icon

Fusak-pořídit jen zimní nebo i přechodný na jaro/podzim?

maki_j
20. črc 2015

Zdravím maminky,

plánuji koupi zimního fusaku - asi Emitex nějaký lepší, jelikož jezdíme hodně na výlety do hor apod, ne jen na procházky po městě. Podle čeho vybírat? Vím jen, že chci kryté zipy a aby se dal zvětšovat. Ale mám pořizovat i přechodný? Také jsem si vyhlídla Emitex.... nebo řešíte teplejšími dekami apod?

Děkuji za rady a zkušenosti

alisek
20. črc 2015

Já měla krom zimního ještě fleecový Lodger bunker a využívám ho skoro celoročně...

evab.
20. črc 2015

Krom zimního mam i fleesový jaro/podzim Emitex a super super super. Deky jsou na nic, akorát to všude padá, dítě se odkopává, toto drží krásně na kočáru. Kolikrát když je mírná zima zimní ani nevytahuju, i tento je krásně teplý

zuzikuzlik
20. črc 2015

Mela jsem jen deky,ale na nic.dost neprakticke priste radeji fusak jaro/podzim....🙂

betelgeuzz
20. črc 2015

Měla jsem zimní emitex a pak flisovou zavinovačku do autosedačky, která se dala použít i do kočárku. Jinak jsem používala deku, případně holky přiměřeně oblékla do fusaku.

antoinet
20. črc 2015

Když má zima rychlý nástup, stačí jeden teplý, jen do něj dáš dítě míň oblečené. Jinak je vždycky lepší fusak než deka.

svobodpetika
20. črc 2015

také uvažuji že koupím ještě jeden,jeden jsem dostala ke kočárku ale je spíše už na spoták je dost velký a bojím se že se mi do něj už v zimě do hluboké korbičky nevejde 🙂 uvažuji o Logeru bunker 🙂ale nevím jestli do toho mám investovat ☹

svobodpetika
20. črc 2015

taky mám ještě zavinovačku emitex ale je spíš jarní a je dobrá tak do autosedačky než do kočárku má moc děr 🙂

jaja01k
20. črc 2015

Mám přechodný Emitex a je super. Koupila jsem ho pro prvního syna a pak ten samý i pro druhého 🙂 Zimní mám taky Emitex a i s tím jsem moc spokojená 🙂

xcere100
20. črc 2015

Ahoj,
já tedy nemám Emitex, ale přímo ke kočárku TFK fusak a je jak zimní, tak přechodový v jednom. Dá se uvnitř oddělat taková fleecová vrstva a hned je přechodový. Neumím si moc představit mít jen jeden fusak. V přechodovém je v zimě fakt zima a v zimním třeba na jaře moc teplo.
Vyzkoušeli jsme ho na horách několikrát, už se dvěmi dětmi a nikdy nebyly prochlazené 🙂 Tak šťastnou ruku ve výběru 😉