Děti 13 měsíců od sebe - jak jste řešily kočárek?

myskaol
2. bře 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak jste řešily kočárek, když jsou sourozenci blízko k sobě.
Měly jste sourozenecký nebo jste jen dokoupily stupátko?
Mám strach, že by syn ještě uplně nechápal, že tam má jen stát.
Pochybuju, že ve 13 měsících a pár dní by dokázal ujít nějakou štreku.
Podělíte se o zkušenosti? 🙂 děkuji

Jinak mám kočárek ABC Desing Viper 4S

patrusa
2. bře 2016

urcite sourozenecky kocarek. Mam deti od sebe 19 mesicu a syn rozhodne nebyl jeste zraly na to, aby zvladl stupatko. Osobne jsem mela sourozenecky od xlandru (sedacky vedle sebe).

myskaol
autor
2. bře 2016

@patrusa já bych asi chtěla ten co má korbičky nad sebou, víš co myslím... bych neprošla futrama 😀

jahodnice
2. bře 2016

Budu mít děti 18 měsíců od sebe, koupili jsme kočárek baby jogger city select, teď v něm vozím jen tu starší, až se malá narodí, nacvaknu druhou korbu. Malá chodí sice dobře, ale bez kočáru si to nedovedou představit. Cesta k MUDr...to by byl výlet na celý den a nákupy- v jedné ruce kočár, v druhé košík a malá mezitím zbourá supermarket nebo něco shodí na zem...

patrusa
2. bře 2016

@myskaol jj, rozumim, ja to mela jen na 5 mesicu, pak uz jsem dala stupatko, tak mi stacil ten vedle sebe.

cajomilka
2. bře 2016

My máme holky 2 roky od sebe a měli jsme starší Jané Powertwin, jsou to dvě sedačky za sebou, mladší dceru jsem měla ve vložné tašce od Emitextu vložené ve sklopené zadní sedačce. Fungovalo to tak 4 měsíce, pak už potřebovala víc místa. Kočárek je to super, můžu jen doporučit. Roční dítko je na stupátko podle mě moc malé.

lichtakova
2. bře 2016

Ahoj,ja jsem mela 1.a 2.rozdil 19 mesicu a nejdrive jsem mela tandemovy (za sebou) od Hoco,hlavne kvuli cene,s vloznou taskou,ale kdyz uz se nevesel do tasky,tak to byl problem,protoze mu visely nozicky a nelibilo se mu to,takze jsem ho prodala a mela jsem na ne dvojgolfky. Ted jsem mela easywalker duo (uz pouzity,ale super stav a skoro ve stejnem stavu budu zas prodavat),rozdil 2.a 3.je bez mesice 2 roky, protoze potrebuju taky obcas nekam na cas dojit. Ten je super,projede vsude,kam vjede invalidni vozik,takze i normalni futra,hezky jede a skvele se ovlada.

lichtakova
2. bře 2016

Jinak stupatko mam taky,ale prakticky vubec jsem ho nevyuzila,ani pro 1.ani pro 2.. jak vidis,trochu jsme jezdili jak cikani,ale zas to pobere spoustu veci 🙂. Tu tasku,co tam mam muzu jen doporucit (SkipHop)-skvela,sposta mista a hlavne jsem ji mela i na ty dvojgolfky a zapinala jsem to na "ocka" po stranach, na ten easywalkwr to neslo,bohuzel,tak jsem musela davat ten dlouhy popruh.

pavlaz
2. bře 2016

Mam dcery 2 roky od sebe. Vozim je v sourozeneckem kocaru Phil&Teds Vibe. Mladsi zatim spava dole, ale brzy pujde do polosedu nahoru a pridatne sedatko dam dolu, kdyz starsi nebude chtit chodit. Kocar je celkem uzky, vsude se vejdu, stejne jako s hlubokym kocarkem. Puvodne jsem vahala, jestli kocar koupit, ale jsem rada, ze ho mam. Obe nalozim a jedu. Planuji ho vzit i v lete na dovolenou. A to budou mit holky 3 a 1 rok. Jsem spokojena🙂).

baja8
2. bře 2016

Ja mam deti 18 mesicu od sebe a poridila jsem sourozenecky kocarek britax b-dual.Sedacky jsou za sebou, takze v pohode vjedem vsude i do klasickych futer.Kocarek si nemuzem vynachválit,urcite doporucuju 😉.

shine2015
2. bře 2016

@lichtakova presne!!! Souhlas.

soyevita
2. bře 2016

@myskaol Taky bych volila být Tebou sourozenecký kočárek.Já mám holky od sebe 16měsíců a kočár jsem měla jen na tu menší.Větší chodila pěšky a i velké štreky.Málo jsme jezdily autem a holky byly zvyklé od malička chodit všude pěšky,což pak bylo super na výletech.Na stupátko mi přijde roční mimčo maličké.

lichtakova
2. bře 2016

Ja nastesti nemusim resit,zda se vejdu do vytahu a tak, protoze varianta sourozenec.kocarku "nad sebou" mi nejak vadi, prijde mi to spodni proste hrozne u zeme a hlavne je to to mensi dite...ale naroky na "transportovatelnost" deti naraz to splni 🙂

lichtakova
2. bře 2016

Tady mas jeste prvni jizdy tandemu a pak golfek 🙂. Taky jsem nechtela na prochazce resit,ze se mnou to starsi ditko bude diskutovat o tom,proc se mimino vozi a jeho ze taky boli nozicky...🙂

lichtakova
2. bře 2016

Easywalker uz je k odberu,akorat ho musim trochu umyt,nafotit a dat sem do bazaru 🙂

patrusa
2. bře 2016

Ja teda od 2 let syna mela stupatko. Byl z nej nadseny. A ja vladtne taky. Nikam mi nemohl jen rak odejit a zaroven uz jen nirmalni kocar. Ted v lednu, jak nspadl snih jsem jo zrusila. Syn uz vsude chodi ( v breznu mu budou 3). Obcas je to o nervy, kdyz si nutne chce hrat, ale ve meste se me drzi jsk kliste a krasne vsude dohdeme vcas.

baja8
2. bře 2016

Ja prave v te spodni sedacce vozim to starsi a uplne v pohode.Kluci jsou velci a i tak se krasne vejdou.A to ma ten starsi v zari 3 roky.

lajla
2. bře 2016

Při rozdílu 13 měsíců snad ani jiná varianta není...no ještě tak šátek a mono kočár
Určité souroz kočár bez debat

lajla
2. bře 2016

Mám donkeyho po x různých souroz kočárcich, max spokojenost, teď už víc jezdime mono

wwery
2. bře 2016

Doporučuji Peg perego duette, má volant, skvěle se s ním manipuluje. Děti jsou od sebe 15 měsíců a kočár používám každý den, mladšímu je 10 měsíců. Kupovali jsme použitý, již jako třetí majitelé a kočár je stále ok.

tulikiss
3. bře 2016

ty jo 13 mesicu od sebe to bude masakr.... ja mam deti od sebe 20 mesicu a starsi proste par mesicu pred narozenim mladsi prestal pouzivat kocar a vsude musel pesky aby si zvykl.. dokonce si sam vysel do 4 patra po schodech

kittynka
3. bře 2016

Malá se národí až synovi bude 1,5. Pořídila jsem ABC Design ZOOM. Libi se mi a hodí se přesně k nám,do mého "terénu" 🙂

amabilis
3. bře 2016

Ahoj! Mám phil and teds Sport. Momentálně už na třetí dítě a už ho používám jako jednokočár, ale neustále s přídatným sedátkem, protože tam složím obrovský nákup 😀 Jinak je úzký, lekhý, skladný. Vejdeme se do minivýtahů (madlem jde pohybovat volně naoru i dolů), je to tříkolka, takže se i v MHD nacpu do míst, kam se nevejdou běžně ani golfky a celkovou nosnost to má 40kg. K nezaplacení, když někam potřebuji odvést starší dítě s horečkou. Vejde se tam i ten sedmiletý, protože to má hodně dlouhé to hlavní sedátko. Má samozřejmě i své mouchy, ale koupě za těch pět let skutečně nelituji.

lieverd
6. dub 2016

Holky, ktere mate duokocarek "nad sebou", jakou pouzivate tasku ke kocarku? Kdyz bych chtela tasku normalne povesit na madlo, tak prece bude viset nebo lezet tomu spodnimu diteti na hlave, ne? Do kosiku pod kocarkem je zase kvuli spodni sedacce horsi pristup a nevejde se tam toho tolik. Ja vidim momentalne jako jedinou variantu, ze si koupim velkou cross body tasku, kterou budu muset normalne nosit. Nebo mate tip na nejakou vychytavku? Vim, ze treba Joolz ma i tasku, ktera se da pripnout nejak na bok, ale to na jiny kocarky nepujde.

odula
6. dub 2016

Ja mam decka 15 měsíců od sebe a za me určitě kočár. Měla jsem sedačky vedle sebe, teď už bych sla raději do kočárku se sedackami za-nad sebou, lépe se s nim manipuluje.

baja8
8. dub 2016

@lieverd tak je to přesně jak píšeš,tašku tam dát prostě nejde,visela by dítěti ve spodní sedačce na hlavě..já to řešila větším batohem..a pod kočár mám celkem dobrý přístup z boku..já tam mám zip,takže tak 🙂