problém, jestli je hloupé začínat konverzace a nebo vedle sebe jen sedět)
Já odcházím, když to malého přestává bavit, když musíme už jít a nebo když potřebuju na wc 😁 (musím si někde sehnat lepší močál )
@95newmommy2020 myslím, že to je jen náhoda😉 je pravda, že se mi stalo, že jsem odcházela já, vadilo mi třeba, že Kluk kolem nás litá, pořád na malého nějak dorážel, ne že by si chtěl hrát, ale málem ho skopnul z žebříku a máma čumí na lavičce do mobilu 😈 a vlastně jednou odešla babička s vnoučaty z pískoviště, kde jsem si hrála se synem, to byl zrovna rozšířený covid a jaro kdy já pořád kychala, tak po chvíli se zvedli a odešli, asi se mě báli 😁
@95newmommy2020 spis nahody, neresila bych to a uz vubec bych si to nebrala osobne..
To snad určitě je náhoda. Akorát mě napadá, že třeba jestli se další dítko nebojí děti, že třeba chce pryč. To trochu řeším u dcery, že je na nějaké atrakcí a jak tam přijde další dítě, tak chce pryč, z děti má obavu. Ale není to nic osobniho.
@95newmommy2020 my třeba máme na hřišti jednu takovou hrozně ukecanou maminku, strašně ráda si povídá se všemi, tak bych chápala, že před ní třeba někdo utíká 😀 mě to zrovna nevadí, protože jsem ráda, když na mě aspoň někdo mluví, neboť celý den čekám až dcera vysloví slovo čůrat a pak běhám sprinty, tak jsem ráda, když mi někdo něco vypráví, jinak bych se zvencla za chvíli 😀 Ale někdo je prostě asociál a přítomnost jiných lidí a nedej bože rozhovor s nimi je hrozně obtěžuje. Ale to bych si nebrala osobně, to je čistě jejich problém. 😉
Taky zalezi ma case, pokud prijdete v 11, dost lidi.jde na obed, podobne treba v pozdějším odpoledni.
Tak skvělý. :D Jsem rada, za to ze jsem to mohla probrat. Přišlo mi to už takové zvláštní. Jak kdyby šli pryč jen při pohledu na mě. A to na místech, kde se s nikým neznám. :D A já se s nikým radši nebavím, protože přesně netusim, kdo je jak nastavenej. Jen zdravim, a oční kontakt. :D
@netopejr v tomhle čase obvykle spi, tak tam nejsme. Ale dejme tomu ráno kolem 8:30-10:00 a potom odpolko kolem 14-17. To ráno se stává, že na hřištích často není nikfo. Mě to nedela moc dobře, tak cíleně hledám nějaké, kde alespoň někdo je. Tam je to nejhorší, když pak hned odejde. Na tom odpoledním to zas chápu, když je už moc velkej kumul.
Mne se to stava casto, ale i ja s dcerou za odpoledne vystridame treba 3 hriste na sidlisti a casto ona proste prijde, ze chce jit, tak jdeme 🙂 Nebo uz ji 15min predtim rikam, ze jdeme na obed a zrovna to vyjde, kdyz nekdo prichazi. Asi bych v tom nic nehledala, sama jsem odesla max parkrat, kdyz treba prislo moc starsich deti a nemela jsem silu to hlidat a nebo kdyz tam nekdo moc jecel a ja potrebovala, aby mladsi usnul a tak.

@95newmommy2020 pokud to není někdo známy kdo odchází tak je to asi jen náhoda.. Třeba vidí ten dotyčný že se to hřiště zaplňuje a už se chytá domu tak když tam někdo přijde tak prostě jde.. Ne hledala bych v tom nic proti vám, me se to taky párkrát stalo ale nějak jsem to neřešila, spíš jsem byla ráda že tam není tolik děti 😃