Babystyle oyster zero, máte zkušenost?

majavcelicka
15. únor 2018

Máte někdo Babystyle oyster zero? Zkušenosti? Jak vypadají kolečka po používání? Jak vypadá potah, když se skládá směrem ven?

mandella
15. únor 2018

@majavcelicka Je to super kočár, ale záleží, co od toho čekáte. Já jsem do něj šla jako matka divokého tříletého kluka, kterého venku musím vodit za ruku. Kočár uvezu i tak jednou rukou, je snadno manipulovatelný a lehký. Kolečka se sjedou, nevypadá to moc dobře, ale vzhled až tak neřeším. Praktičnost je pro mě důležitější. To skládání ven mi vadí hlavně teď v zimě, kdy tam mám podložku, fusak a nánožník. Manžel to s tím třeba vůbec složit neumí a hrozně nadává 🙂 kočár ale každý den neskládám, takže za mě ok. Doporučuju skupinu Love Oyster na Facebooku, snad jsem trochu pomohla.

35_a_budu_mamka
15. únor 2018

@majavcelicka Hackuji se, take me zajimaji zkusenosti s timto kocarkem Mam Mutsy Evo a chci neco lehciho. Je vhodny i pro malou maminku, jako jsem ja? Mam 162cm a madlo se asi neda sklapet, tak tapu. V okoli nemam moznost videt ho nazivo. Je alespon trochu odpruzeny? Mutsy neni. Dekuji☺

majavcelicka
autor
15. únor 2018

Mám 156cm a toho nenastavítelneho madla jsem si vůbec nevšimla

majavcelicka
autor
15. únor 2018

@mandella chtěla jsem extra lehký kočárek pro nošení do schodů

mandella
15. únor 2018

No já mám 172 a nenastavitelné madlo mi nevadí. Asi bych zkusila nějaký kamenný obchod, kde je možnost naživo osahat. Kolečka má odpružené, po pár dnech se rozjezdí a pak je to paráda. PS do schodů bych ho brala, složí se rychle a lehký fakt je.

mikullova
24. kvě 2018

@mandella necvakaji vam kolecka?

mandella
24. kvě 2018

@mikullova ne-e. Pomůže to promazat jsem slyšela, normálně tím WDčkem 😉