icon

Children Accessories Ltd. - nejkocarky.com. Pozor podvod

suzanna123
7. srp 2015

Dnes mi přistála v mailové schránce reklama na úžasné ceny autosedaček a kočárků. Na stránce nejkocarky.com je nabídka opravdu úžasná - až na to, že se evidentně jedná o podvod, což mi potvrdily i některé uživatelky MK. Tuhle diskuzi zakládám jednak proto, abych varovala ty, kdo by třeba v budoucnu na tyto stránky (nebo podobné) narazili a zejména proto, aby se toto upozornění zobrazilo po zadání odkazu do internetového vyhledávače - pro ty, kdo by si firmu ještě před nákupem chtěli ověřit

Strana
z2
verczu
21. srp 2015

Jen v krátkosti, manžel dnes na policii vše a všechny, které mi poskytly kontaktní údaje nahlásil. Účet je z Čech,jak už tu padlo, majitele jistě zjistí. Ale kdo ví, komu bude patřit (bílý kůň?). Policista ochotný, uvidíme, jak jim to půjde, do měsíce dají vědět.
Týden tu teď nebudu, omlouvám se předem, ze nebudu komunikovat.
Zatím se mějte, nezbývá než čekat! Pa všem
@maruled
@ilonne
@zuzuleg
@tynuskaaa
@zdenka_bakicova

tynuskaaa
22. srp 2015

@verczu Volala mi včera policie mám příští týden přijít a podvod se mění na trestní čin.. Už ke mě připojili další paní z Vizovic a Brna..

maruled
22. srp 2015

@verczu diky moc za zpravu a za vyrizeni na policii. Jsem teda zvedava co zjisti. Tak preju hezkou dovcu.

maruled
30. srp 2015

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=379067&s...
To asi neni nas pripad ze? Takove stesti asi nemame.

verczu
31. srp 2015

Zdravím,
@tynuskaaa
@maruled
@zuzuleg
@ilonne
@zdenka_bakicova
vyšetřování se přesouvá do Vizovic. Jinak žádné novinky. Nechame policisty dělat svou práci.
Přeji pěkný začátek nového školního roku.

maruled
1. zář 2015

@verczu Ok. Budeme cekat. Taky preju hezky den.

tynuskaaa
1. zář 2015

Dnes jsem byla znovu na policajtech.. Jak píše verczu, tak je to předáno do Vizovic.. Jedná se už o trestní čin

jynx
1. zář 2015

Ahoj, taky jsem naletěla. Peníze jsem poslala začátkem srpna.

verczu
4. zář 2015

Ahoj holky,
@jynx
@tynuskaaa
@maruled
horká novinka, dnes nám volali policisti z Vizovic, že z důvodu velkého množství poškozených, případ přebírá hospodářská kriminálka ve Zlíně.
Tak snad je to na dobré cestě, přeji příjemný víkend!

maruled
4. zář 2015

@verczu jee diky za zpravu. Je super vedet ze se s tim neco deje. Tak uvidime.

zdenka_bakicova
4. zář 2015

Ahoj, u nás se to hýbe také, dostala jsem dnes stejnou informaci, že to přebírá kriminálka Zlín, byla jsem ještě jednou u výslechu. Hezký víkend

zuzuleg
7. zář 2015

Tak nam jeste nikdo nevolal ani nepsal....des!!!

michal112
8. zář 2015

@verczu
Dobrý večer.
Bohužel, jsem také jeden z podvedených a napálených a ne zrovna za malou částku při nákupu autosedačky. Klidně se k hromadné žalobě přidám, díky...-)

michal112
8. zář 2015

@verczu
Zapoměl jsem dodat, že jsem z Pardubického kraje. Nevím, jestli mám zajít k nám na PČR a nebo jestli se nějak spojit s Vám a k Vaší žalobě, popřípadě jestli mi poskytnete nějaké info od Vás, ať můžu podat info klukům na PČR u nás tady.
Ještě jednou díky...

jynx
8. zář 2015

Já se na PČR teprve chystám... nezkusili jste někdo u FIO reklamovat platbu?

zuzuleg
9. zář 2015

Urcite na policajty zajdete.Oni to stejne predaji na zlinskou kriminalku tam se nejspos shromazduji vsechny zaloby z Cr.Sice neverim, ze se nam penizky vrati ale zkusit se ma vsehno.
Banky delat nic nebudou az na prikaz policie.My zkouseli volat hned drujy den po zaplaceni ale platba jiz odeslaa banka neudela nic az po 14dnech to lze nejak reklamovat...ale i tak to banka nevrati zpet protoze to dotycny zlodej hned vybral...

michal112
11. zář 2015

Dobrý den.
Tak jsem u nás na oddělení PČR byl. Kluci výpověď sepsali a budou kontaktovat PČR Zlín a že se mi prý ozvou, jak se něco bude dít nebo se něco někam pohne. pokud se prý dopátrají majitele účtu atd., tak šance na vrácení peněz tady určitě je.
Ale prý to bude chtít čas a trpělivost...tak aspoň něco jsem zkusil proti šmejdům..-(

zuzuleg
16. zář 2015

JJ nás už si volali,že to předávají do Zlína.Prej je nás 7 z celé Čr-což mi přijde málo,myslela jsem ,že je nás více ale i tak jsem ráda,že se to řeší.Ti šmejdi to tak dělají prej často jednou za čas otevřou takové stránky a čekají ,že se někdo chytí a mají pravdu.......Snad je vypátrají......

michal112
16. zář 2015

Dobrý den,
když se něco pohne, určitě se ozvu...-)

verczu
17. pro 2015

@michal112
@zuzuleg
@jynx
@zdenka_bakicova
@maruled
@tynuskaaa
@ilonne
Dobrý večer všem, nevím jestli to taky víte, ale přišel nám dopis od policie ze Zlína, ze se případ přesouvá na Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje odd.informační kriminality, Obor analytiky a informační kriminality Brno.
Přeji pěkné svátky! Veronika

maruled
17. pro 2015

@verczu diky za zpravu. Moc nevim co to pro nas znamena,ale je fajn ze se tim nekdo zabyva. Taky preju hezke svatky.

zdenka_bakicova
18. pro 2015

Také díky. Dopis mi došel. Nezbývá než čekat 🙂. Krásné svátky.

tynuskaaa
18. pro 2015

Ano přišel.. Hezké svátky

Strana
z2