icon

Elegantní kočár do lesa?

miccap
26. dub 2016

Zdravím všechny,
nevíte prosím o nějakém kočárku, která zvládá pole les, ale dá se s ním vyjet i do města a dělá parádu? Přijde mi, že je to nemožné. Hartany, Gesslein, Patron, Concord a další značky, které by měly být v terénu dobré jsou prostě všechny vyloženě sportovní.. Nevíte o něčem aspoň trošku elegantnějším? Řešila jste to některá?

Strana
z3
miccap
autor
26. dub 2016

@lulii brio má ale malá kolečka, to v terénu nevadí? na Mutsy jsem se dívala, ale nevěřím té konstrukci pocitově, je fakt zvláštní..

lulii
27. dub 2016

@miccap Jsou menší, ale projela jsem naprosto všude, navíc se dají dopředu dokoupit velká pevná kola. Já fakt byla strašně moc spokojená. Na prvního syna jsem si koupila ojetý, pak jsem kočárky střídala a chtěla vyzkoušet další a na druhého syna jsem se vrátila opět k briu. Syn už moc nechce být v kočárku, takže budu prodávat a je mi to fakt líto ☹ Bude mi chybět 😅

lenjii
27. dub 2016

Taky mě napadl roan Marita nebo emma

frapik
27. dub 2016

Nvrhuju jeden hezkej na parádu a nějakej z druhý ruky sportovní do lesa. Všecko, co je kompromis, ve výsledku většinou je na dvě věci. Něco jako celoroční gumy na autě. Ani ryba, ani rak.

macinka0007
27. dub 2016

Mám firkona s terénima kolečkama.. a drandili sme snad všude a nepříjde mi ošklivej ..🙂

miccap
autor
27. dub 2016

@frapik nad tím teď přemýšlím no.. že si koupím jen s hlubokou velkou korbou nějakej hezkej a potom sporták, tam už vyloženě elegance není skoro nikde (u těch co teda k něčemu jsou...🙂).

eliskaxox
27. dub 2016

Me napadlo bugaboo buffalo ale to je cenove trochu jinde. Pouzity uz se da ale taky koupit za normalni cenu

aivou
27. dub 2016

Mám Britax - jsem maximálně spokojená, projede všechno 🙂 A podle mě je i krásnej :D

niccky.z
27. dub 2016

@miccap mamas and papas sola 2 mtx anebo bumbleride indie

gepe
27. dub 2016

@frapik tak to mame my,2 kocarky. Jeden nakupni/mestsky a druhy all terrain - hory/lesy aj.
A byla to ta nej volba.

miccap
autor
27. dub 2016

@challidona na toho jsem koukala, ale má všechny 4 kola napevno. Což do města opravdu není, takže sem ho vyloučila.. jinak jako věřím, že kvalita je na jedničku 🙂

challidona
27. dub 2016

@miccap nene vybíráš si ze sedmi druhu podvozku . zítra ti ho vyfotím

miccap
autor
27. dub 2016

@challidona aha dobře díky.

challidona
28. dub 2016

@miccap ... posílám delaji ho i v kozence a ten byl taky moc pěkný...

lucyp13
28. dub 2016

My máme jane crosswalk a dle me nadčasový fešák i pracant,projede snad cokoliv a přitom je relativní lehký a dobře ovladatelný i do mesta

lucyp13
28. dub 2016

Nebo pak již zmineny bugaboo buffalo,z druhe ruky se dají sehnat velmi pěkně a za dobrou cenu

challidona
28. dub 2016

@challidona da se nastavit jeste odpružení dle terénu

agar
28. dub 2016

Co Baby Jogger? Pokud nemáš nic proti trojkolkám. Mám City Elite, skvěle zvládá terén a je moc hezký.

miccap
autor
28. dub 2016

@challidona děkuji 🙂 ten vypadá teda opravdu bytelně. Dívala jsem se ale na ceny a taky tomu odpovídají no. Nakonec jsem se rozhodla pro českého Patrona. Kdyby nevyhovoval pošlu dál, ono to stejně člověk zjistí až s tím fakt jezdí co přesně potřebuje, tak začnu s důvěrou v českou značku. Ale díky, určitě tohle téma poslouží i dalším vybírajícím maminkám.. 🙂

challidona
29. dub 2016

@miccap určite jen si pročtěte recenze na patron ... neslyšela jsem na nej chválu a na veletrhu se mi zdal takovy no nevim. to mi přišly lepsi ty xlander... nebo napadlo me ještě koukněte na easywalker

miccap
autor
29. dub 2016

@challidona já sem naopak na něj četla hodně chvály právě..ale víte jak to je na každej kočár najdete špatnou recenzi.. polský kočárek nechci kvůli možným zdravotně závadným materiálům.. toho patrona kupuji z druhé ruky takže zalevno a když nebude vyhovovat prostě ho pošlu dál..🙂 to prostě ukáže až praxe. 🙂

misulinka44
29. dub 2016

Mám Tako Monodi a projel mi naprosto všechno 🙂 Za mě perfektní kočár, krásně se ovládal, obří korbička, sporťák taky fajn 🙂 Nikdy s ním nebyl sebemenší problém

challidona
29. dub 2016

@miccap jasne co kus to originál . tak at se výběr zdari🙂

simsamsim
29. dub 2016

@miccap Patron je fajn, jen má dost velkou kazivost podvozků...sice fakt kus od kusu, ale na to, jak je to málo viditelný kočárek, tak vím o 2 případech kolem mě, že praskl rám podvozku..

miccap
autor
29. dub 2016

@simsamsim no to je teda super. No já naštěstí kupuju bazarovej a ještě v záruce. Tak snad to chvíli vydrží.

veronikajanova
29. dub 2016

Za mě Jedo

lomanta
29. dub 2016

@veronikajanova taky jsem měla Jedo, typově něco jako DorJan, ale daleko kvalitnější, i když taky Polák. Byla jsem moc spokojená. Jen mi trochu vadil sporták, malej se do něj špatně vešel, protože madlo bylo hrozně nízko, s fusakem jsem to madlo nemohla dávat

suzief
29. dub 2016

Joolz

irennn
29. dub 2016

Lonex retro.... Já si koupila quinny buzz ale nehoupe takže na krtince a kořeny chci něco krásného, takze prcek dostane ještě tento 🙂

lena2012
14. kvě 2016

BD lupo comfort

Strana
z3