Golfky s nastavitelnou rukojetí. Existuji takové?

darkdesire
4. lis 2020

Dobry den, shanim golfky (muze byt i velmi lehky sportak) s nastavitelnou rukojeti (aby v nejnizssi poloze mela 80-89cm). Existuje neco takoveho? Zatim jsem nasla jedine odpovidajici - Gesslein s8 ale chtela bych najit jeste neco.
Jinak dalsi pozadavky - lehke do 7kg, male, aspon castecne polohovaci, skladne. Nepotrebuji velka kola, nebudu s tim jezdit v terenu. Dekuji za pripadne rady.

mamikry
4. lis 2020

@darkdesire Valco Snap Trend by mel mit polohovaci rukokej, ale nejsem si jista vyskou, my mame netrendovou verzi. Ale ma 9 kg, koukam.

janedv
4. lis 2020

Maclaren techno xt, je to paradni golfac. Ale kdyz tak zkus kocarkovou poradnu tady na MK, holka se vyzna.

darkdesire
autor
7. lis 2020

@mamikry valco je obyc sportak, v teto katerogii neni problem sehnat neco s nastavitelnou rukojeti.. jde mi o neco podstatne mensiho a lehciho

darkdesire
autor
7. lis 2020

@janedv ten ke super ale nenasla jsem info ze by mel nastavitelnou rukojeť :(

mamikry
8. lis 2020

@darkdesire Já bych právě řekla, že není úplně klasický. Kupovali jsme ho jako altrnativu ke golfkám, se kterými se mi špatně jezdilo. Oproti našemu sporťáku je lehčí a skladnější. Ale je to můj názor, pouze jsem předala dál zkušenost. 🙂Přeji šťastnou ruku při výběru.

janedv
8. lis 2020

@darkdesire mam ho ve sklepe, tak se hned nepodivam, ale jsem si temer jista, ze je vysouvaci. Nedam ruku do ohne, ale vazne myslim, ze je. Ale mame ho po starsim, starsi model, tak mozna tim? Kazdopadne je to tank, co vydrzi a uveze vse. Nedam na nej dopustit, doporucuii vsem deseti. Jen ta rukojet me mate, ale pujdu se podivat 🙂

vladienka
8. lis 2020

@darkdesire bohuzial maclaren techno nema nastavitelnu rukojet..