icon

Jaký golfový kočárek?

kanuni
28. pro 2014

Uz jsem bezradna,porad koukam na golfove kocarky,porovnavam ruzna kriteria a stale nevim jaky.Inglesina(dle nazoru pani prodavacky delaji nejlepsi golfky,ale znate to snazi se prodat),Peg perego-prijdou mi tezsi,pokud u peg perega to neni pliko mini,coz se mi tolik nelibi.Dale Maclaren,take se mi tolik nelibi i kdyz jsou asi kvalitni, Cybex callisto moc dobrych recenzi sem na ne nenasla i kdyz se mi libi hodne a byla jsem pro ne rozhodnuta. Ted me nejvice zaujal Mamas&papas Urbo bug,jenze nikdo mi neni schopny rict jestli jsou dobre,jsou i odpruzene,lehke,polohovani nohou a zada jsou az do lehu,jedine co mi vadi,nemaji boudicku ktera se da stahout az dopredu,popravde nevim zda toto maji Cybex,Macleren,Inglesina,ale Peg perego to dela.A taky ty mamas& papas nikde nemaji moc skladem na shlednuti,dle info obchodu ale maji dostatecne velkou boudu na pomer toho kocarku a UV50+ te boudicky.
No kazdopadne jsme na vesnici,ale na to mam i sportak,i tak bych rada to odpruzeni.
Zkuste mi prosim poradit na jakou znacku se zamerit,budu rada za rady i jestli nekdo ma vyzkouseno vice druhu golfek.

Strana
z2
vendy01
5. led 2015

Ahoj, přidávám se do diskuze 🙂 Plánujeme kupovat golfový kočárek, ale čím déle vybírám, tím jsem bezradnější 😅
Kočárek budeme mít především na cestování,dovolenou, nákupy apod., bydlíme na vesnici, mám ještě starší sporťák Cam Cortina X3.
Jsme s manželem oba dost vysocí (178cm, 187cm), tak bych ráda polohovací rukojeť nebo vyšší kočárek. Polohování zad do lehu (není úplně nutností), polohování nožiček, delší stříška, rukojeť před dítětem, skladný, lehčí, pláštěnka ve výbavě...
Zatím uvažuji o Jané Nanuq, Inglesině, Per perego... Cena okolo 5tis.
Ještě mě zajímá, jestli je nutné mít ke golfáči nánožník nebo jak to řešíte v zimě..Jestli je dítko ve fusaku a stačí to... 🙂

Moc děkuji za všechny postřehy.. 🙂 Snad nemám nereálné představy 😅 Na první dítko jsme golfky neměli, odjezdili jsme jen ve sporťáku, ale tentokrát si je chceme dopřát 🙂

kanuni
autor
5. led 2015

Tak jsem ted byla merit moje auto a mam pocit,ze se mi do kratke fabie tezko vejdou golfky dlouhe 104cm-destnikovenskladani,coz chci.Nemerila jsem napric ke sklu,ze by nelezeli na zemi v kufru,ale byli ve vzduchu.Popr jestli by si dali dat za ridice nebo misto spolujezdce-jezdim sama vetsinou.Poradte,vejdou se tam golfky?nejradeji bych do kufru.

endynka23
6. dub 2018

Mi mame golf joie brisk lx a ma operku do lehu,strisku prodluzovaci k madlu,polohovani nozicek ,nosnost 27kg ,je lehoucky.dobre ovladatelny.a je na prodej😊

terris2
31. říj 2018

@endynka23 našla jsem tady příspěvek a chtěla bych se zeptat na opěrku nohou, zvažuju koupi joie brisk lx a někde jsem četla, že je nějak divně zasunutá pod kočárkem že je nereálné aby na ni dítě nožkama dosáhlo, jinak jste byla s kočárkem spokojená? díky za odpověď

zelenaesmolda
31. říj 2018

@kanuni ja mam PP book S a jsem spokojena 🙂

zelenaesmolda
31. říj 2018

@kanuni myslis,jakoze bys je dala na zadni okno?

lucie_j
31. říj 2018

@kanuni Dávala bych jedině do kufru, v autě by i při malé nehodě mohly zranit tebe nebo dítě.

zelenaesmolda
31. říj 2018

@lucie_j presne to jsem chtela napsat,k zabiti pri nehode staci i klice kdyz vyleti ze zadniho okna...

kanuni
autor
31. říj 2018

Zdravim,tema neni aktualni asi 4 roky a dceri uz bude 5 let😁.Golfky se v poho vesli do kufru.A mela jsem mamas & papas byli asi za 10tisic.Dcera ale v tu dobu nejradsi jezdila ve sportaku Joolz.Ten je bezkonkurencni.A golfky jsem pak prodala ani ne po roce nevyuzite.

Strana
z2