Jakou máte zkušenost se šířkou korbičky?
Ahoj maminky, vybíráme náš první kočárek (tolik možností!). Jakou máte zkušenost se šířkou korbičky? Není 35cm (jak to píšou u našeho favorita) málo? Miminko budeme mít v půlce července, takže bude potřeba, aby se do korbičky vešlo v nějakých 5-7 měsících i se zimním fusakem. Bojím se, aby tam nebylo nějak utlačené.. Díky! 🙂
@avodobols koupili jsme trojkombinaci (podvozek a na nej korbicku, sportak, vajicko) a za me super. Koupili jsme starsi po dvou detech (to sem vzdycky rikala, ze chci 2 deti a novej kocar 😂) a ted jsem rada, ze jsme koupili ,,ojetej,, a usetrili 20.000,- 😉 Kocarek je uplne v pohode a ted poslouzi pro me druhe😉 (tak za par dnu vytahnu zas korbicku). Vse na se da vyprat (jen boudicka na sportak a korbicku ne) a tak za me fakt spokojenost.
Zkuste se podivat na kocarek Gesslein,my ho meli a ma jednu z vetsich korbicek,hlavne i delkou a slo to i polohovat.Urcite je lepsi mit korbicku na zimu nez sportak....Treba pulrocni mimi davat do sportaku kdyz nesedi kvuli male korbicce je zbytecne.

Záleží, jak ti dítě poroste. 🙂) Hlubokou korbu používáme i teď, Alex má 8měsíců, v půl roce 71cm, takže teď už bude mít víc - s fusakem by se mi tam už nevlezl, bez fusaku si myslím v pohodě (třeba v kombinéze s čepičkou. Ono taky záleží, jaký máš fusak, já mám třeba do sporťáku, ale používala jsem ho v korbě. :D V šířce teda nevidím takový problém, jaké v té délce no.
Plus bych ráda zmínila, že jsem svoje dítě nikdy nenavlíkala jako ostatní maminky (xx vrstev) a to taky dělá svoje, nikdy nebyl nemocný, protože by prochladl. 🙂 A - ony ty zimy už taky nejsou takové kruté, jaké bývaly. ;)
A v létě v korbě jezdí jak frajer na bříšku, s kšiltovkou a děsně ho to baví. 🙂