icon

Houpací kočárky, máte tipy?

leentilkaa
8. říj 2014

Vybírám kočárek pro druhé mimi a hrozně se mi líbí klasické houpací kočárky s moderním vzhledem,ale moc jich neznám a když už něco najdu,nenajdu recenze.Pár měsíců na prvni jsem měla Roana Maritu a spokojenost,ale chtěla bych ted zkusit jiný.Nějaké tipy a recenze?Jak ste spokojený? Je mi jasný že neni skladný ani lehký,ale to mi u hluboké korby nevadí a jestli jde koupit nějaká verze pouze hluboká korba bez sportáku (ten stejně nevyuziju) Děkuji za příspěvky

tina_7
8. říj 2014

Inglesina Magnum - naprostá spokojenost!

vercik83
8. říj 2014
zamachy
8. říj 2014

Máme kočárek JEDO a jsem s ním velice spokojená .Krásně se houpe , jezdí v terénu a hlavně ve sněhu . Mám tem jak má 4 kola nafukovací .

leentilkaa
autor
8. říj 2014

Mě se ta inglesina moc nelíbí,mi to přijde jak krabice,jak je to takove hranate :/

sedmiteckas
8. říj 2014

My máme DorJan Astro a houpe dobře.

madormi
8. říj 2014

existuje lehky, skladný kočárek, který houpe - brio go 😉

bjoucik.15
8. říj 2014

Ahoj, jestli ti nevadí Polák, tak se jukni na tohle http://www.detske-kocarky.cz/kocarky-hluboke-ko....... já do něho půjdu u druhého určitě už jen kvůli tomu, že co jsem našla recenze i v polském jazyce všichni si ho moc chválí....
Jen z recenzí jsem dočetla , že vanička je delší a má cca 12kg. 🙂

curdibilka
8. říj 2014

@bjoucik.15 Tenhle má tady jedna paní a vypadá moc hezky, líp jak na fotce, má tu variantu s červenými, bílými a šedými kolečky. Jezdí s ní asi 10 měsíců, a dcerku má pořád v hlubokém, i když není žádný drobek. Myslím, že za ty prachy je to fajn volba, jako hluboký určitě. 🙂

ev.ka
8. říj 2014

TEutonia nebo Hartan

killi
8. říj 2014
evaamy
8. říj 2014

Prý inglesina classica, ale není modrenihovzhledu, ale prostě klasika

profiss
8. říj 2014

Já jsem měla Hebart - je to sice kočárek z Polska, ale byl nádherný, lehký, cena také příjemná, korba veliká, koš na nákupy také, nafukovací kola, polohovatelná zádíčka, plymo součástí.....byla jsem s ním moc spokojená 🙂

janapavlik
8. říj 2014

Máme JEDO - klasický houpací, s nafuk. koly a jsme s ním spokojení 🙂

lucinacka
8. říj 2014

Navington nebo bebecar stylo class

profiss
8. říj 2014

bjoucik.15 já ho měla i v té barevné kombinaci na obrázku a byl úžasný, opravdu spokojenost

consti
8. říj 2014

Bébecar stylo at, spokojenost, nafukovací kola a krásně houpal 😉 . Navíc je dost prostorný, tak se tam mimi dlouho vejde. My Poláka nechtěli, sporťák jsem pak kupovala jiný (Gesslein) 😉 .

eliskaxox
8. říj 2014

Ja mam Concord Wanderer a ac se to nezda tak houpe jako blazen :D plus ma skvely obrovsky sportak a je do jakehokoliv terenu