Jaký kočárek je dobrý? Chtěla bych do 15000 Kč

tereza1995
1. lis 2016

Ahoj holky, čekáme miminko 5. prosince a až teď začínám řešit kočárek. Moc se mi líbí od gessline, ale ty jsou cenově docela naročné :( Chtěla bych do 15000kč. Poradíte mi prosím jaký je dobrý? S kterým máte zkušenost.Nebo alespoň značka? Je jich moc a nějak si nemůžu vybrat. Chci převážně do města, ale abych projela i menším terénem když na to přijde. Děkuji moc!

sara84
1. lis 2016

Jane croswalk, ten asi bazarovy..za mene jsou Joie ty jsou moc hezke. Nebo Quinny speedy. Zalezi kde budete jezdit, mesto/ vesnice. Budete jezdit autem/ Mhd...kde budete parkovat? Budete ho tahat do patra,nebojen pristavite v garazi? Jste hodne vysoci vy a muz- tj velka pravdepodobnost velkeho ditete? Ja mam jane slalom a miluji ho, nemenila bych. Pro druheho jsem koupila Cam cortinu ale sel rychle z domu!

ivpad
2. lis 2016

Ahoj, mám Joie, nevím jak v ČR, ale v Irsku je stejně drahý jako ostatní. Už bych ho nikdy nekoupila. Takže moc neporadím co koupit, ale alespoň co ne.

babuna
2. lis 2016

@tereza1995 ahoj zalezi na tom co preferujete jestli pevna nebo otocna predni kolecka ci trojkolku a tak ... Ale do terenu se trochu primlouvam za pevny klasicky podvozek s vetsima kolama. Mam klasiku kocar Taco Acoustic pevna kola velka a musim rict ze spokojenost projedu fakt i horsim terenem krasne potichu jedzi a vypada i hezky. Je vyssi tak se s malou i dobre manipuluje. Mam ho ve dvojkombinaci. Cena byla 10tis.,ale jsme od polskych hranic a tu je to levnejsi.