Children Accessories Ltd. - nejkocarky.com. Pozor podvod
Dnes mi přistála v mailové schránce reklama na úžasné ceny autosedaček a kočárků. Na stránce nejkocarky.com je nabídka opravdu úžasná - až na to, že se evidentně jedná o podvod, což mi potvrdily i některé uživatelky MK. Tuhle diskuzi zakládám jednak proto, abych varovala ty, kdo by třeba v budoucnu na tyto stránky (nebo podobné) narazili a zejména proto, aby se toto upozornění zobrazilo po zadání odkazu do internetového vyhledávače - pro ty, kdo by si firmu ještě před nákupem chtěli ověřit
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=379067&s...
To asi neni nas pripad ze? Takove stesti asi nemame.
Dnes jsem byla znovu na policajtech.. Jak píše verczu, tak je to předáno do Vizovic.. Jedná se už o trestní čin
Ahoj, taky jsem naletěla. Peníze jsem poslala začátkem srpna.
Ahoj, u nás se to hýbe také, dostala jsem dnes stejnou informaci, že to přebírá kriminálka Zlín, byla jsem ještě jednou u výslechu. Hezký víkend
Tak nam jeste nikdo nevolal ani nepsal....des!!!
Já se na PČR teprve chystám... nezkusili jste někdo u FIO reklamovat platbu?
Urcite na policajty zajdete.Oni to stejne predaji na zlinskou kriminalku tam se nejspos shromazduji vsechny zaloby z Cr.Sice neverim, ze se nam penizky vrati ale zkusit se ma vsehno.
Banky delat nic nebudou az na prikaz policie.My zkouseli volat hned drujy den po zaplaceni ale platba jiz odeslaa banka neudela nic az po 14dnech to lze nejak reklamovat...ale i tak to banka nevrati zpet protoze to dotycny zlodej hned vybral...
Dobrý den.
Tak jsem u nás na oddělení PČR byl. Kluci výpověď sepsali a budou kontaktovat PČR Zlín a že se mi prý ozvou, jak se něco bude dít nebo se něco někam pohne. pokud se prý dopátrají majitele účtu atd., tak šance na vrácení peněz tady určitě je.
Ale prý to bude chtít čas a trpělivost...tak aspoň něco jsem zkusil proti šmejdům..-(
JJ nás už si volali,že to předávají do Zlína.Prej je nás 7 z celé Čr-což mi přijde málo,myslela jsem ,že je nás více ale i tak jsem ráda,že se to řeší.Ti šmejdi to tak dělají prej často jednou za čas otevřou takové stránky a čekají ,že se někdo chytí a mají pravdu.......Snad je vypátrají......
Dobrý den,
když se něco pohne, určitě se ozvu...-)
@michal112
@zuzuleg
@jynx
@zdenka_bakicova
@maruled
@tynuskaaa
@ilonne
Dobrý večer všem, nevím jestli to taky víte, ale přišel nám dopis od policie ze Zlína, ze se případ přesouvá na Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje odd.informační kriminality, Obor analytiky a informační kriminality Brno.
Přeji pěkné svátky! Veronika
Také díky. Dopis mi došel. Nezbývá než čekat 🙂. Krásné svátky.
Ano přišel.. Hezké svátky

Jen v krátkosti, manžel dnes na policii vše a všechny, které mi poskytly kontaktní údaje nahlásil. Účet je z Čech,jak už tu padlo, majitele jistě zjistí. Ale kdo ví, komu bude patřit (bílý kůň?). Policista ochotný, uvidíme, jak jim to půjde, do měsíce dají vědět.
Týden tu teď nebudu, omlouvám se předem, ze nebudu komunikovat.
Zatím se mějte, nezbývá než čekat! Pa všem
@maruled
@ilonne
@zuzuleg
@tynuskaaa
@zdenka_bakicova