Easywalker duo, jak z něj udělat sourozenecký kočárek?

sisoidka
12. črc 2016

Maminky, které používáte Easywalker duo jako sourozenecký kočárek, tedy hlubokou korbičku+sporták pro druhého. Včera jsme koupili tento kočárek a nevíme si rady, jak z něj udělat sourozenecký ☹ Návod nikde na netu není. Pokud by někdo mohl poradit, prosím napište mi do interní pošty telefon a já Vám zavolám, neboť manžel už hází blesky, že ho budeme muset prodat a miminko budu nosit v šátku. Ale podle mě to musí nějak jít 🙂 Děkujii

mlynkova85
12. črc 2016
https://www.youtube.com/watch?v=m8Oj1LN1MeE


od 3 minuty návod jak udělat sourozenecký 🙂

penelopaw
12. led 2019

Ahoj, zkouším oživovat diskusi. Uvažuji o koupi tohoto kočárku - čekáme třetí dítě, až se narodí, bude holčičce cca 20 měsíců. Nejstarší syn má 4 roky, ten bude muset chodit po svém (popř. ke kočárku by měl jít dokoupit skate), ale holčička mi to ještě neuťape, takže kočárek pro sourozence je nutná volba. Nicméně řeším jednu věc: jde na kočárek přidělat jedna sedačka sportovní (pro 20 m dítě) a vedle ní korbička (pro mimi)? Nebo je lepší rovnou koupit obě sedačky sportovní a do jedné dávat miminko v nějaké vkládací tašce? (tašku na mimčo jsem teda zatím nikde nedohledala)

mlynkova85
12. led 2019

@penelopaw dávala jsem odkaz na video zhruba od 3 minuty je jak udělat aby byla jedna sportovní a jedna hluboká korbička.

kata267
12. led 2019

@penelopaw pro mimco urcite koupit korbicku, ten sportak.nejde dat do uplneho lehu mi prijde tak aby mimco nesjizdelo dolu

aalleenn
21. kvě 2019

@penelopaw ahoj, máme to stejně, kočárek jsme používali už když jsme měli dvě, teď už máme tři 🙂 nejstarší chodí po svých (4roky) a mladší se vozí ve sporťáku (23m) a Mimi v korbičce. Ta korbička je nutná, koupili jsme ji použitou pouze jednu. Sporťak nejde dát do lehu, Mimi by z toho vypadlo a nějaké vložené tašky se do toho nevejdou, je dost úzký ...

penelopaw
22. kvě 2019

@aalleenn Přímo na prodejně nám radili, že můžeme do sporťáku vložit tašku s miminkem a vypodložit ji ručníkem, aby bylo ve vodorovné poloze, ale taky jsme radši šli do korbičky. U té mi vadí jen to, že nemá uvnitř pásy na připoutání dítěte - rodím docela prcky, takže je možné, že syn bude v korbičce jezdit ještě na půl roce, kdy se mi začne vrtět a otáčet :-/.

versatilka
22. kvě 2019

@penelopaw v korbičce jsou očka, do kterých jdou upevnit kšírky.

penelopaw
22. kvě 2019

@versatilka Tak těch jsem si nevšimla 😲. Konstruoval to totiž manžel 😀. Neposlala bys mi prosím do sz nějaké foto? A ty kšírky jsou součástí nebo se dokupují? Budu muset prozkoumat krabici ve sklepě... 🙄

versatilka
22. kvě 2019

@penelopaw já už ho doma nemám. Ale když vyndáš matraci, jsou na té desce korbičky plastové kroužky. Kšíry jsem měla zvlášť.

penelopaw
24. kvě 2019

@versatilka Děkuji. Manžel mne solidně zmátl tou matrací 🙂.

penelopaw
31. kvě 2019

Holky, kdo z Vás má board, máte stejný problém jako my? Když jsme board nainstalovali, ventilek kolečka přečníval, při jízdě narážel do úchytu kolečka, až nakonec vylezl úplně a kolečko tím zabrzdil, že board nebyl schopen další jízdy. Poslali jsme na reklamaci, board nám vrátili, ventilek je zastrčený víc, ale při jízdě stále o úchyt drhne a vydává takové rytmické zvuky. Říkám si, že to by asi takhle být nemělo - máte někdo stejnou zkušenost anebo naopak odlišnou, že ventilek vůbec nedrhne a ničemu nevadí?? Zajímalo by mne, jak to má být a jestli máme znovu reklamovat 🙂.

penelopaw
29. srp 2019

@versatilka Ahoj, mimčo se nám už točí na břicho, neporadila bys mi prosím, kde kšírky sehnat?

versatilka
30. srp 2019

@penelopaw uf. Já jsem je měla od známé. Ale myslím, že to byly baby ono.. Koukni na Google a zadej kšíry do kočáru, určitě najdeš, co ti bude vyhovovat.

penelopaw
30. srp 2019

@versatilka Děkuji, už mám objednáno 😘

bridekengee
27. led 2020

Dnes jsme koupili kočárek na bazaru s dvěma korbičkama a dvěma sportákama. Chceme z toho udělat sourozenecký. Ale jsou tam asi jen dlouhé tyče pro dvě korby. Takže na sourozenecký musíme někde ještě sehnat krátké tyče, aby šlo mít jednu korbu a jeden sporťák?
@penelopaw
@versatilka
@aalleenn
@mlynkova85

mlynkova85
28. led 2020

@bridekengee podle videa to vypadá že ano. Já s tím zkušenosti nemám dávala jsem pouze odkaz na video.

fandysek_1
28. led 2020

@bridekengee musíte si dokoupit kratší tyč na jednu korbicku. Zkuste skupinu easy walker na FB.

versatilka
28. led 2020

@bridekengee pokud potřebujete jednu korbu a jeden sporťák, pak potřebujete také krátkou tyč, alespoň co si pamatuji. Nicméně je to už dlouho, co jsem kočárek řešila a moje informace nemusí být přesná. Který typ kočárku máte? Starší s kulatými tyčemi nebo novější cca rok výroby 2014 s plochými tyčemi na konstrukci?

https://www.youtube.com/watch?v=guLrp4d_LhI


https://www.youtube.com/watch?v=r7-Qc1xQinU


https://www.youtube.com/watch?v=4FVmIBxN9-w

tady jsem našla i manuál
https://www.slideshare.net/Easywalker/user-manu...

bridekengee
28. led 2020

@fandysek_1
@mlynkova85
@versatilka
děkuji moc, už jsem taky našla, že potřebuji kratší tyče a že jsou dva druhy. Tak musím skočit do kočárkárky mrknout, který typ máme a někde začít shánět. Ach jo, nikdy nic bez problémů 🙂
Zkusím tu skupinku na FB¨
děkuji

penelopaw
28. led 2020

@bridekengee Juj, já asi moc nepomůžu, u nás to montoval manžel. Ale co jsem jednou sundavala korbičku, tam tam skutečně byla jedna kratší tyč, kterou se to celé fixovalo. U sportovní sedačky nevím. Nejde dokoupit jen samostatná tyč? My kupovali v Kolíně v kočárcích Daniela, tam mi přijde, že Easywalkteru dělají lobby, takže by mohli vědět.

penelopaw
28. led 2020

Jinak dodávám k těm kšírům, že ty koupené jsem nakonec vracela, jde o typické "vodící" kšíry pro dítě, takže tam chybí "pětibodový" systém typický pro kočárky nebo autosedačky. Na korbě pod matrací jsou takové tyčky, ke kterým jsme přišili popruhy koupené v galanterii, jen jsme museli udělat díru do matrace a potahu, aby to šlo provléknout k lepšímu fixování dítěte. V případě zájmu mohu nafotit.

bridekengee
28. led 2020

@penelopaw Nevadí. Zjistila jsem, že mám asi ten starší typ. Potřebuju dvě kratší tyče na jednu korbičku a jedna by měla mít asi kulaté přichycení a jedno zploštělé, ty novější mají asi obě zploštělé.