Kočárek (dvojkombinace) s mírou vnitřní korby min. 85cm. Poradíte, prosím?

peta2020
4. led 2021

Ahojte, vybíráme dětský kočárek, a jelikož termín porodu je začátek července, rádi bychom větší korbičku kam se hezky pohodlně vleze fusak s mimískem, nechceme pohyblivé přední kolečka, jelikož bydlíme u lesa tak potřebujeme nafukovací ( terenní kolečka ). Od kamarádek vím, že většina kočárků má rozměry vnitřní korby max 80cm a na zimu měli co dělat aby se tam mimčo se vším vlezlo, pomalu žádné pohodlí ☹
Našla jsem tyto typy tak pokud máte s nějakým zkušenost popřípadě doporučíte nějaký jiný budu velice ráda 🙂 Předem moc děkuji.

1) Tako Bella Donna

2) Jasmine Benntetta Classic

3) Knorr Baby Harmony ( jde sehnat asi jen v NJ )

zizkmi
4. led 2021

@peta2020 ahoj, vybirala jsem stejny kocarek pred 2 lety. Maly se narodil na konci srpna a v hluboke korbe jezdil az do roka, krasne se v nem vyspal. Mame Roan Emma, vnitrni rozmer korby je nejakych 82cm na dne korbicky, protoze se pomalu rozsiruje. Vypada v podstate stejne jako ty na obrazku. Kupovali jsme ve V-M.

wxkatuska
4. led 2021

@peta2020 na velké ditě jsem měla TFK a korbu MultiX. Prcek je taky letní.

wxkatuska
4. led 2021

@peta2020 ještě doplním TFK adventure je trojkolka. Projela jsem s tím i turistické cesty na horách 😉

michaelarousova
4. led 2021

@peta2020 my meli znacku tudore..jen uz je to dlouho a nepamatuju si typ☺️ Kazdopadne korbicka mela 84 cm .syn je cervnovej a jeste v lednu byl v korbicce☺️ Mel twreni kola,i krkonose ten kocar zvladl☺️ Ja s nim byla spokojena☺️

wxkatuska
4. led 2021

@michaelarousova tudore měl celkem malou tu sportovní korbu. A kvalita taky není úplně valná. Tedy alespoň 2018 nebyla. Ale zas cena byla slušná.

michaelarousova
4. led 2021

@wxkatuska my byli spokojeni☺️Vydrzel hodne ten kocar ☺️

wxkatuska
4. led 2021

@michaelarousova z mého okolí ho měli 3 maminky a z toho 1x prasklá konstrukce a 2x vrzající kolečka, promazání moc nepomohlo. 🤷🏼‍♀️ Pravda, reklamace vždy na jedničku.

maki90
4. led 2021

@peta2020 máme roan marita, už v něm vozím druhou dceru. Velikost korby a terénní vlastnosti super,jen trochu neskladnejsi do auta. Sporťák je horší, dnes bych brala radši roan emma, který už tu někdo zmiňoval nade mnou 🙂

michaelarousova
4. led 2021

@wxkatuska tak jsme meli asi stesti☺️

ninolleta
4. led 2021

Například Tutis Uno má délku 84cm,tak patří také mezi ty delší.

jako_mala_holka
4. led 2021

Doporučuji Roan, tyhle kola má třeba Roan Emma, my chtěli přední otočné, tak máme Roan bass soft, ale ta Emma byla super, korbu mají tyhle kočárky fakt velkou, mala je narozená v červnu , teď má 70cm a 9kg a vejde se i s fusakem... Taky jsme chtěli velkou korbu 👍

handulkak
4. led 2021

Měla jsem u první Tako, korba velka, ale váha hrozná. 🙈

michaela1990xx
4. led 2021

Máme zimní miminko a máme Jasmine camino

keerka
4. led 2021

Ještě se zkus podívat na BebeCar. Máme a je super. Ale měla jsem ho jen jako korbu, sporťák mám Teutonia Spirit S3 a do terénu taky super.

peta2020
autor
5. led 2021

@michaela1990xx A jakou máš míru plochy na ležení v hluboké korbě. Mě se právě líbí od Jasmine tento typ Klasický kočárek Jasmine Bennetta Classic 04. Ale fascinuje mě, že jeden typ kočárku na různých stránkách a všude máš rozdílné míry 😲 nechápu.

viki999
5. led 2021

Měla jsem stejně požadavky, vyhrál bebecar, přesnou délku korby nevím, ale je to určitě jedna z těch větších (manzel má 2m, takže se očekávalo větší dítě - správně), narozdíl od inglesiny, kterou jsem měla ve finálním výběru měl pravé naklapeci ty kola... ale nakonec jsem to stejně nevyuzivala 😂

keerka
5. led 2021

@viki999 V terénu jsem taky nevyužívala, ale po vesnici jo. Člověk si na to musel trochu zvyknout, ale bylo to ve finále dobrý 🙂 A jinak máme letní mimino, celkem velký a byl v korbě i s fusakem až do března, kdy už fakt chtěl sedět. Vydržel by i dýl.

michaela1990xx
5. led 2021

@peta2020 teď sem ji změřila a šířka je 36cm a délka 78cm.

madbetka
5. led 2021

Inglesina Sofia, podvozek Ergobike. Délka korby je teda 84cm, ale je opravdu prostorný. Dcera je červencová, jezdila v něm celou zimu a do sporťáku šla až v nějakých 8m, protože už seděla a tak ji korbička nebavila, jinak se ještě vešla.

monilee
5. led 2021

@wxkatuska Môžem sa spýtať na TFK Adventure, ste s ním spokojná? A ide u sporťáku sklopiť sedátko až úplne do ľahu?

wxkatuska
5. led 2021

@monilee jsem s nim moc spokojena. Projel vse, lehce se ovlada jednou rukou. Je opravdu kvalitne zpracovany. Korba MultiX sla predelat na sportak a umistit po i protismerne. A zakladni velky sportak jde dat do lehu (mozna tam je uplne minimalni sklon - cca 1cm. Vejde se mi tam prte jeste ted ve 2,5 letech, a to je opravdu vysoka. Jako nevyhodu vidim, ze je tezsi a celkem neskladny. Ale auta mame velka a mhd prakticky nejezdim, tak mi to nikdy nevadilo. Taky je to drazsi kocarek, ale zase kvalitni vyroba.

viki999
5. led 2021

@keerka pravé, pro mě pak byli pohodlnější jezdit porad stejně, když jsem zapla naklápění, tak mi přišlo ze se chová hrozne nevyzpytatelne 😂😂
Navíc naše vesnice je chvíli asfalt, chvíli terén, tak bych oreoinala furt..

carameels
5. led 2021

My si teď pro mimino vyhlídli Camarelo Baleo. Korbička je 85x39 cm a aspoň po obchodě se nám s tím jezdilo dobře (zatím nebyla jiná možnost to vyzkoušet). Snad nebudeme teda zklamáni, až to budeme používat v terénu. Bydlíme na vesnici, kde jsou sice hezké cesty, ale i les a kopečky a sousedka mi doporučila pohyblivá přední kolečka. A také jsem hledala velkou korbu, tak snad se povedlo.

sarrita
5. led 2021

Měli jsme Roan Bass soft, délka korby 83 cm. Syn je narozený v půlce září, nebyl žádný drobeček a v zimě se v pohodě vlezl i s fusakem.

cumaceka
5. led 2021

Mame ceskou znacku Patron, korbicka 84 cm, pouzivame i v 8m s fusakem (jeste nesedi), dite je vetsi. Doporucuju.