Golfky bez polohování. Máte zkušenost?

romisek
31. led 2009

Ahoj, potřebovala bych poradit. Uvažuju, že si koupím na jaro a léto golfky, protože jednak dcera začala chodit, tak až bude capkat venku, abych to mela snazší 😝 a hlavně, protože často jezdím autobusem. Chtěla jsem pořídit nějaké kvalitnější, protože už mám jednu špatnou zkušenost s nekvalitním levným kočárkem, tak jsem uvažovala o Quinny Zapp nebo Jane Energy, ale manža nechce povolit, že prý je to jako druhej sporťák - máme totiž Nurse Dakar, tak mu to přijde zbytečný. Našla jsem si teda Chicco ct.06, možná taky má označený Caddy, ale jsou to vyloženě jednoduchý golfky bez polohování, přijde mi to jako jenom látka natažená mezi 2 tyčky 😅 Nemáte někdo náhodou zkušenost s takovýmhle typem golfek nebo kupovaly jste některá ještě golfky ke sporťáku hlavně na cestování? Díky za rady.

gabinaf
31. led 2009

Ahojky,
já kupovala golfky, když měl prcek 7 měsíců a důvodem bylo to, že jsem od porodu měla silné záněty šlach na obou rukou a sice nejezdím městskou, ale bydlíme na vsi a tak mně to tahání z a do auta dost dalo zabrat. Koupili jsme Maclaren Quest, je polohovací, 4 polohy (i když ne do úplného lehu), nákupní košík do 5 kg, pláštěnka, celková hmotnost je 3,2 kg. Bomba. Prcek byl nadšenej už jen proto, že krásně vidí. V zimě teď sice jezdím se svým sporťákem, ale nemůžu se dočkat hezkého počasí až zase vytáhnu lehké golfky!!!

tlapicka
31. led 2009

romisek, s golfacem to nebudes mit o nic snazsi nez s normalnim sportakek... je to pruda tak jak tak...ja vozim az co jsem tehu a malou nevypoustim, aby sla zatimco ja vezu, bo bydlime v centru velkyho mesta a ja si proste neverim, ze ji uhlidam, aniz by mi skocila do silnice...

nicmene souhlasim s manzelem, ze je to zbytecny. My meli dycky jen golfky a bohate nam staci. (i kdyz babicka smutni po velkych kolech) Jane carrera se rozpadly (neverim, ze existuje drazsi smejd) a na miminko mame nachystany maclaren xlr. golfky, ktere jsou od narozeni a zatim je zajizdi Eli. Na cestovani je idealni zadny kocar!
Pokud Ti nejde noseni proti srsti, tak si porid misto golfek radeji treba manducu 😉