icon

Jak vybrat levné a polohovatelné golfky do letadla?

luna03
26. dub 2024

Ahoj maminky, poradíte mi nějaká golfky do letadla i s taškou? Polohovatelné ale zase aby mě nezruinovali finančně? 😂 Děkuju moc ❤️

Strana
z2
pinkninja
6. čer 2024

@vitezove Jo, myslím, ze je skvely! Taky byl “první”. Ale treba na delší pospaní pro dite starsi 2 roky proste neni. Je kratky a nelze do lehu, cili nic pro nas. Nicmene je jasný, proč je tolik oblibeny.

vitezove
7. čer 2024

@pinkninja Furt se nechytam a porad rikam. Dceři jsou 4. Normálně jde do lehu a normálně se tam vešla a to je vysoká.

iva_vondr
13. pro 2025

Záleží, jak často létáte. Pokud je to jednou dvakrát do roka, tak bych dneska spíš zvažovala půjčení.
My jsme chtěli konkrétní model, co projde jako příruční zavazadlo. Líbil se nám Joolz Aer+ nebo Bugaboo. Nakonec jsem našla půjčovnu kocarkynacesty.cz a vyhrál Bugaboo.
Půjčení nám dalo možnost ho využít na dovolenou a doma už nám nic nepřekáželo.
Za mě ideální řešení pro cestování.

iva_vondr
13. pro 2025
@iva_vondr

Záleží, jak často létáte. Pokud je to jednou dvakrát do roka, tak bych dneska spíš zvažovala půjčení.
My jsme chtěli konkrétní model, co projde jako příruční zavazadlo. Líbil se nám nebo Bugaboo. Nakonec jsem našla půjčovnu kocarkynacesty.cz a vyhrál Bugaboo.

@iva_vondr jo a půjčují i příslušenství jako je taška na kočár nebo držák na kafe 😅 ale k sluneční clonu

iva_vondr
13. pro 2025

@luna03 Záleží, jak často létáte. Pokud je to jednou dvakrát do roka, tak bych dneska spíš zvažovala půjčení.
My jsme chtěli konkrétní model, co projde jako příruční zavazadlo. Líbil se nám Joolz Aer+ nebo Bugaboo. Nakonec jsem našla půjčovnu kocarkynacesty.cz a vyhrál Bugaboo.

Strana
z2