icon

Kočárek Jané x Gesslein, jak se s nimi jezdí v terénu?

kacka_01
14. říj 2012

Ahoj holky, vybíráme sportovní kočárek a rozhoduji se mezi kočárkami jané a gesslein. Líbí se mi jané slalom pro, ale vadí mi na něm moc odkrytá boudička i slalom reverse - ale nevím, jestli zase není moc úzký. Z gessleinů se mi líbí gesslein vision s i gesslein f3. Máte někdo z těmito kočárky zkušenost? A jak jste s nim spokojení? Vadí vám něco? Ani jeden z nich není zrovna nejlevnější, tak bych chtěla vybrat dobře. Důležité pro mě je, aby se s kočárkem dobře jezdilo v terénu. A nevím, jestli trojkolky nejsou moc vratké.

katress
•
23. říj 2012

Ahoj, mám Jane Slalom Pro 2011 trojkombinaci a jiný bych nechtěla. Jezdím s ním víc než rok a paráda. Korbička byla dlouhá, takže se do ní dcera dlouho vešla, i když byla velká a měla dlouhé nohy. A v terénu taky super. Vylezli jsme s ním např. na Radhošť, jezdíme neustále někde v lese apod. A hlavně kočár pořád drží, je nerozviklaný, nikde nic neklokotá, pořád jak nový. Myslím, že to byly dobře investované peníze. Gesslein neznám....

peggy722
•
24. říj 2012

Je tu diskuze přímo o Gessleinech, tak si tam počti. F3 špatná nebude, já mám F4 a taky se ten terén dá. Jinak se koukni na Baby jogger elite, to by byla asi jediná trojkolka, kterou bych sí vůbec koupila. Má spoustu vychytávek.

petrusew
•
24. říj 2012

Ahoj, taky mám Jané slalom pro 2011 v trojkombinaci, se vším jsem moc spokojená. Jezdíme osm měsíců a nenašla jsem chybu! Jsem moc spokojená a malá taky. Zvládne terén i město, navíc se otočím na místě v autobuse či obchodě, řídí se snadno jednou rukou a to máme třicetikg psa a fakt super. Je lehký, snadno se s ním manipuluje při dávání do auta, hluboká korba je dost prostorná, vajíčko (autosedačka) je parádní, sport. nemá chybu 😀