Jak dlouho se vám děti vozily v kočárku?
Ahoj holky, začala jsem teď zvažovat pořízení dvojkočárku pro děti, které budou od sebe rok a půl. Nerada bych ho ale koupila, aby se pak malý třeba o dva měsíce později rozhodl už ťapkat jen sám a nevyužili bychom ho. Proto se chci zeptat - do kolika se vám děti chtěly vozit? (Abych viděla, jak je třeba časté, že ho začnou odmítat...)
Synovi jsou skoro 3 a pořád taky beru kočár...i když jde část procházky pěšky ,tak občas kolem oběda spi nebo tam dám nákup a nemusím tahat tašku a ještě spícího nebo protivnýho syna na ruce...mame to všude minimálně 1km pěšky na zastávku,s dcerou do školky i do krámu nebo poštu dokonce 1,5km,takže zatím nějak nemám nervy zkoušet,zda by to vše absolvoval tam i zpět dobre pěšky.Maximalne,když ráno spi déle a vím,že kolem oběda spát nebude ,vezmeme koloběžku a to nejak ujede+ujde 😉 Za mě kočár = nejlepší investice 😉

Miminko se ma narodit, kdyz bude dcerce cca 2 roky a 4 mesice. Chce se ted v kocarku hodne vozit, takze bych rada dcerku davala do kocarku (mam Valco) a miminko nosila v satku. Pripraveny v chodbe budu mit i kocarek s korbou, to kdyby dcerka chtela jet na odrazedle na prochazku. Dvojkocarek mi prijde strasne obrovsky, takze to chci resit tim kompromisem jednoho v kocarku a druheho v satku/na odrazedle.