ICandy Peach, máte zkušenost v terénu?

pemia
5. srp 2017

Ahoj maminy.
Hledala jsem zde co nejbližší info o tomto kočárku, ale nic moc čerstvého jsem nevypátrala... 🙂
Mám dotaz, bydlíme na vesnici, termín porodu mám na půlku prosince a kočárek který mě nejvíc zaujal, je právě Icandy peach 2 anebo 3 ve čtyřkolovém provedení.
Zatím jsem neměla možnost si ho osobně osahat a tudíž mám tedy dotaz, máte s ním zkušenosti do terénu? Není korbička pro prcka na zimu moc malá? A poslední dotaz, zda mi nedáte typ, kde si můžu pořádně tuhle broskev osahat, popřípadě kde ho nabízí? Našla jsem pouze Trendy Baby, ale nejdou mi otevřít jejich stránky.

Moc děkuji za Vaše info, či postřehy 🙂
Pemia

emily710
5. srp 2017

Za mě úplně nejlepší kočárek, byla to láska na první pohled a spokojenost obrovská. Dcera je narozená v říjnu a až do jara byla v hluboké korbičce, v zimě samozřejmě v pytli. Ale jsme z města, terén úplně neposoudím. Jinak bydlíme kousek od trendy baby, kde jsme ho viděli poprvé. Objednávali jsme potom na malvik.cz, kde byla dostupná barva, kterou jsme si vybrali.

maii
5. srp 2017

@pemia Na vesnici - hm, tak to bych rekla, ze na vesnici nic moc teda. Ale fakt zalezi na tom, co s kocarem hodlas delat a kam hodlate jezdit, a proc te vubec zaujal.

Ja si vesnici predstavuju tak, ze tam je dost mist, ktera se v zime moc neupravujou, hodne polnacek, spousta vyletu, atd. Takze tam bych si takovy kocarek fakt nelajzla. Ten blatnicek je fakt docela "dlouhy" a fakt neni svanda ten snih odtud kazdych par minut dolovat. Jinak teren se da PROJET s cimkoli, otazka je, jak je to pohodlne. Kdyz uz nekdo da 30 litru za kocar, tak si jeho koupi samozrejme oduvodni, ale jestli hodlas kazdy den objet 3 km po polni ceste/sterkovce/ne uplne idealnim rovnem chodnicku, tak bych si to rozmyslela.

Jo a osobni postreh - treba ja tyhle naklapeci kocarky (ze se akorat naklopi sedacka a dite vlastne sedi, i kdyz lezi) nemam z principu moc rada. Designovka super ale jsou uzke a pro mnoho deti nepohodlne.

pemia
autor
5. srp 2017

@emily710 Děkuji 🙂 budu si muset udělat výlet!

pemia
autor
5. srp 2017

@maii No měla jsem vybrané jiné typy, ale zarazilo mě, že se spousta kočárků vyrábí v Polsku a po zkoumání recenzí, mají převážně problémy s kolečky. Tak jsem hledala i jiné výrobce.
Každopádně nehodlám projíždět polnačky, nebo lesní cesty a chodníky si myslím nemáme až tak v žalostném stavu, že by to z prcka vyklepalo duši .-)
Ta sportovní korba je jediné, co mě až tak nebere, spoléhám převážně na hlubokou a po posazení budeme kupovat golfky Snap 4.
Každopádně díky za názor.

kubinkov
5. srp 2017

@pemia Tak proč si nekoupíte k Snap 4 hlubokou korbu? Myslím, že sportovní kočárek je to slušný a korba je na chvilku.

maii
5. srp 2017

@pemia vetsinou to je ale naopak, ve sportaku je dite mnohem dele, nez v korbe, korba je spis prislusenstvi. To bych volila urcite uplne jinak. Jinak nepolske kocarky jsou nejcasteji made in china, takze tak. Mezi polakama a julez je milion dle (nejen) meho nazoru lepsich variant.

petanevesta
5. srp 2017

Mela jsem I candy peach z r. 2013,prodavam ho zrovna na bazaru v tyrkysove barve a za me super kocar, jak do mesta, tak do terenu.. Ma penova kola, vepredu odpruzena, je lehky, ovladani jednou rukou uplne samo. Jedine minus byla uzka ta hluboka korba,na delku ok, ale na sirku ne. Dcera je kvetnova a byla velke mimco, takze se v ni vozila jen kveten-rijen a pak sla do sportaku na lezato.

pemia
autor
12. srp 2017

Ještě jednou děkuji za poznatky,ale nakonec to vyhrál tento krasavec 🙂 Už aby byl prosinec.....

cuuza
12. srp 2017

@pemia Jj, Moon je dobrá volba, za pár týdnů vyzkouším ❤️ Jen trochu lituji, že jsem nevzala tuhle verzi, ty kolečka jsou prostě boží...